Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayıp çok ayıp hatta suç...
    Halkı kin ve düşmanlığa yayın yolu ile teşvik...
    Yapılacak bir suç duyurusu kesinlikle davaya dönüşür ve bu kadınceğiz mutlaka ceza alır...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak ssmuratss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kadın çok güzel saçmalamıştaa biz neden saçmalamaya devam ediyoruz anlamadım..

sıradaki rakibimize bakalım enerjimizi takımı desteklemeye yoğunlaştıralım geçelim bu muhabbetleri.. bu ligde bizde Bursasporu Bursasporda bizi daha çok yenecek birkaç kişi boş boş konuşacak çok normal değil mi???
      Irkçı söylemlere karşı tepki vermek mi saçmalamak.

Neymiş saçmalamak, söyleyin bakalım biz de bilelim?
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Rüzgar eken fırtına biçer.Trabzonsporu mikro milliyetçilik ifadeleriyle aşağılamaya çalışan mikrop kafalılar ,nelere sebebiyet vereceğini düşünemeyecek kadar embesil soyludur.
        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak teksas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          s.a beyler ilk önce tebrikler diyim maçı kazandıgınız için
          ama olaylar hakkında birkaç kelam etmek istediğim bazı şeyler var
          1.si bursada yaşayan trabzonluların bursalılara ve bursaspora küfür etmesi, bunların içinde sevdiğim bi abim ve bir arkadasım da var.Bursada yaşayan trabzonlular iyi bilirler şampiyonluk gecesi trabzon formalarını giyip heykel altıparmakta bizimle beraber şampiyonlugu kutlayıp bursaspor diye bağıranlar cumartesi günü farklı düşünüyorlardı sanırım küfür ederek herneyse.

2.si geçen sene trabzon deplasmanında olanlar bizim taraftarımız trabzonda stad çevresinde formalarıyla gezse eminim ki sadece dayak yemekle kalmazlar ölü bile çıkabilir.maç sonrası ise taraftarımızı taşıyan otobüsün taşlanması camlarının kırılması ve bursaya kadar camsız otobüste gelinmesi gibi.

3.sü Bursada maç öncesi altıparmakta heykelde trabzonlular gayet güzel bir şekilde gezdiler bu sene ve geçen senelerde oldugu gibi.burda ki yorumları okudugumda da şahit oldum adamlar diyo resmen ya maç öncesi o kadar gezdik ettik kimse bişey diyemedi hani teksas nerde diye.yaw kardeşim ne güzel gezmişsin illa birilerinin küfür edip dövmesi mi lazım seni bunu yapınca da bursa taraftarı çirkef oluyo holigan oluyo kötü oluyo 2 kişiye 20 kişi daldılar deniyo bişey demeyince de kimse bişey diyemedi hani nerde teksas rahat rahat gezebiliyoruz oluyo. inanınki sizler ankaragücü antep göztepe denizli ve karabük dışında altıparmak heykelde maç zamanı hiç bir takım taraftarı formalarla gezemiyor.

maç sonu dayak yiyenlere gelince maç bitmiş herkes gergin altıparmakta görünce trabzon formalıları olay cıkar tabiki olaylı geçmiş maç zaten yanlış zamanda yanlış yerde bulunmaktan kaynaklanan bişey herkes hıncını onlardan çıkardı diyebiliriz ama sağduyulu olmak gerek.

herneyse böyle olayların birdaha cıkmaması istiyorum kendi adıma.saygılarım.

Not:sipiker kadını bende hiç sevmem dengesizdir kendisi biraz.
          Yazın genel olarak mantıklı fakat ben sanmıyorum Trabzonda 3-5 bursalı normal olarak gezerken veya lokantada yemek yerken birileri gelsin de saldırsın. Maçtaki küfürlere gelince, bizden önce Bursalılar küfür etti, Egemeni yuhlamalar ki o egemen Bursanın şampiyonluğunda en büyük katkıyı yapan kişidir, Ertuğrul Sağlamın gücü ikinciliğe kadar yetti sonra devreye biz girdik. Bu kadar olaya rağmen ben Bursanın şampiyon olduğu için hala mutluyum, aynı durum bu sene olsa, yine elimizden geleniş yapar Bursa şampiyon olsun isteriz. Beklerdik ki geçen sene sizi şampiyon yapan takıma teşekkür eder, alkışlarsınız diye fakat siz sahaya çıkmayla birlikte yuhlamaya başladınız.

Trabzonda dayak olayına gelince, bizim insanımız bir enteresan, deplasmandan kimse gelmezse kendi aralarında kavga ederler zaten, ama ben bugüne kadar duymadım, 100 birlik bir oranla veya 10a birlik bir oranla birilerine saldırma olduğunu, bunun adı korkaklıktır, terbiyesizliktir!
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• her afkurana hoşt demek bizim işimiz değil bizim işimiz bence..
            Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Sayın lafını bilmez hanımefendi Bursa da ekmek yeme olayı konuyla ne alaka çözemedim.Her şehirde her şehirden ekmek yiyen var.Sizin galiba Trabzonlulardan kalma bir kuyruk acınız vardı laf olsun beri gelsin diye konuştunuz.Bu arada biz devşirme değiliz veya nüfus mübadelesi sonuçu gelip bakmakla yükümlü olduğunuz bir ırk gibi bahsedemezsiniz.Biz bu Vatanın topraklarında yaşayan Türk vatandaşıyız.Spiker olarak konuştuğun şeyleri nereye gittiğine dikkat ederek okursan arkandan kendinin ve tüm geçmişinin kulaklarını çınlatcak kelimeler duymazsın.Bize heryer Trabzon ama dikkat edin heykelin orda Trabzon size olmasın.

