İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
KUTADGU
Şenol Güneş Fanatik'ta yayınlanan röportajında "sabır" kelimesinden oldukça dem vurdu.
Ben bu "sabır" olgusunun bu sene hem maçlar özelinde hem de sezonun genelinde tam anlamıyla uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin Bursaspor maçı.
Sabırsız olması gereken onlar, bilinçsiz hareket etmesi gereken onlar.
Sabretmesi ve bilinçli olması gereken biziz.
Yorum
-
Ligi alıp götüreceğimiz bir maç olabilir. Umarım şanssızlık, hakem hatası, ciddiyetsizlik gibi faktörler olmaz. Zaten kalitemize göre yetersiz bile olsa standart futbolumuzu oynarsak, Bursa çok fazla direnemez.
Selçuk İnan'a birşey olmadıkça, takımın aklı Selçuk'a emanet edildikçe ben bu takımdan çok şey beklerim, bu maçta da galibiyet bekliyorum.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Şenol Hoca anladığım kadarıyla ikinci bir 96 faciası yaşamak ve yaşatmak istemiyor ''Sabır'' kelimesini bu denli fazla kullanması buna bağlıyorum.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Fanatik'ta yayınlanan röportajında "sabır" kelimesinden oldukça dem vurdu.
Ben bu "sabır" olgusunun bu sene hem maçlar özelinde hem de sezonun genelinde tam anlamıyla uygulanması gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin Bursaspor maçı.
Sabırsız olması gereken onlar, bilinçsiz hareket etmesi gereken onlar.
Sabretmesi ve bilinçli olması gereken biziz.Bordomavi.net
Yorum
-
Beyler bugün akşam saatlerinde boş vaktim oldugu için maraton kısımında Kırıkhanspor Bursa maçını izleme fırsatım oldu Bursa var gücüyle oynadı 2-3 as oyuncusu olmadığı halde sonradan sercan girdi oyuna vs vs.. volkan şeni oynatmadılar desem yeridir adamlar çok güzel markaja aldılar.. zaten bilinçsizce topu alıp gidiyor eğer o bölgede cale oynarsa halimiz yaman.. ferhata şans verilmeli bence.. eğer bu akşam izlediğim maçın üstüne 2-3 as oyuncu koyarsak 3 aşşağı 5 yukarı tahminimce 3-1 maçı alırız gibime geliyor maç sıkışır 2-1 de son dakikalarda 3-1 e uzanır alırız her türlü takıma güvenim tam 5 hafrtadır beni yanıltmadı inşallah bu maçtada yanılmam ! ALACAĞZ BU MAÇI BAŞKA YOLU yok.. bilet içinse gecenin 11 inde sıraya geçeceğiz rezilliğin bini bin parasını çekyioruz inşallah yüzümüz asık çıkmayız staddan.En son ö.saral tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 00:16.BMN Bursa
OFLULAR
``Bir gece ansızın geliriz``
Yorum
-
Açık kalenin hemen hemen yarısı her maçta bizim taraftarla doluyor.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun walla.eskiden açık kale arkasının tümünü trabzona veriyorlardı 6-7 sene önce.
Bilet bulamayan renktaşlar açık kaleden alsınlar biletleri
Yorum
-
KUTADGU
Kesinlikle katılıyorum.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca anladığım kadarıyla ikinci bir 96 faciası yaşamak ve yaşatmak istemiyor ''Sabır'' kelimesini bu denli fazla kullanması buna bağlıyorum.
Sabır kelimesini sık kullanıyor ve sabırlı olmayı telkin ediyor.
Umarım bu kelimedeki *esas vurguyu biz de idrak edebiliriz.
Bursaspor maçına o gözle hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum.
Taraftar olarak.
Yorum
-
Zaman geçmek bilmiyor...
Uzun zamandır böylesine maç beklemezdim 1 hafta boyunca...
Maçı izlerken de zaman duruyor kardeşim.
Bu sene ömrümden kaç sene gidecek acaba.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Her sonuca hazırlıklı olmalıyız bir mağlubiyet Dünyanın sonu değil veya alacağımız galibiyetle de şampiyon olmuyoruz aslında sabır kelimesinin anlamı oldukça geniş.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum.
Sabır kelimesini sık kullanıyor ve sabırlı olmayı telkin ediyor.
Umarım bu kelimedeki *esas vurguyu biz de idrak edebiliriz.
Bursaspor maçına o gözle hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum.
Taraftar olarak.
Bursa maçı özeline gelirsek maç sonuna kadar kontrolü elimizden bırakmamız gerek zira hızlı ve her an skoru değiştirebilecek yetenekli futbolculara sahipler bu maçı berabere bitirmek de en az galibiyet kadar değerlidir diyorum.Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum