Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Bucaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk 15 dk haricinde çok iyi futbol oynayamadık. Ama sonuç olarak alınan her 3 puan çok önemlidir.
    Yattara eski form dönemlerine yaklaşmış baya ben maçın yıldızı oyumu ona verdim.

Yorum

• 1. Engin'e yapılan hareket kesinlikle penaltı değil...
      2. Kendi sahamızda yabancılık çekiyoruz...
      3. Bu takıma Szymkowiak lazım...
      4. Umut'un yanında golcümüz yok.Cezalı olsa ya da sakat olsa santraforsuzuz.
      5. Cale'nin formu yükseliyor...
      6. Futbol oynamaya çalıştıkları için Samet Hoca'yı ve ekibini tebrik ediyorum...Bülen Uygun'suz gibi bir adamın takımını gördükten sonra Buca bu lige yakışıyor.
      7. Alanzinho gittikçe daha kötü oynuyor...Bir derdi mi var acaba?

Yorum

• 2-0 yendik ama oynan futboldan gram zevk almadım neyse önemli olan 3 puandı.
        .

Yorum

• İyi oynayıp çok gol kaçırıp Denizli,Konya faciaları yaşamak mı ? Kötü oynayıp 3 puanı almak mı ?
          Olur böyle şeyler arkadaşlar her maç iyi oynayamaz ya. Yalnız ben Yattara'ya çok üzüldüm çıkarken, bir de Colman bir kere top kaptırdı, rakip kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Giray topu aldı güzel bir müdahaleyle, sonra gidip Colman'ı teselli etti, birbirlerine sarılırlar gibi oldu, ben öyle gördüm en azından. Çok hoşuma gitti bu görüntü. Takım olduğumuzu görmek güzel
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• beyler her maçı müthiş motivasyonla oynamak zorundayız.herkesin gözü bizim üzerimizde 3 puan olsun da çamurdan olsun.ben deplasman maçlarından korkmuyorum avni aker maçları daha kritik.3 kızkardeşler istanbulda oynayacağımız düşünülürse oradan 3 maçta en az 5 puan çıkartırız.şimdilik şampiyonluk kelimesini kullanmayalım sadece 36 puanımız var.
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Dün kaç pas yaptık? Bilgisi olan var mı?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizimkiler manucho yu bilmem kaçıncı defa yere düşürünce, zavallıda isyan edince ve harekette arkadan olunca tereddütsüz sarıyı yapıştırdı giray a hakem ve haklıydı, haftaya cezalı duruma düştü m.yumlu oynar artık..

maça gelirsek, ilk 15dk dedim en az 5 atarız öyle bir hava vardı ama sonradan oyuncularımız manisaspor maçındaki havayı estirince, ''yinemi?'' sorusu akıllara geldi ama bu kez belkide şans bizim yanımızdaydı, golü bulduk rakip beceriksizdi biraz rahat oynadık penaltıylada işi bitirdik ama bu futbol beni üzdü diyebilirim, neyse önemli olan 3 puandı, kritik bir haftayı daha 3 puanla kapatmış olduk şimdi K.paşa karabük ve bjk de sıra, hadiyin bize çalışın bu hafta !!!
                Oğlum pozisyonu demiyorum. İzledik heralde maçı. Giray cezalı mı değil mi onu sormuştum. Spiker %99 yanlış bilgi verdi. Cezalı falan değil. Nitekim değilmiş.

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Bir futbolcunun bir müsabakada sarı kart görmesinden sonra, doğrudan kırmızı kart veya ikinci bir sarı kart nedeniyle kırmızı kart görmesi halinde söz konusu sarı kartlar hakem raporlarında belirtilmez ve toplam 4 (dört) sarı kart hesabında dikkate alınmaz."
                En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 11:15.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• 550 pas yaptık
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• kötü oynadığımız bir maçı kazanmış olmamız da sevindirici elbette. pozisyon penaltı değildi ama o pozisyon olmasaydı bile bucaspor bize gol atamazdı. çünkü çok yetersiz bir takım. bir ara jaja sahada yürüyordu resmen. hiç koşmadı. ama genel itibariyle iyiydi. sanırım çabuk yoruluyor. sahanın iyisi cale'ydi. bir de serkan'ın bindirmelerine hasta oldum. bazen önünde rakip varken bile 30 metre deparla sağ kanattan bindirme yaptı.

şampiyon olmak istiyorsak kötü oynadığımız maçları da kazanmak zorundayız. dün akşamki maç buna güzel bir örnek. o sebeple Şenol Güneş başta olmak üzere tüm teknik ekip ve futbolculara teşekkür ediyorum.

bu hafta bejeke, bursaya iyi bir tokat atarsak çok rahatlamış oluruz.

Yorum

• iyi oynadığımız eskişehir maçında bir puan aldık.çok kötü oynadığımız buca maçında üç puan aldık..şimdi sezonun en zorlu maçlarından birini oynayacağımız maça bakalım..

Yorum

• İlk dakikalarda baskıyı yaptık golü attık. Futbolcular kendilerini pek yormadılar. 2-0 net bi skorla kazandık. İnşallah haftaya o taraftarın önünde güzel bi galibiyet alırız.Ayrıca Engin'in bu tip hareketlerden kaçınması lazım bizim ucuz penaltılarla işimiz yok..!
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sene başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim.Bu takım Colman rahatsızının ayağına bakıyor.Mükemmel bir Selçuğa ayak uyduramazsa Colman malesef orta saha düşüyor ve baskı yiyoruz.Bucayı tebrik ederim.Jajayı mükemmel marke ettiler ve türbülentin dağıttığı Bucayı Samet Aybaba mücadele ile toparlıyor.Futbol oynamaya çalışan Samet Hoca ve ekibini tebrik ederim.Buca Gsnin önünde bitirirse ligi kimse şaşırmasın.
                          Sallamasyon yorum yapmaya ne kadar da bayılıyorsunuz.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• haticeye değil neticeye bakın ne kadar çok eleştirdiniz takımı bu kadar ağır elestırıler olmaz bee :P
                            T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• Bence eleştiriyi oyun olarak haketmiyoruz, iyi oynadık . Sadece oyuncularımızın laubaliliği ve bazı kritik pozisyonlar yaşandı kalemizde. KApanan bir takıma yapılması gereken herşeyi yaptık. Şenol Hocam gereken uyarıyı yapacaktır, Özellikle Alanzinho- Jaja ikili eğer böyle şovmenlik yapacaklarsa her beraber oynadıklarında bu iş olmaz.

Engin'in pozisyon penaltı , ama buna ihtiyacımız yokru, skora etki etmeyecekti verilmese de. Son olarak da seyirciye, madem bazı bazıları bağırıp bazıları maç izliyor, izleyenleri bağırtmak daha zor olduğuna göre İngilteredeki taraftar modeline geçelim, bağıran gruplar da sussunlar(sahaya kıçını dönüp bağırmak da ne işe yarıyorsa hala anlamış değilim maçtan bi haber), pozisyona yönelik ani tepkiler versinler.

Yorum

• dün maçı toplandık benim evde izliyoruz.16 kişi varız maç başladı trabzon ataklar yapıyor kimsenin kılı kıpırdamıyor. heyecan yok nede olsa atarız havaları. dk. 6 da da gol geliyor bitek ben seviniyorum diğer arkadaşların gayet normal karşılıyorlar olayı.

sabahtan beri forumu okuyorum. sanki takımımız küme düşmeye oynuyor. eleştrinin 1 i bin para ne oluyor diyorum ve başlıyorum yazmaya.

ve son cümlemi yazıyorum. "çok kötü alıştınız çooookkkk"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X