Teşekkürler TRABZONSPOR
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
- Serkan kart görmek için çok çalıştı kerataTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye bakacağıma şaşırdım
Maç sonu mu ?, goller mi?, 61. dakika mı ?, atkı şov mu?, tv programları mı?
Yardımcı olun lütfen....
Bordoooooooooooooooooooooooo..Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende penalti baya agitr olmus demistim itme yok temas var demistim degil mi ?????ben de penaltı dedim.ben burağın pozisyonuna penaltı değil demiştim şimdi bi daha baktım ayak tarafında da bi müdahale gördüm.ayrıca ben sana hain falan demedim
ama burda haksız penaltı istemiyoruz diye saçmalayanlar oldu.hakettiğimiz penaltılar ne oalcak peki veya yediğimiz goldeki faul ne olacak.ben hakem umtun pozisyonun penaltı çalmasa kızmam ama çalsa da penaltı değil demem.bence yüzde 80 penaltı ve tıpkı Hakan şükür gibi düşünüyorum.jajanınki de yüzde yüz penaltıEn son sulo61gun tarafından düzenlendi; 12.12.2010, 23:34.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye bakacağıma şaşırdım
Maç sonu mu ?, goller mi?, 61. dakika mı ?, atkı şov mu?, tv programları mı?
Yardımcı olun lütfen....
Bordoooooooooooooooooooooooo..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
-
öncelikle bu kadar zor şartlara rağmen olimpiyat stadını dolduran bu büyük taraftara çok teşekkür ediyorum. daha sonra bu maçı bize kazandıran teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ederim. bu gerçekten çok güzel bir galibiyet oldu. gese, bejeke ve febe'nin yenildiği bir haftada bizim böyle farklı bir galibiyet almamız çok önemliydi. inşallah ligin sonuna kadar liderliği bırakmayız. Hz. Allah c.c. bu büyük takıma ve bu büyük taraftara bu sene şampiyonluk nasip eder inşallah.
gerçekten o tribünleri görünce Trabzonspor'lu olmanın gururunu bir daha yaşadım. herkes ve herşey mükemmeldi.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar maçın tamamını indireceğimiz bir yer var mı?Kalearkasından bi cacık göremedik yahu...
Ya da Geniş özet???
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEMENİKEYİ alacağız diyen ADNAN POLAT'a Emenikeden jet YANIT : Tekrar Bank Asyada oynamak istemiyorumBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Serkan kart görmek için çok çalıştı kerata
Yorum
-
- Bilmiyorum ama Allah bozmasın 2 gündür kar fırtına , bugün stadda güneşli bir hava , şans yanımızda gibi hissediyorum bu sene , ne dersinizTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum