Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel fotolar

Yorum

• İstanbul medyası 66 hafta sonra lider oldu diye haber yaptı
      Lig tv canlı yayında aynı şeyleri söyledi.
      Lig radyo Radyospor hep bu yönde yayın yaptı.
      Şimdi hatalarını anladılar Kıvırıyorlar
      İlk defa Puan farkı ile lider olmuş
      Demekki Avarejla Şampiyon olsak saymayacaklar
      İşte 2.haftanın lideri.
      GS-FB-BJK kaçhaftadır lider olamıyor onu saydılarmı acaba
      işte 2.haftanın Puan durumu

O G B M A Y AV P
      1.TRABZONSPOR A.Ş. 2 2 0 0 5 2 3 6
      2.BURSASPOR 2 2 0 0 3 0 3 6
      3.KAYSERİSPOR 2 2 0 0 3 0 3 6
      4.SİVASSPOR 2 1 1 0 3 2 1 4
      5.FENERBAHÇE 2 1 0 1 6 3 3 3
      6.MKE ANKARAGÜCÜ 2 1 0 1 3 2 1 3
      7.KONYASPOR 2 1 0 1 2 2 0 3
      8.BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2 1 0 1 2 2 0 3
      9.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 2 1 0 1 2 2 0 3
      10.BEŞİKTAŞ A.Ş. 2 1 0 1 1 2 -1 3
      11.GAZİANTEPSPOR 2 0 2 0 0 0 0 2
      12.GENÇLERBİRLİĞİ 2 0 2 0 0 0 0 2
      13.KASIMPAŞA 2 0 2 0 0 0 0 2
      14.ESKİŞEHİRSPOR 2 0 1 1 1 2 -1 1
      15.BUCASPOR 2 0 1 1 0 1 -1 1
      16.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 2 0 1 1 1 5 -4 1
      17.GALATASARAY A.Ş. 2 0 0 2 1 4 -3 0
      18.MANİSASPOR 2 0 0 2 1 5 -4 0
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maci seyretmiyorum ama son dakikada Guti penalti kacirmis. Yazik yani, bu kadar ugrastilar hep beraber hakemiyle, lig tvsi, medyasiyla ama bir su Kasimpasa'yi yenemediler. Mustafa Denizli, BJK ile aramizdaki puan farkini yedi demisti, birseyi yemistir herhalde simdi bu sonuctan sonra...
        Hem maçı seyretmiyorum diyip, hemde el ele verdiler ama yine yenemediler demek çok abest. Seyretmediğiniz maç hakkında nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz.

Dün akşam Bülent Yıldırım On numara maç yönetti. Türkiye'deki birçok hakem son dakikalardaki o baskıya dayanamazdı. Bu kadar net konuşuyorum. Kendinden emin mükemmel bir maç yönetti. Zaten maçın son (uzatmalar dahil) 6-7 dakikası hariç kendisine çok da iş düşmedi.

Son dakikalarda Beşiktaş'ın iptal edilen golünü, neden iptal ettiğini kimse anlamadı. Pozisyonda el ile müdahale yok, foul yok, tek ihtimal ofsayt, o da o karambolde belli olmuyor. Bu belirsizlikte bile golü kendi kararı ile iptal edebildi. Verdiği penaltı da, kimsenin neden verdin diyemeyeceği cinsten bir penaltıdır. Guti atamadı orası çok ayrı.

Yukarıda da dediğim gibi seyretmediğiniz bir maç için bu kadar ağır bir yorumu nasıl yapabiliyorsunuz.

İşte hiç sevmediğimiz huylarımızdan bir tanesi de bu. Hep varsayım yada ezbere konuşuyoruz. GS maçından önce de birçok arkadaşımız heyecan kopmasın diye hakemin bizi yakacağını söylüyordu, etkinin büyük olacaını söylüyordu vs vs vs. Anladık testi kırılmadan çocuğu dövelim ama her maç öncesi de olmuyor yahu...

Bu arada verilmeyen golden sonra, gelen penaltı sırasında Beşiktaş taraftarının EYYAMCI BÜLENT tezahüratına ceza bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Golden sonra bir taraftarımızın hali.

Kim kırdıysa eline sağlık o gözlükle zaten maç izlenmezdi.
          kıranda herhalde adam gibi maç izle diye kırmıştır.

