Oh be,, dAha yeni eve ulaştım ki Bu kadar yol sıkıntısına değerdi. BİZE HER YER TRABZON boşuna demiyoruz. Penaltı için net penaltı diyebiliriz, havadaki oyuncuya öle dokunulmaz ki. canlı gözlerle izleyince daha da anlaşılıyor ordaki temasın ne kadar dengeyi bozduğu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Süperdi süperrrr 61.dk ve maçtan sonraki 3lüden sonra bir kez daha trabzonlulugumla gurur duydum 7 geliyor bu sene 77777777
Taraftarımıza sonsuz teşekkür 60 bin vardık cok rahatBursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi galibiyetimiz daha da bir anlam kazandi bizim bu seneki en büyük rakibimiz fener bursayi ciddiye almiyorum zaten....Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Emin adımlarla devam hız kesmemek gerek...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de şöyle bir foto var..Ve o fotoğrafta yer almaktan dolayı inanılmaz mutluyum ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum