sakin olalim bu tur oyunlara gelmiyelim, bos is bunlar.. sene sonu heryer bordo mavi olacak insallah..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Programın saatide 11:00 arkadaşlar...İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar öncelikle yapılması gereken şey RTÜK e şikayetlerimizi iletmek.
www.rtuk.org.tr
Programın adı Gazete turu yayın tarihi 14/11/2010 bursasportv
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
Aynen ya Eskişehirspor maçının önüne geçti bu durum.İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticilerimiz bu başlığı kilitlese çok iyi olacak.Eskişehir maçımız var ama biz Bursanın zillisini konuşuyoruz.Boşverin o meydan gazetesini okumaya devam etsin.
Yorum
-
2-0 koyduk daha nereye gidecez. sakin gaza gelmeyen zaten büyükler kücüklerin ayagina gitmez. bos verin! ayrica burasi iyice seftali kokmaya basladi. yeni üyeler. gidecem falan hadi sizde gelin gaza vermeye calisanlar. bir kere akli selim bir insan bir bayram gunu boyle ortami gerici tahrik edici söylemlerden uzak durur. bursalilarin söylemleri nasil bir karakterde olduklari gosteriyor. ama bizler akli selim insanlariz. trabzonlular böyle ucuz seylerle ugrasmazlar bunu akliniza sokun. basit insanlar basit seylerin pesinden kosarlar.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sakin olmak lazım. İt ürür kervan yürür. Bursasporlular da fena bir Trabzonspor hazımsızlığı var. En büyük felan olmak isteyen bizi aşağıya çekmesin çalışsın olsun. Bu zihniyet gerilimden besleniyor... Trabzonspor'a bakış açılarını biliyorduk da geçen seneden dolayı adam olurlar sanıyorduk ama yok bu nankörlerden adam olmaz. İşlerine gelince Anadolu kelimesini ağızlarına sakız yaparlar... Ligin ikinci yarısında kendi sahamızda oynayacağımız maçı şimdiden sabote ediyorlar. Aynı şeyleri Diyarbakıspor maçın da yamışlardı ve Diyarbakır'dan beleş 3 puanla dönmüşlerdi. İki yüzlü bir camia böyle olunuyor demek ki.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Bursa hep gölgemizde kalmaya devam edecek.Hırsları hazımsızlıkları ondan.
Sen git Türkiye Kupası finalinde 5 çek,evinde hiç yenilme,toplamda 36 ya 8 üstünlüğün olsun,süper kupayı ellerinden güle oynaya al,şampiyon olmalarını sağla.
Hep ezilmişler bize karşı.
Birde Bursa şehrinde istediği gibi var olmayı becerebilen bir taraftar kitlemizde olunca adamların günlük hayat takıntısı haline gelmişiz.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
- Sakin olalım önümüze bakalım.Şampiyonluğu heykelde kutlarız inşallah
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Çok güzel özetledin arkadaşımİlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa hep gölgemizde kalmaya devam edecek.Hırsları hazımsızlıkları ondan.
Sen git Türkiye Kupası finalinde 5 çek,evinde hiç yenilme,toplamda 36 ya 8 üstünlüğün olsun,süper kupayı ellerinden güle oynaya al,şampiyon olmalarını sağla.
Hep ezilmişler bize karşı.
Birde Bursa şehrinde istediği gibi var olmayı becerebilen bir taraftar kitlemizde olunca adamların günlük hayat takıntısı haline gelmişiz.
Yorum
-
adamlar bir futbol müsabakasini okadar abartmislar ki, etnik ayrimciliga kadar götürmüsler olayi. pes dogrusu! benim ülkemin insani bu kadar embesil olamaz! bu tarz söylemler hareketler bayagiliktir basitliktir. bunlarin egitim seviyesi mi cok düsük? sanmiyorum. ama bunlarin dediklerini kör cahiller demez. ne alaka. sastim ya! sitlerinde ki yorumlardan bahsediyorum bu aradaTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum