Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baris abi Allah bagislasin cok tatli kizin.

Merak ettim, nerde kaliyorsun abi?

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baris abi Allah bagislasin cok tatli kizin.

- Kızı Değil ççç Yukarda Bende Yazmıştım
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Barış abi Maşallah. Allah uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin yeğenimize. Maşallah çok güzel bir çocuk, kaderi de öyle olsun inşallah.

edit: kızın değilse de dileklerim sabittir.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küçük hikaye.

"Senelerden geçen sene. Eskişehir'de son yılım. Mezun olmama, canımdan can arkadaşlarımla hemen hemen ayrı şehirlere dağılmaya az kalmış artık.Bursa deplasmanı. Hepimiz Trabzonsporlu.Güzel bir deplasman anısı. Maçta yaşanan olağanüstü kötü olaylar. Sinirden titremeler, dayanamayıp fair play sınırlarını aşan arkadaşım vs. Çok eğleniyoruz ama bir o kadar da ukte ile dönüyoruz.

Kız arkadaşıma anlatıyorum. O da hep Bursa'ya gitmek istediğini söylüyor, gezelim Bursa'da bir gün diyor. He diyorum, gezeriz diyorum. Şimdi dursun gidecez görecez merak etme diyorum. Niyetim belli. Deplasmana bağlayacağım işi. Benim totemim de o. Stadlarda pek maç kaybetmiyoruz kendisiyle. Hele sen dur bursa diyorum.

11 kasım doğum günü onun. Benimki de 15 kasım. Ortak doğum günümüzü 13 kasım'da kutluyoruz hep ikisinin ortası diye. fikstür açıklanıyor, 13 kasım bursaspor-trabzonspor. hele hele bursa seni, şimdi yandın. Provasını istanbul'da yapıyoruz. Deniyorum önce Bursaspor maçlarına uğurlu geliyor mu diye. Sorun yok 3-0 ile kupayı alıyoruz.Demek ki ligde de Bursa'yı yeneceğiz, yeter ki o zaman şartlar oluşsun, onu oraya götürebileyim.

Maç günü yaklaştıkça organizasyonlar başlıyor. E malum 11 aralıkta da askeriz. Son deplasmanımız. Bir çok yönden önemi var. Olanca bilet arayışı. Bmn gene yetişiyor imdadımıza. Metin Abi ve Altan Abi nin emekleri ile bilet sahibi oluyoruz. Telefon edip müjdeyi veriyorum. "Yarim bursa'dayız". Ben sözümü tutuyorum.

Maça 2 gün kala gazete astroloji köşesini okuyorum. "Alacağınız kötü bir haber ile seyahat programlarınız alt üst olacak.". Ulan burcumuz da aynı, ertesi gün de kız arkadaşım için hayati bir sınavın sonucu açıklanacak. "Lan kazanamadı, öğretmen olamayacak, gitti 1 senenin emeği bizim deplasman planı da yanacak heralde" diye yorumluyorum.

Ertesi gün sonuçlar açıklanıyor. O da ne. Bizim kız haylice yüksek bir puan almış, büyük ihtimalle öğretmen olacak. "Ulan aksilik nerede o zaman? Zaten astrolojiye oldum olası inanmam, kıçlarından sallamışlar işte oh be." diyorum.

Açıyorum bordomavi.net'i.

Küfür gibi bir mesaj okuyorum. Arkadaşlar başımıza böyle böyle bir iş geldi, biletler bitti. Abartmıyorum, sinirimden ağlıyorum. Aman ha yanlış anlaşılmasın. Abilerime güvenim tam, sadece bahtsızlığıma, hayal kırıklığıma ağlıyorum.

Haber veriyorum. Sevdiceğimden yediğim triplerin haddi hesabı yok. Bu konuda çok vukuatım var çünkü. Ne zaman bir plan yapsam, benim hatam olmasa da çevresel bir çok sebep ile planlarım yerini bulmuyor çünkü. O da isyan ediyor bu şanssızlığıma.

Diyorum ki yok kardeşim. Gerekirse geceden gideceksin Bursa'ya. Alacaksın o biletleri, o da sabah binip gelecek bu maça gideceksiniz. Bursa'daki arkadaşlar ile görüşüyorum. "Boşuna gelme, buradan bilet almak imkansız, sabah gelin bursa tarafı belki çözersiniz" diyorlar.

