Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler TRABZONSPOR

(UEFA)

Yorum

• Fb nin kaybettiği bir haftada bu galibiyet çok önemliydi.
      Sahte yıldızları alanlar bi tarihlerine baksınlar bi zahmet, Sözüm hakemle kazanıyor diyen eziklere tabii

Yorum

• Maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• - Serkan kart görmek için çok çalıştı kerata
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neye bakacağıma şaşırdım
            Maç sonu mu ?, goller mi?, 61. dakika mı ?, atkı şov mu?, tv programları mı?
            Yardımcı olun lütfen....
            Bordoooooooooooooooooooooooo..
            Cuma gününden sonra bakarsın abi hepsine 2. yarı başlayana kadar.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende penalti baya agitr olmus demistim itme yok temas var demistim degil mi ?????
              sen penaltı değil dedinben de penaltı dedim.ben burağın pozisyonuna penaltı değil demiştim şimdi bi daha baktım ayak tarafında da bi müdahale gördüm.ayrıca ben sana hain falan demedim
              ama burda haksız penaltı istemiyoruz diye saçmalayanlar oldu.hakettiğimiz penaltılar ne oalcak peki veya yediğimiz goldeki faul ne olacak.ben hakem umtun pozisyonun penaltı çalmasa kızmam ama çalsa da penaltı değil demem.bence yüzde 80 penaltı ve tıpkı Hakan şükür gibi düşünüyorum.jajanınki de yüzde yüz penaltı
              En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 12.12.2010, 23:34.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neye bakacağıma şaşırdım
                Maç sonu mu ?, goller mi?, 61. dakika mı ?, atkı şov mu?, tv programları mı?
                Yardımcı olun lütfen....
                Bordoooooooooooooooooooooooo..
                Benim kadrajımdan 61. dakika geliyor Gürcan abi ona odaklan
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRT TURK ! Açınız ..

Ne diyorlar ki..?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 61. Dakika neydi öyle yaaaa

(UEFA)

Yorum

• öncelikle bu kadar zor şartlara rağmen olimpiyat stadını dolduran bu büyük taraftara çok teşekkür ediyorum. daha sonra bu maçı bize kazandıran teknik heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ederim. bu gerçekten çok güzel bir galibiyet oldu. gese, bejeke ve febe'nin yenildiği bir haftada bizim böyle farklı bir galibiyet almamız çok önemliydi. inşallah ligin sonuna kadar liderliği bırakmayız. Hz. Allah c.c. bu büyük takıma ve bu büyük taraftara bu sene şampiyonluk nasip eder inşallah.

gerçekten o tribünleri görünce Trabzonspor'lu olmanın gururunu bir daha yaşadım. herkes ve herşey mükemmeldi.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uşaklar maçın tamamını indireceğimiz bir yer var mı?Kalearkasından bi cacık göremedik yahu...

Ya da Geniş özet???
                        buyrun
                        Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          EMENİKEYİ alacağız diyen ADNAN POLAT'a Emenikeden jet YANIT : Tekrar Bank Asyada oynamak istemiyorum
                          2 gundur buna guluorum yaa
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Arkadaşlar bu maçın 90 dakikasını bulabilen biri olursa bana link atasbilirimi Allah rızası için

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Serkan kart görmek için çok çalıştı kerata
                              canı sağolsun abi...

Yorum

• - Bilmiyorum ama Allah bozmasın 2 gündür kar fırtına , bugün stadda güneşli bir hava , şans yanımızda gibi hissediyorum bu sene , ne dersiniz
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X