Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu güzelim maçı yolculukta oldugum için izliyemedimya ona yanarım. ama şükürki facebook denen meret var dakka başı trabzonspor fanının haberlerini bekledim... bir daha kamberogluna binmem. adam maç sırasında türkan şorayın filmini açtı kanal7 den yaww.. ulan bari radyo bişe aç
    u will need justice at the end..

Yorum

• apple Macintosh firmasinin bursaspora ozel apple topitosh adli tablet pc uretecegi ile ilgili soylentiler var

Yorum

• Arkadaşlar abiler aramızda bursalı olup da Trabzonspor'u tutan renkdaşlarımız var. Biraz abartmayalım şu konuları. Alınmalar, kırılmalar olmasın.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• sampiyonlugu kendilerine altin tepside sunan ve hayellerini yasatan takima hakemin baslama duduguyle birlikte sovmeye baslayan mac sonu cirkeflik yapan bu takim ve taraftari her turlu asagilamayi ve kufru hak ediyor..

hani boyle birsey ihtimal dahilinde bile olamaz ama TS bursanin onurlu ve serefli durusu ile sampiyonlugu yakalasaydi o bursalilari cicekle karsilar ,omuzda tasir, alkislarla da yollardi..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anıl abi hikaye cok güzel de bu urfa hikayeni merak ettim nerden bulabilirim
            anıl gecenin 3 ünde bi çırpıda okudm yazıyı

Yorum

• saat 4 ama.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saat 4 ama.
                Adam Almanya'da.Haberin yok mu ççç ççç

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sampiyonlugu kendilerine altin tepside sunan ve hayellerini yasatan takima hakemin baslama duduguyle birlikte sovmeye baslayan mac sonu cirkeflik yapan bu takim ve taraftari her turlu asagilamayi ve kufru hak ediyor..

hani boyle birsey ihtimal dahilinde bile olamaz ama TS bursanin onurlu ve serefli durusu ile sampiyonlugu yakalasaydi o bursalilari cicekle karsilar ,omuzda tasir, alkislarla da yollardi..
                  Senin de dedigin gibi öyle bir sey ihtial dahilinde bile olamaz renkdas.
                  Bizim yerimizde onlar olsalardi sampiyon olmamamiz icin 5 tane yemezlerse ben adimi degistiririm. Gecmis yillarda Anadolu kulüpleri böyle yapmadi mi sanki?
                  O küfürlerle topitop olduklarini kanitlamis oldular. Tüm Türkiye biliyor bunu.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bursalılar sanal alemde bize kin ve nefret kusuyorlar. İşte texas grubuna ait siteden bazı üyelerin yazdıkları:

“Ben burda tribün göremedim kimse kusura bakmasın nerde o geçen seneki tribün biri bana açıklasın lütfen. . . İl dışından kurban bayramına döndüm ve ilk işim bursamın maçına gelmek oldu çok büyük hayal kırıklığına uğradım arkadaşlar toparlanmamız lazım.”

“Adamlar trabzon formalariyla açik kalenin misafir tribününe yakin kismina gelmişler sonra kalkip saygiden sevgiden gösterilmesinden bahsediyorlar. Yok öyle bir dünya!
                    maçtan sonra trabzonlu enginin 3lü çektirmesine ise hiç değinmeyeceğim. Şenol güneş ancak bu kadar terbiye edebilmiş oyuncularini.
                    ama herşeyin başlangici tamamen açik kale tribüne formalariyla birlikte trabzonlularin alinmasiyla başladi. Neyin kimin dostluğundan bahsediyorlar. Hangi kardeşlikten bahsediyorlar merak ediyorum… ankaragücü deplasmanina gittiğimizde dahi polisler bursa formalarimiza bizi içeri almazlarken kendilerini bişey sanan trabzonlular ne hakla bursaspor tribünlerine girerler anlayamiyorum. .
                    trabzon formalariyla bursa tribünlerine girilmesine göz yuman özel güvenlik vede polisler derhal bulunmalidir vede en ağir şekilde cezalandirilmalidir.
                    bu şikayetimi emniyete vede özel güvenlik şirketine hep birlikte iletelim. Göz yumanlarada, göz yumduranlarada lanetler olsun. İnsanlarin duygulariyla bu kadar oynamaya gerek yok. Bugün buna göz yumulmasi yarin çok daha büyük sorunlarin olmasina sebep olacaktir.
                    o sebeple bu işe göz yuman yetkiliki yetkisiz herkese ciddi anlamda ceza verilmeli.
                    trabzondan kirik camli otobüslerle döndüğümüz, üzerine 1 hafta hasta yataklarda yattiğimiz günleri biz biliriz. Kalkipta kimse kardeşlikten bahsetmesin.
                    Bu nasıl bişey ya bursa stadyumun önünde trabzon forması atkısı bayrakları satılıyor adamlar açık kale arkası bileti alıp trabzon tarafına giriyor yok böyle bi saçmalık”

“Maçtan önce gez toz bişey olmasın..
                    Maçta %5'i del aramızda otur bişey olmasın..
                    Maçtan sonra 3'lü çektir bişey olmasın..?
                    İyi de hoca hırsızın hiç mi suçu yok ?
                    Burası Bursa, sabrı fazla zorlanmıcak bir şehir.
                    Size göre heryer neresi bilmem ama bize burası Bursa. Adam gibi gelene yeri geldi mi Trabzon'da olur, Sakarya'da, Eskişehir'de . Ama ADAM gibi gelene.”

“burası bursa ise deplasmana gelen takımda taraftarda akıllı olacak burası bursa burdan çıkış yok bunu bilecek . . . Bursaspor forması ve renkleri dışında renk görülürse yok edilecek bunu herkes bilsin bu ne ya en kolay deplasman oldu bursa amk.”

“Top mu oynadık da konuşuyoruz. Adamlar elini kolunu sallay sallaya yendi. Maçtan sonra dostluğa guvendi sevindi, hazmedemedik. İkinci yarı gider yenersin delikanlı isen sen çektirirsin. Büyüklük budur. Yazıklar olsun taraftarımıza. . .
                    Artık eski teksas geri dönmeli . Teksas ruhunun geri dönmesi . Ş. A. R. T !”

“Bu macın sonunda cıkan olaylar bır bakıma ıyı oldu cunku bız sustukca tepemıze cıktılar bız ama olay cıkmasın dedıkce aman kufur etmeyelım dedıkce agzımıza ettıler bursaspor tarftarınnın sabrı kalmadı”

“Maç sonrası 2 trabzonsporlunun Altıparmaktan formalarla ve bayraklarla inmesi üzerine onlara linç girişimi oldu. Ama neden bu olay maç öncesi de olmadı? Neden ellerini kollarını sallaya sallaya gezebildiler?”

“Yaa arkadaşlar üzüntüyle söylüyorum texas bitmiş trübün felsefemiz bitmek üzere adamlar resmen alay ettiler bizimle olmaz böyle şey yaa.. Maçtan önce atkılarıyla formalarıyla elini kolunu sallayarak kapalı kalenin bile önünden geçebiliyosalar üçlü de çektirirler böyle devam edersek ana-avrat söverler de! Eski teksas ruhu canlanmalı. çok değil bundan 3-4 yıl öncesini hatırlayın . bursa deplasmanı dendiğinde futbolcuların ayakları titrer rakip takım bizi yendiğinde taraftarı bursadan nasıl çıkarız diye kara kara düşünürdü . yete artık ankaragücümüz haric tüm takımların taraftarları ayaklarını denk alsın Bursada.”

“Bu nedir ya adamlar bizim sahamıza gelip 3lü cektiriyolar stada zarar veriyolar teksas hala uyuyor. Bu ne yaa. Eskiden teksas diyince herkez tırsardı şimdi adamlar afedersiniz k.cına takmıyolar bizi yazıktır ya. Eski teksas gelmeli olaya el atmalı yeter artıkk!”

“Maca gittiginizde bilmem dikkat etniz mi?
                    90 dk boyunca sesimizin cıkmadiği ve adamlarn yaptigi tezarühat. . '' bursa sustu bizi dinliyor'' benim cocuklugumda asik oldugum trbunler bu değildi. . Biz cocukken tribunde oturuyoruz diye abilerimizden sopa yiyorduk neden bagirmiyorsunuz oturacaksaniz gidin disarda oturun diye. . Demmeki ilerleyen uzay caginda tribun medeniyet ve goruslerinde de değişimler oluyormus bunun daha dun farkına vardim. . gerci tribunde oturan adamlari ayaga kaldiracak abilerde yok ya orasida baska acı bi olay. .”