Yorum

• arkadaşlar lütfen bu maça takılı kalmayalım bursaspor bizim rakibimiz değil bu zamana kadarda olamadı.önümüzde es es maçı var gelin liderliğin keyfini çıkara çıkara diğer eskişehir maçı başlığına geçelim..biz bayrama erken başladık biraz

Yorum

• Mevzuyu hafife alanlar abartmayın isterseniz. Mevzu o kadar basit bir mevzu olsaydı Hürriyet, Milliyet, Radikal, AA.....vb kuruluşlar haber değeri verip haber yaparlarmıydı.

Olayın sportif bir taşlamadan ziyade TCK'da suç tanımına giren unsurları var. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçu" var. Irkçı söylemler var, memleketeleri aşağılayan, Karadeniz bölgesini aşağılayan, tahrik eden aşağılamalar var. Bunlar nasıl olur da hafife alınabilir.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Birşeyler yapılması gerekir.

Bu kadar kolay değil bu.

Bursa'da ki hemşerilerimiz açıkca hedef gösteriliyor.

Şu saatten sonra Bursa'da bir Trabzonlunun burnu kanasa bu kadından sorulacaktır.

Eldeki görüntülerle nereye gerekiyorsa oraya gidilmelidir.
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Bu olay küçütülmemeli. Dengesiz denip geçilmemeli.
                      Resmen canlı yayında hukuki olarak bir suç işleniyor ve bunu yapanlar cezasını çekmeli. Peşi bırakılmamalı..

Yorum

• Şimdi bir de olayın taraflarını değiştirin bakalım neler yazılacak ve çizilecekti.

Tahmin etmeniz çok mu zor, hiç sanmıyorum.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Texas kardeş!!!Trabzonspor sahaya çıktığında alkışlanmalımıydı yuhalanmalımıydı???Egemenin sülalesi hala o küfürleri yemelimiydi?Bende maçtaydım Bursa türübünündeydim soruyom sana "burası leş gibi hamsi kokuyor"diye siz bağırınca küfürleşme başladı!!!Peki kardeşim Hamsiye leş diyorsanız neden yiyorsunuz???Para vermeyin gidin foseptik çukurlarından ihtiyacınız kadar alın midelerinizi doldurun!Yanlışmı?

Yorum

• bursa bundan sonra büyük olmayan büyük olmayı bir türlü beceremeyen düşmanlarımızdan biri oldu.
                            hayırlı olsun bursalılar trabzon'a gelin bakalım. bursa da hedef gösteriyorsunuz öyle mi ?
                            aslan gibi hemşerilerimiz ordalar TRABZONLUSU DA ORDA ORDULUSU DA RİZELİSİ DE gidin kıllarına dokunun bakalım yapabiliyor musunuz? travestileri televizyona çıkarmakla olmuyor bu işler!!!!

Yorum

• Seviyeyi düşürmeye hiç gerek yok arkadaşlar.

'Üslûb-u beyân ayniyle insân'

Sunucu kadın başta olmak üzere, kulüp yönetimi ve sorumlular hakkında dava açılmalı. Federasyona da kulüp düzeyinde şikayette bulunulmalı.

Galeyana gelmeden, motivasyonumuzu bozmadan sürecin takipçisi olalım. Kulüp bazında bir girişim olmayacaksa mutlaka birey olarak dava açmalıyız. Yamyamlar ülkesi değil bu ülke.
                              En son İlyas Onat tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 18:14.

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen katılıyorum renkdaşıma, bu gibi açıklamalarla taraftarlarımızın ve ailelerinin hayatını zor sokmaya çalışan ve tehditkar mana da açıklamalar yapan insanlardan utanç duyuyorum.
                                İstanbul'da yaşayan Bursalılar, ne yaptılar, desteklemediler mi ekiplerini oradaki maçlarda, yoksa oranın ekmeğini yedikleri için, destek vermeme yolunu mu seçtiler.

Bu toprakların her yeri bizimdir, Trabzon olsun, Urfa olsun, İzmir olsun, farketmez!
                                Ben Samsunluyum aslen ve Trabzon şehriyle uzaktan yakında ilgim yoktur köken itibariyle ama sevdalıyımdır o şehre, o renklere ve istediğim yerde de o renkleri sever, destekler ve gururlar dile getiririm, böyle faşisan insanların yorumlarını ancak kınıyorum!
                                Bu gerizekalı Trabzonspor'u sadece Trabzon'dan ibaret sanıyor galiba..bir bursasporlunun böyle düşünmesi doğal yani..

Trabzonspor'un büyüklüğünü zamanla anlayacaklar..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X