Forumdan Mustafa Yüksek mesaj atıyor bana. Böyle böyle yapıyoruz kardeşim. Sabah beraber ayarlamaya çalışırız diyor. Hızır mısın be mübarek. Gazlıyor beni gene.

Bir gidiyoruz, bir gitmiyoruz derken kız arkadaşım evinden izin almaya fırsat bulamıyor gideceğimizden emin olmadığı için son ana kadar saklıyor hakkını. Ve sabah gelmemesi yönünde hem fikir oluyoruz. Otogara gitmek üzere otobüse biniyorum saat sabah 6 ama içim çok buruk. Dayanamıyorum daha fazla, Mustafa ile son bir telefon görüşmesi yapıyorum o da "bir şekilde hallederiz ya gelin" diyince dayanamıyorum arıyorum. Atla otogara gel diye. O da kimselere bir şey demeden evinden sabahın körü çıkıp geliyor.

Biniyoruz otobüse istikamet Bursa.

Aksilik ya trafik kazası oluyor. Normalde 2 saat sürecek yol. 4 saati devirirken görüyoruz Orhangazi ilçesini. Aksilik ya kardeşim, ardı ardına olacak işte.

İniyoruz bursa'ya. Hemen Mustafa'yı bulmam lazım. Heykel'de pastanedeyiz çocuklarla gel diyor. Tamam diyorum. Daha önceki deneyimlerimden yukarda bir heykel vardı orası sanırım diyerek başlıyoruz yürümeye. geilyoruz bir heykel var ama meğer bahsedilen heykel bu değilmiş. Ha babam, yürü de yürü derken geliyoruz çocukların yanına.

Gökhan Kan, Selami Danışmaz, Kemal, Mustafa hepsi oradalar. Ağzımıza tek bir lokma koymamışız, sabahın köründe yola çıkmışız adım atacak halimiz yok. Aksilik ya bilet de yok. Herkes farklı tribünden bilet almış çaresizce. Kemal diyor ki karaborsa yapalım isterseniz. Arkadaş ömrümde de bu kadar nefret ettiğim bir olay yok. Ama mecburum. Hadi diyorum. Gidiyoruz stada bilet bulmaya.

görüşüyorum bir karaborsacı ile. Trabzonspor tribün bileti için benden tam tamına 100 lira istiyor. Yahu zaten 2 kişiyiz. Daha Kocaeli'ye döneceğiz. karnımız aç. Tamam elimizden geldiğince tedarikli geldik ama o kadar da değil yahu. bmn ankara'dan şu an ismini hatırlayamadığım -birisi İskender Abi'ydi sanırım- abilerimiz köfteciler aracılığı ile bize yarı fiyatına karaborsa bilet buluyorlar ama Bursa tarafı. Yapacak bir şey yok diyip alıyoruz biletleri.

O kadar aç olmama rağmen yutmayı başaramadığım iğrenç bir tost yiyip, hemen stada girmeye çalışıyoruz. Halbuki tophaneye çıkmak, romantik bir gezi, güzel bir iskender ne güzel planlarımız vardı. Ama zaman yok gezmeye.

Stada giriyoruz. Gene aynı senaryo. Bursa tribünü yarıya yakını Trabzonlu.

Şans bu ya açık var tribünde. Trabzonspor taraftarına geçiş. Ancak yerden sürünmek gerek. Temkinli oluyorum yahu yanında kız var oradan geçilir mi diyorum. Bir bakıyorum kız arkadaşım geçmiş bile karşıya. La sen nası geçtin karşıya derken ben zar zor geçiyorum karşıya. Hayretler içindeyim.

Tribün doluyor, doldukça doluyor. Nefes alamayacak hale geliyoruz tribünde. Sorumluluğum yüksek. kız arkadaşımı geçen sene bolca yaşadığım tribün tehlikelerinden korumam lazım. Ömrümden ömür geçiyor. Ta ki o ana kadar. Bordo Mavili çocuklar sahaya çıkıyorlar. Dünyayı unutuyoruz. İnşallah kazanırız diyoruz, oku ya yarim, oku diyorum. Nefesi kuvvetli. gökhan ünal'a okuyarak frikik golü attırmışlığı var. güveniyorum.

maç başlıyor. ömrümde görmediğim kadar kalabalık bir tribün. mükemmel ambiyans, uyumlu ve güzel tezahuratlar. gol geliyor. Recep çaltepe arıyor. Klasik tarifemiz. Ben telefonu açıyorum, o tribünü dinliyor. Bilmezsiniz siz. Tribünlerin evliya çelebesi, her maça giden Recep çaltepe bu sezon totem yapıyor. Hiç bir maçı izlemiyor, gitmiyor. Delirmek üzere ama takım kazansın diye yapıyor bunu.