“Kim ne derse desin ben eski taraftarımızı özledim. Şimdiki taraftar kolpa kolpa. Vuracan kıracan gerekirse parçalıyacan. Baskı altına alamıyoruz gelen takımı. Yazık çok yazık”

“Bn sıze anlamıyom beyler ne konusyonuz yok cok kolay deplasman olmusta yok texasısı gerı ıstyoruzda bu ne oglum savasmı var ortdaaa futbol oynnyo yenılcezde yenicezde adamları oldursen dovsen elıne ne gcıcekkk heeee yazık cok yazık ornek taraftar oluncgı yerde sampıyon traftar oluncgı yerde dusunduklerınıze bakınnn taraftarlık boyle degıldır yendgın zaman sevınmesını bılmelı maglup oldgu zamnda rakıp tarftarı alkıslamsını bılmelıııı . . . Lutfen beylerrr yakısmıyooo”

“Arkadaslar buradan herkes atıp tutuyor ama söylediklerim yemin ederim doğru. Osmangazi metrosunun orda rahatsa dolaştım hiç kimse bir sey diyemedi. Hele kine metroyu bindiğimizde bursalılara laf ettik hiç kimse sesini çıkaramadı. . Saat 19. 30. . Besevlere varınca bağıra bağıra tezahürat yaptık. . Unutmayın bize bursada trabzon. . Cunku sizden daga fazla taraftarımız var burda. . Lütfen trabzonun bir mahellesinde bursaspor formasıyla gezin. . Yalvarıyom size. Ben Laz Fatih www.facebook.com/lazfatih61

“Bursaspor cok tahrik edildi sonucta skor olarak onlar buradan istedigini almislar iki alkis edip gitmek varken bizi tahrik ettiler ve de cok ayip ettiler birde biz olmasak sampiyon olamazdiniz safsatasi sanki 76 puani onlar topladi ama unutulmamalidirki gun olur devran doner ve timsahin bulundugu nehirde onlarda yuzer bu da boyle biline”

“Sunu iyi bilmemiz lazım
                    biz bursalılar olarak yaptığımız çok büyük terbiyesizlikti. Adamlar geldi çok profosyenelce bizi yendi ve futbolcularıda trbünlerin isteğine uydu. Ben süper kupa maçına gitmiştim
                    maçtan sonra tsli taraftarlar bizim futbulcuları çağırdı ertuğrul hocayıda çağırdı tek tek alkışladı ve şampiyon bursa diye tezahurat yaptılar. Şimdi bizim yaptığımız doğrumu
                    unutmıyalım ki şampiyonluk sevincmizi yaşamamızın en büyük pay sahibi ts dir.
                    bir daha böyle bir terbiyesizlik umarım yapmayız.
                    Biz şampiyon olduğumuzda heykelde altıparmakta trabzonlu arkadaşlarla hep birlikte kutladık ve çok içten birliktelik sergiledik hatta altıparmağa bursa trabzon bayrağını birlikte astık ki bende bizzat yardım ettim. Buraya kadar çok güzel ama ayrım şurada;şenol güneşin kendi ağzından söylediği gibi cenaze evinde düğün olmaz arkadaş! Engin denen densiz herif dün geceyi geren isimdir olayların başı burdan patlak vermiştir. Aynı şey trabzonda olsa bizim halimiz daha kötü olurdu bunu herkes biliyor neyse bu kadarla geçmiş olsun.
                    Bu arada şampiyonluğumuzda payı olup fenere karşı delikanlı gibi direnip bizi sevindiren trabzon camiası için kötü laf etmek bursa taraftarına yakışmaz,bu arada altıparmakta formasıyla dolaşan trabzonlu arkadaş ta bursa taraftarından zarar görmeyeceğine inandığı için o şekilde gezmiş ama bizim ruh halimizi hesaba katmamıştır,durumu fazla gerip gerginliği artırmanın bir anlamı yoktur”

Yorum

• Jaja atar, Ertuğrul bakar... Olayın özeti buydu cumartesi günü.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• iskender bırak adamlar ne yazarsa yazsın, yenilen her zaman acı içinde bağırır.
                        En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 09:15.
                        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• anıl 36'ındayım beni de ağlattın ulan..
                          Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu başlığı kitleselerde sinir krizine girmesem..

Dikkatsizlikleri yapanlar adina ben ozur dilemis olayim senden genc renkdasim,Bursa da bu ulkenin aslan gibi sehirlerinden biridir ki senin gibi de Trabzonsporlular yetismis

Yorum

• Birisi şu rıdvan dilmenin yorumlarını dinleyebileceğim linki gönderebilirmi? Yada o programı indirebileceğim?
                              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• aynen sergen yalcının flan konusmaları varmı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X