Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olacaz Erdal abi.

Allahın izniyle kim ne derse desin ben bu sene hiç olmadığı kadar inanıyorum şampiyonluğa.

İnsanlar Trabzonspor her zaman iyi gider kötü bitirir gibi cümleler varsın kullansınlar. Bu sene bitirdiğimizde yiyecekler cümleleri.

Türkiyem Bordo Mavi olacak Allahın izniyle.
    Bende Ömer Abi bu sene her zamankinden daha da fazla inanıyorum

Bu sene ALLAH'ın İzniyle beklenen özlem olan Şampiyonluğa ulaşacağız

İnancımız var desteğimiz sonsuz
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gecenin esprisi:
      Bakayım beğenecekmisiniz.

Beşiktaş`ın Teknik Direktörü Herr Schuster o Guti`yle Trabzonlulara hava atmaya devam eder:
      "Siz Trabzonluların böyle bir tekerlemesi yok:
      -Guti,Guti pense"
      İrfan Abi nerden gelir böyle espiriler aklına.Bana da yazar mısınız bir tane?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende Ömer Abi bu sene her zamankinden daha da fazla inanıyorum

Bu sene ALLAH'ın İzniyle beklenen özlem olan Şampiyonluğa ulaşacağız

İnancımız var desteğimiz sonsuz
        Aynen kardeşim.Sonuna kadar.

Yorum

• İçimden bir his Jaja nın açı olacak bu maç diyor hadi hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdiden uyarıyorum sizi...İhtimal vermiyorum ama olur da yarın kazanamazsak bile şampiyon olacağız...Ama bu son değil başlangıç olmalı...Biz 84 de şampiyonluk dışında yeni bir hedef koymayı beceremediğimiz için kaybetmeye başladık...Hedef şampiyonluk olunca eee zaten oluyoruz oldu....Aynı hataya düşmeyelim....Hedef Avrupa kupası....Şampiyonluk vesile sadece
            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarihin en ilginç deplasmanı Avrupa kupası finaline gittiğimizde olacak...61 kemençe, 61 tulum, 61 davul....Avrupa horonu ve kolbastıyı tanıyacak.....

Ahh be Erdal Abim bal damlıyor ağzından İnşallah o günleri de görecez...

Şampiyonluğu hayal dahi edince hüngür hüngür ağlayasım geliyor o şampiyonluğun Trabzon'a,Trabzonsporluya ne kadar çok yakışacağını düşündükçe birde Avrupa'da büyük başarılarda hepten camia olarak sulugöz olur kalırız

Birgün şampiyon olacağız hem de hiç uzak değil İnşallah bu sene o zaman tüm ülkeye göstereceğiz Şampiyonluk nasıl kutlanır ve nasıl daha üst noktalara taşınır...

Yorum

• inanmak başarmasın yarsıymış bunu laf olsun diye söylememişlerdir
              biz de inanıyoruz ve inş. başaracağız...
              Allah korusun yarın ki maçı kaybetsek de takımımızı desteklemekten vazgeçmeyeceğiz....
              hiç şampiyonluk görmeden geldim bu yıllara caysaydm çoktan olurdu o iş ama gönül öyle sevmişki yaşanmamış duyguları bile takmıyor bekliyor sabırla bigün mutlaka olacak
              Allah utandırmasın ama sanki bu yıl o yıl...

biz inandık siz de inanın...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen kardeşim.Sonuna kadar.

Ömer Abi bizler sadece İyi gün taraftarı değiliz.İyi günde ve kötü günde her zaman takımımızın yanındayız ALLAH'a Şükürler olsun

Yorum

• Urfa'ya gittiğimizde öğlen vakti tepeden balıklıgöle baktığımda herhalde Olcay abiyi aramıştım...Abi maçın sonucu ne olursa olsun biz kazaandık demiştim...Kazandık zira Urfa da yani Güneydoğu nun Fenerliliği ile en meşhur şehrinde yarı yarıyaydık....Çoğu genç....

Şimdi aynı şeyi düşünüyorum....Gecenin bu vaktinde oraya giden 200 kişi maçı aldı...Sahada ne olursa olsun biz maçı aldık....Gazeteyi aradım baskı için geç kalmış....Ama bu kesinlikle her yerde hber yapılmalı....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şuan bilet kuyruğunda olan arkadaşlardan abilerden bol bol fotoğraf çekmelerini rica ediyorum.

Yorum

Urfa'ya gittiğimizde öğlen vakti tepeden balıklıgöle baktığımda herhalde Olcay abiyi aramıştım...Abi maçın sonucu ne olursa olsun biz kazaandık demiştim...Kazandık zira Urfa da yani Güneydoğu nun Fenerliliği ile en meşhur şehrinde yarı yarıyaydık....Çoğu genç....

Şimdi aynı şeyi düşünüyorum....Gecenin bu vaktinde oraya giden 200 kişi maçı aldı...Sahada ne olursa olsun biz maçı aldık....Gazeteyi aradım baskı için geç kalmış....Ama bu kesinlikle her yerde hber yapılmalı....
                      Erdal abi bu işin ertesi günü var.

Yorum

Urfa'ya gittiğimizde öğlen vakti tepeden balıklıgöle baktığımda herhalde Olcay abiyi aramıştım...Abi maçın sonucu ne olursa olsun biz kazaandık demiştim...Kazandık zira Urfa da yani Güneydoğu nun Fenerliliği ile en meşhur şehrinde yarı yarıyaydık....Çoğu genç....

Erdal abi ;

Belki biz 26 senedir şampiyon olamıyoruz ama hep kazanıyoruz.

Yorum

• Pazar günü yerel medyadan bir manşet örneği: ÇOK MU ÇOK OLUYORUZ ?

Hatta bu soruyla bir anket bile yapılabilir.Şıkları da şu şekilde :

a) Yok kardeş sezon sonuna kadar yolu var.

b) Eh az biraz acıtmaya başladı.

c) Yeter da gardaşım illallah ettuk.

d) Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi (biliyorum sinir bozuyoruz)
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gecenin esprisi:
                            Bakayım beğenecekmisiniz.

Beşiktaş`ın Teknik Direktörü Herr Schuster o Guti`yle Trabzonlulara hava atmaya devam eder:
                            "Siz Trabzonluların böyle bir tekerlemesi yok:
                            -Guti,Guti pense"
                            çççççççççççç
                            2014 / 2015
                            LOADING....

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuan bilet kuyruğunda olan arkadaşlardan abilerden bol bol fotoğraf çekmelerini rica ediyorum.
                              Birazdan gidiyorum da maLesef resim çekmeye herhangi bir aLet edavatım yok

Yorum

• İrfan abi kuyruktaki cengaverler ( tabir ssemboliktir yanlış anlaşılmasın) bir şiir haketti bence
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X