Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | Gaziantepspor 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig tv de Onur'a yapılan hareket konuşuldu mu ? Pozisyon bana kırmızı gibi gelmişti.
    Yok konuşulmadı ama Murat Ceylan'ın yaptığı ne kadar profesyonellik dışı olsa da darbe şiddeti düşük bir müdahaleydi. O yüzden sarı kart normaldi. Ama Onur'un o pozisyonla öyle kıvranması da normal değil. O müdahale muhtemelen başka bir yerini tetikledi...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok konuşulmadı ama Murat Ceylan'ın yaptığı ne kadar profesyonellik dışı olsa da darbe şiddeti düşük bir müdahaleydi. O yüzden sarı kart normaldi. Ama Onur'un o pozisyonla öyle kıvranması da normal değil. O müdahale muhtemelen başka bir yerini tetikledi...
      Bence insana en çok acı veren darbelerden bir tanesi diz bölgesine gelen darbedir.
      Murat Ceylan'ın dengesiz hareketi yüzünden iki futbolcunun diz kapakları çarpıştı.
      İlk anda büyük bir acı vermesi normal.
      Önemli bir şey yok diye düşünüyorum.
      Umarım da öyledir.

Yorum

Bir kaç sene önce amatörde futbol oynayan bir arkadaşımla güreşirken benzer bir şekilde dizlerimiz çarptı tam on dakika çocuğun çığlıklarını dinledim.Bana hiç abartı gelmedi...

Yorum

• Antep sanirim 2 hafta sonra besiktas ile oynayacak.Sonsuz basarilar Antep tabiki sadece bursa gs,bjk ve fener maclarina. tribünlerde ne bagirdiginizi unutamam
          En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 19:12.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Maç esnasında pozisyonu çok dikkatli izlemeye çalıştım. Murat çok hızlı gelmiyordu. O pozisyonda duramaması normal değil. Onur topu aldıktan sonra Murat bir kaç adım atıyor. Hakemin yorumuna anlam veremedim. Çarpışma ise neden sarı kart ? Değilse direk rakibi sakatlayacak müdahale...

Oyuncunun ne kadar acı çektiğinin biz buradan anlayamayız...

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence insana en çok acı veren darbelerden bir tanesi diz bölgesine gelen darbedir.
            Murat Ceylan'ın dengesiz hareketi yüzünden iki futbolcunun diz kapakları çarpıştı.
            İlk anda büyük bir acı vermesi normal.
            Önemli bir şey yok diye düşünüyorum.
            Umarım da öyledir.
            İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kaç sene önce amatörde futbol oynayan bir arkadaşımla güreşirken benzer bir şekilde dizlerimiz çarptı tam on dakika çocuğun çığlıklarını dinledim.Bana hiç abartı gelmedi...

Bencede korumasız bölgelerden bir tanesi diz bölgesidir.
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Evet acının kaynağı dize gelmesinden kaynaklanıyordu. Ama maçtan 1 saat sonra bile Onur'un yürüemeyecek durumda olması beni korkutmuştu. Neyse ki antrenman günlüklerinde herhangi bir sakatlığının bulunduğuna dair bir şey yansımamış. Tekrar pozisyona gelecek olursak Murat orada sinsice ayağını sokmaya çalıştı kesinlikle istemdışı bir çarpışma değil. Ama bu tip hücumda gerçekleşen pozisyonlara da kime kolay kolay kırmızı kart göstermez...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 1 puan olarak saydığım deplasmanlardan bir tanesiydi ;

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık , kırmızı kart bile olmasa hakimiyet bizde olacaktı.

Yediğimiz gol kader artık normalde orta sahaya dikilecek top ters vuruşla kalemize giriyor ancak pozisyonda serkanın hatası olduğunu düşünüyorum.

Yaptığımız pas ve üçgenlerle ki üçgenler gerçekten futbol kalietesi olarak izleyen herkesin dibini düşürdü dinlediğim yorumlara göre.

Şu şöyle bilinmelidir ki Selçuk inan her maçın yıldızıdır. Bence kaptanda odur kordinatörde , pasörde oyunun hakimide. Bence Selçuk bir nevi Ünaldır oyun sitili ile. Bunun dışında burak gerçekten vucut üstünlüğü ile fiziği ile ve rakip defansın farklı yerlerini yoklaması ile çok tehlikeli bir silah olmuş durumda.

Takımda seken hiç bir kimse olmadığını düşünüyorum. Artı performans gösteren bir Cale izledim , bu maç gerçekten iyiydi görevini yaptı zaman zamanda ileri çıktı beğendim.

Umut bulut ilk 2 golün mimarıdır ilk golde defansı sola doğru çekmesi gerçekten çok güzel bir haraket 2. golde ise gerilerek yükselip top indirmesi güzel haraketlerdendi. Bu maçı golsüz geçmesi ve gollerde katkıda olması kendisinin golcü değil orta saha ve kanat futbolcusu olduğunu bir kez daha gösterdi. Gerçi bu mevkilerde de denendi ancak top kontrolü denilen olgunun sıfır olmasından dolayı ne orta saha da ne de forvette tutunamayan enteresan bir herif olarak hala kadromozda bu maçda 7 veya 8 gibi bir sayıda kendisine atılan topu sadece kontrol yeteneksizliğinden rakibe kaptırdı. Ama çok koşuyor ve presleri gerçekten rakip defansı telaşa sokuyor bunları yapması takımımız için yeter ve artar zaten.

Penaltımızın penaltı olduğunu düşünüyorum kırmızı kartında doğru olduğunu düşünüyorum.

Murat ceylanın onura yaptığı haraketin kasti olmadıını düşünüyorum.

Jaja'ya hiç birşey demiyorum sadece korku dehşet ve trajikomik bir şekilde izliyorum kendisini Yorum yapmanın manasız olduğu bir insan üstü varlık.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X