Eski anılarım canlanıyor kafamda. Geçen senede Bursa'da yaşadıklarım. Kazanalım şu maçı ne olursa olsun diyorum. İKinci gol geliyor tam bu sırada. Tutamıyorum kendimi, başlıyorum ağlamaya.

Kız arkadaşım bakıyor suratıma, bakıyor ki ağlıyorum inceden mahcup etmemek için dönüyor önüne, bakmıyor bana. Orada biraz daha koyveriyorum işte.

Çok daha olay oluyor. Onları arkadaşlar bolca yazmış hiç girmeyeyim hadiseye. Maç bitiyor.

Şimdi derdimiz daha büyük. Stad kapılarının açılması gerginlik sebebiyle uzayacak. Ve biz daha izmit'e dönmeliyiz. Kızımızın evine teslim edilme saati gelmiş de geçiyor. 1.5 saate yakın kapıda bekliyoruz. Sonunda çıkıyoruz stadyumdan. Alelacele minibüse. Abi bilmiyoruz bursa'yı bizi terminalde indir diyoruz. Tamam diyor. 20 dakika geçiyor. Yok yahu yollar artık tanıdık değil. Abi neredeyiz gelmedik mi diyorum. Bizi unutmuş şöför. Araba boşalınca da geri dönüyor bizi terminale bırakmaya.

Biletimizi alıyoruz. İskender hayalimiz, yerini kalitesiz otogar dönerine bırakıyor.

Arabaya biniyoruz. Hala aramadılar inşallah aramazlar da seni sağ salim evine bırakırım diyorum.
          Babası mesaj attırıyor küçük kardeşine. "Bursa'dasın sen di mi" diye.

Gülümsüyoruz. Rahatlıyoruz. "

maçın fotosunu unuttum:
          Ellerine sağlık Anıl.Haa o aşağıda ufak pankartın önünden izledik bizde maçı.Yazıyı da bilgisayarında sakla.Bize Her Yer Trabzon 3'e koyulmalık...

Yorum

• Sergen: Deplasman da maç kazanmak isteyen takım, Trabzonu izlesin.
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sergen

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Trabzonsporu övmekten başka söylenecek bir şey yok "Sergen Yalçın"
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Sergen resmen yardırdı Valla kabardım burda ekranın başında
                  "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baris abi Allah bagislasin cok tatli kizin.

Cok tesekkurler. Sedat demis zaten. Maalesef kizim degi. Koyu gs li olan bacanagin kizi. Ama Nehir de gercekleri cok erken yasinda farketmis. Bordo mavi diyerek Dubai caddelinde, Burj Halife nin etrafinda dolaniyoruz.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Rehavete sokarsa bizi Sergen sokar..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• benimde bir totemim var alttan yeşil eşofman giyip üsten trabzonspor polarımı 6 haftadır kazanıyoruz.malum bu hafta yine giydim terettüt yaşadım trabzonluların arasında izleyeceğiz inegölde.neyse maç başlamadan takılıyoruz trabzonlunun biri bana dik dik bakıyor ne olum o birine karar ver hangisin tutaysun die bursa maçı oldugundan.......yine aynı gün trabzonlu hocamız vardı sinirli biri liseden müdürdü arabayı yanaşacak öbür arabanın çıkmasını bekliyor ondan önce davranıp ben girdim hocanın biliyorum trabzonlu oldugunu bana bakıyor kızacak bana şöle gögsümü kabarttım trabzonsporun yazısını görsün diye anlayınca hocam kusura bakma dedim bişe demeden başka yere park etti 5 dakaya anca geldi

Yorum

• Trabzonsporumuzun son 5 maçta alacağı her galibiyet, fener dışındaki 4 takımın(bjk-bursa-kayseri-gs) birbirleriyle yapacakları maçlardan dolayı, bizi zirvede çok sağlam konuma getirecektir.

kayseri-gs
                            gs-bjk
                            bursa-kayseri
                            bjk-bursa

Yorum

• Bursa'dan gol haberi mi var, 2 tane mi, 2 tane mi, 2 tane Bursa'ya...

Yorum

• ay ayol, ...e bursa ...e bursa;

her noktaya bir harf gelecek şekilde,uygun cümleyi oluşturunuz( 2010 kasım kpss sorusu)
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X