Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10.Hafta | Konyaspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macin tamamina bakilinca bazi Futbolcular cok bencildiler bu macta...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman'dan haber var mı ?

Gelmedi henüz...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben çok rahattım. Golü yedik yanımdakilere ''yapcak bişey yok çeviricez dedim'' sakin sakin. Goller kaçtı güldüm. Biliyorum kazanıcaz çünkü.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Rakıp Zıya Dogan Olunca Onemlı futbolcuların kart sınırınca olunca mecburen oyundan dustuler...Etkisi buyuk Galatasaray macının
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Yorum

• Allah'a şükür zor diyebileceğimiz bir deplasmandan alnımızın akıyla çıktık. Maç genel itibariyle temkinli oynandı. İlk 20 dakikada gol bulabilseydik daha erken çözebilirdik Konya'yı. Neyse ki yediğimiz golden sonra ilk yarı sona ermeden gol bulabildik; zira ikinci yarıya geride başlasaydık, ilerleyen dakikalara doğru Konya'nın kapanmasıyla sıkıntı yaşayabilirdik. Engin'in rahat tavırları biraz rahatsız etti beni. Sanırım Konya'yı küçümsedi. Cincon maçında çok iş düşecek ona.
              Yattara'yı da beğenmedim. Böyle devam ederse bu kadroya biraz zor girer diye düşünüyorum.
              Glovacki'nin durumu nedir henüz fikrim yok ama inşallah o da cincon ve Bursa maçlarında oynar.
              Sırada cincon ve Bursa maçları var.
              Hadi hayırlısı...
              DİK OYNA!
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
              KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dıp Not: Burak ikinci saridan atilmaliydi.
                Kaydığı pozisyon için mi kırmızı görmesi gerekiyordu?Orda bir müdahalesi olmadı ama hareket gereksizdi tabi.Başka bir pozisyon için diyorsanız orasını bilemem tabi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen nerde yaşıyon umutu büyükler kapıdan içeri almaz..bırak bizi kayseride bursada oynayamaz..bence abartmaya gerek yok..umut sadece bizde oynar oda futbolu sadece koşmak olarak algılayan tarafatarımız olduğu için.olayın kongre ile ne alakası var..hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmemiştim...
                  Yok artık..

(UEFA)

Yorum

• Umut'un adi cikmis 9'a inmiyor 8'e. Iyi oynadigi bir mactan sonra bile elestirelere maruz kaliyor.

Yazik.
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• bu futbolcular bizim oyuncular..yazılanlara inamiyorum..harakiri gibi birşey..lütfen trabzonsporun sözleşmeli oyuncularına bu gibi yakısıksız sözler söylemiyelim..onlarda insan ...

Yorum

• Dün Aksam maci seyrettim ve Takimizi begendim.
                        Glo yine cok saglamdi, sakatlandiginda icim "ciz" etti.
                        Serkan yine TAS gibiydi, helal olsun!
                        Jaja cok saglam bir Futbolcu, gün gecdikce daha iyi oluyor.
                        Umut bildigimiz Umut, Gollere devam et KOCUM UMUT!
                        Burak cok calisdi, maalesef son vuruslarda "sanssizdi". Yinede cok begendim.
                        Ferhat cok cikis yapti ama cok verimli olamadi. Yinede fazla siritmadi.
                        Selcuk cok ama cok iyi idi, ne zaman mukavelesini uzatacak yahu :-(

Egemen!!! O neydi be Egemen? Nasilda oturttu ama!
                        INSALLAH seftalilerede böyle..... Anladin sen oni :-)
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ziya Doğan;yediğimiz goller hep duran toplardan, çalışıyoruz ama yinede duran toplardan gol yiyoruz

-3 puanın anahtarı burda
                          veeeee .........

Yorum

• Ayrica deplasmanda can cekisen bir Rakipe 1 Pozisyon dahi vermedik!!!
                            Ancak uzakdan denediler.
                            Golden önce Barisa "ne gereksiz Faul" diye kizmisdim ve icim hic rahat degildi, yedik.
                            Erdincin atmasinda ayrica uyuz oldum!
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aşırı eleştirenlerin aksine ben dün takımımızı beğendim...

Sonuçta karşımızda eski hocamız ve oyuncularımızdan kurulu bir takım vardı ve emre toraman'ın sırf bizim maçta oynayabilmek için bir önceki hafta anlamsız bir sarı kart gördüğünü göz önüne alırsak ne kadar motive oldukları ortaya çıkacaktır..

Bizim takıma gelince umarım Glo'nun durumu iyidir..Ferhat bu tip maçlarda oynamalı...Egemen her zamanki gibi...Colman'ın olmadığını göz önüne aldığımızda fena değildik..Barış pres ve rakibi bozma anlamında iyi ancak top kullanması yetersiz..

Fazla uzatmadan önemli bir süreç öncesi ne olursa olsun 3 puan alınması gereken bir maçtı ve alındı.

Tebrikler...

Yorum

• Maca girmeden su maci bile yönetemeyen Firat Aydinus´a tek lafim...su macta bile kart standardini tutturamayan bir hakem

Kazanmak cok güzel

Forvet oyuncularimiz gercekten iyi ama aralarinda uyum, daha dogrusu bir denge yok. Hem Umut hemde Burak cok iyi performans gösteriyorlar ama su kadroda Burak veya Umut´tan biri ilk onbir cikmali (devrearasina kadar zaten mümkün görünmüyor)...forvet hattinda o dengeyi yakalayabilirsek Sampiyonluk hic uzakta degil!

Ikinci sorun ise Glo-Egemen ikilisi..bu ikili her ne kadar oyunicinde iyi uyum gösterselerde, kalemizdeki duran toplarda cok etkisiz kaliyorlar!
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X