Yorum

• Kasımpaşalılarda Kartala bindiler.
            Şoparlar genelde Kartal gibi eski ve Ucuz arabaları tercih ediyorlar.
            Kasmpaşalıların kartala binmesi PUŞTER i tatmin etmemiş olmalıki adama aaraya Trabzon-Bursa-Kayseriyide katıyor.açıklama yapıyor,
            hem kayseri Hem Trabzon zaten Karatala bindi daa neyi tartışıyorsun Büyük bir ihtimalle Bursalılarda Q7 yerine Kartala binmeyi tercih edecekler.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet Abi gözlüğü kim kırdı?
              İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kim kırdıysa eline sağlık o gözlükle zaten maç izlenmezdi.
              kıranda herhalde adam gibi maç izle diye kırmıştır.

Cengiz, Cafer ağabey

Gözlük normalde boğazımda asılı vaziyetteydi. Ama ne zamanki biz golü attık, sonra ortalık karıştı... Bir kaç merdiven aşağıya doğru hep beraber yuvarlandık. Kimi bulduysak sarıldık, kim bizi bulduysa sarıldı.Sonra boynumda asılı olan gözlüğe bir baktım, cam yok. Trabzon'a feda olsun dedik...

Durum bundan ibarettir, yoksa Cafer ağabey gözlükle maç izlemedim.Ama maç günü ve geçen bir kaç gün hava güneşli idi.Bende güneşte gözlerim rahatsız olduğu için her gittiğim yere gözlüğümüde getiririm.
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 10:09.
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Habu yaştan sonra ne işin var senin oralara kırarlar gözlüğünü neyseki boşa kırılmadı golde kırılmış galipte geldik kim takar gözlüğü be reis.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Arkadaşlar merhaba,
                  Melih Şendile TS gs maçındaki anlatımına ilişkin bir bir mail yazdım maili ve cevabı aynen iletiyorum;
                  Renktaşlar bu gibi insanları boş bırakmayalım; bunların bazı şeyleri bunların gözlerine sokmak lazım
                  Davut Bey,eleştiriniz için tşk ederim,maç anlatımında kalecinin adını söylememek,hele hele Onur gibi bir pırlantanın,o an bir spikerin aklına bile gelmez..Pozisyon gereği olmuştur..

From: Davut Ozdemir [mailto:davut.ozdemir@elsys.com.tr]
                  Sent: Tuesday, November 09, 2010 10:58 AM
                  To: MELIH SENDIL (LIGTV)
                  Subject: Medyadaki Trabzon düşmanlığı

Sn Melih Şendil,

Ulusal medya kuruluşlarının ve Yayıncı kuruluş olan Lig Tv nin Trabzonspor’umuza karşı takındığı bir kaç noktayı eleştirmek istiyorum,

Sizin aracılığınızla bunları iletmek belki biraz daha bu konulara hassasiyet gösterilmesine sebep olur kanaatindeyim;

· Maç anlatımı yapılırken rakip takım atakları canla başla anlatılırken TRABZONSPOR umuzun atakları sıradan bir ses tonu ile normal bir pozisyonmuş gibi anlatılıyor.(Bkz. TS-GS maçı)
                  · Mesela en yakın maçtan bir örnek, basit bir GS atağı(bana göre) spiker tepkisini aynen iletiyorum, ‘ Elanoooo, Elanoooooo, Elanoooooo... vurduuuuuuuuu KALECİ kurtardı’. Peki bu kalcinin bir adı yokmudur? Veya bir türk takımı yabancı bir takımla mücadele ediyorda o mantıkta düşünülerekmi maç anlatılıyor, o kaleci Türkiyenin en değerli kalecilerinin başındadır ve onun da bir adı vardır.BU nokta nasıl bilerek es geçilebilir.
                  · Maç sonu programlarında Trabzonspor ‘un neleri doğru yapıp kazandığından çok , 3 istanbul takımının (3 büyük yoktur, tek büyük vardırJ) neleri yanlış yaptığı konuşulmaktadır. Sizce doğru olan, etik olan davranış ve tarafsız yanyıncılık anlayışı bu mudur?

Örnekler çoklandırılabilir... fazla uzatmıyorum..

Yayıncı kuruluşumuz Lig Tv nin verdiği desteği ülke futbolunun gelişimi açısından çok olumlu buluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuya hassasiyetiniz rica eder

İyi çalışmalar dilerim

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Onurunda dediği gibi sıradan bir maç kazandık
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• altı üstü cimbom...

Yorum

• yusuf yusuf yusuf

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Umut diye bir arkadaşımla formasına iddaya girmiştim.Golleride Umut'un atmasıyla kazanmamız arkadaşa kötü bi kapak oldu
                            Ts Clup'a gidip beyaz formayı aldırdım.Ordaki bayan çok gs li geldi bugün Trabzonspor forması almaya dedi Kulübümüze destekte oluyorlar saolsunlar=)

Yorum

• Maç Sonu 3lü Yok Mu Ya
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Adnan Polat'a bak.. ççç
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X