Dikkat ediyorum bu cincon yorymculari hep tas koymaya calisiyor gokmen ozdenak denyosuda levent tuzemen gibi bir acisi varki O da yok millet lig tv dekoderkerini ifade ediyormus filan diye bir yerlere mesaj gonderiyo aklinca
Bu cincon beter olsun
Kötü bir şey demedi bence Gökmen..Böyle giderlerse hakem hatalarını görün siz 2. dönem dedi.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Bu konu hakkında çok fazla mail aldığını, bu kadının söylediklerini burada paylaşamayacağını, terbiyesinin ve kanalın buna müsait olmadığını, RTÜK'e çok fazla şikayetin gittiğini, gerekeni yapacaklarını ...... falan filan işte...
Bu konu hakkında çok fazla mail aldığını, bu kadının söylediklerini burada paylaşamayacağını, terbiyesinin ve kanalın buna müsait olmadığını, RTÜK'e çok fazla şikayetin gittiğini, gerekeni yapacaklarını ...... falan filan işte...
Ağaoğlu o karıdan söz etti...Hiç hoş değil dedi konuştukları...Ben onun dekiklerini burda ağzıma alamam dedi...Rtük zaten işe el koymuş...Ayrıca arada Bursa'ya attı..İşte dedi biz son hafta çıktık fener ile Trabzonspor olduğumuz için mücadele ettik dedi...İşte dedi Bursaspor yaptıklarıyla antipatik oluyor felan dedi...
iyi demiş bu artık bursayı antipatik yapar kimle aşık attığını bilsin (içlerinde bazı iyi bursalılar var ama çok az) eline gelen trabzona kafa tutuyor.
[QUOTE=Çağatay_;1917249041]Kötü bir şey demedi bence Gökmen..Böyle giderlerse hakem hatalarını görün siz 2. dönem dedi.[/
Lig tv dekiderleri geri veriluyor dedi uc buykler kotu diye para donmez dedi daha. Ne desin federasyona mudahele edin diyo aslinda
En son Murat Altun tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 00:03.
Gecmiste karadeniz takimlari sayesinde sampiyon okdu diyor daha ne desin
Şerefsiz herif...Binlerce defa bizler bunu söylemekten bıktık bunlar hala bıkmadı...Ulan Trabzonspor şampiyon olduğu her sene Fenerbahçe'ye nazaran Karadeniz takımlarından daha az puan almıştır...
Zaten Trabzonspor-Samsunspor ve Trabzonspor-Orduspor arasındaki rekabet bugün Bursaspor ile yaşananlardan daha fazladır...Böyle bilgisiz adamları çıkartmayın televizyonlara -ki bilmediğini sanmam bildiği halde böyle konuşuyor tipik İstanbul medyası oyunları , kamuoyu oluşturuyor Trabzonspor'a karşı...
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Arkadaşlar bence üsluba biraz daha dikkat edelim..
Eleştirdiğiniz insandan daha kötü duruma düştüğünüzün farkına varmalısınız.
Sizlere yakıştıramıyorum.Burası günlük muhabbetlerin yapıldığı bir yer değil, yazılan her şeyin kalıcı olduğu bir taraftar forumu.
Yazdığınız her şey dışarıya açık, ve tüm sporseverler tarafından ciddi anlamda takip ediliyor.
13-14 yaşında bir kız çocuğu da bu yazdıklarınızı okuyor olabilir.
Ben şahsen bu kadar büyütecek bir olay olduğuna inanmıyorum.Şahsi hatalar yüzünden bir camia zan altında bırakılamaz.Örneğin röportaj veren Bursa'lı arkadaş bize minnet duygusundan bahsediyor..
Bursaspor kulübü başkan yardımcısı düzeyinde özür dilemiş, konu rtük'e intikal etmiş.
Bu konunun Trabzonspor'a zarar verecek bir düzeye çekilmesine karşıyım..
Lütfen bu mesajıma alıntı yapmayın ya da cevap vermeyin.İyi akşamlar.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Yorum