Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet öle gs'ye ali samiyen'de 4 atan takım bu hafta kendi sahasında 5 yiyor(!)...ne kadar polyannacısınız..ama top yuvarlak dimi savunmanız hazır
    manisaya da biz sattık o zaman.

yapmayın allah aşkına, 9. haftada 5 gol yiyerek maç mı satılır.

Yorum

Evet öle gs'ye ali samiyen'de 4 atan takım bu hafta kendi sahasında 5 yiyor(!)...ne kadar polyannacısınız..ama top yuvarlak dimi savunmanız hazır

Evet Armağan top yuvarlak

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Alan'nın İçerde Oynamamasını Zaten İstiyorum..Mümkünse Dış Sahada Kullanılsın..

- Ceyhun Oynasa Olmuyor Oynamasa Olmuyor..

- Şenol Hoca 25-30'da Değişiklik Yapmaz Bence , En Kötü İlk Yarıyı Bekler Durum Vahim Değilse Eğer , Futbolcusunu Kaybetmek İstemez ki Bence Doğrusunu Yapıyor..
        İlk 25-30 dakikada değişiklik yapınca futbolcu kaybedilmez. Broos geçen sene Engin ve Yattara'yı almıştı 28. dakikada oyundan. Engin'i çok bilen(!) taraftarımız yuhaladı hatta. Engin'i kaybetmiş mi olduk?

Dünyada bunun örneği oldukça fazla. Örnek vermeye gerek yok.

Ceyhun'un oynaması taraftarıyım. Ama beni de çok şaşırtıyor. Büyük maçlarda banko oynamalı.. Diğer maçlarda yedek olarak beklese de olabilir.

Dünkü maç için müthiş bir yanılgı var. Engin'in girmesi maçı koparmadı. Maçı hareketlendirdi. Maçı koparan değişiklik Jaja'nın oyuna girişi oldu. Hücum kombinasyonları olsun, pas yaparak rakip kaleye gelmeler olsun, Jaja girdikten sonra gerçekleşti.

2. devrenin başında Engin ve Jaja aynı anda girse bu maç daha farklı olurdu. Maç daha erken kopardı.

Ama -elbette- kazandığımız için bunlar geride kaldı.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manisaya da biz sattık o zaman.

yapmayın allah aşkına, 9. haftada 5 gol yiyerek maç mı satılır.
          Evet bizim de Manisa ile dostluğumuz var(!) ve her maç 45'de biz 61'de onlar bağırır(!)...daha nasıl anlatmalıyım...ama şunu istiyorum ankaragücü 2.yarı düşme potasına girsin bakalım Bursa büyük dostluk gereği ne yapacak
          ölümüne trabzon !

Yorum

• bursaspor ankaragücü'nün kardeş takımı rerererörörö muhabbeti gereksiz. o kardeşilik dedikleri muhabbet taraftarların arasında süregelen bir durumdur. kulüpleri pek bağlamaz, öyle olsa geçen sene şampiyonluğa oynarken bursaspor'dan puan almış olması mümkün olur muydu ankaranın. ankaragücü zaten çok kötü futbol oynuyordu, maç da o şekilde seyretti.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk 25-30 dakikada değişiklik yapınca futbolcu kaybedilmez. Broos geçen sene Engin ve Yattara'yı almıştı 28. dakikada oyundan. Engin'i çok bilen(!) taraftarımız yuhaladı hatta. Engin'i kaybetmiş mi olduk?

Dünyada bunun örneği oldukça fazla. Örnek vermeye gerek yok.

Ceyhun'un oynaması taraftarıyım. Ama beni de çok şaşırtıyor. Büyük maçlarda banko oynamalı.. Diğer maçlarda yedek olarak beklese de olabilir.

Dünkü maç için müthiş bir yanılgı var. Engin'in girmesi maçı koparmadı. Maçı hareketlendirdi. Maçı koparan değişiklik Jaja'nın oyuna girişi oldu. Hücum kombinasyonları olsun, pas yaparak rakip kaleye gelmeler olsun, Jaja girdikten sonra gerçekleşti.

2. devrenin başında Engin ve Jaja aynı anda girse bu maç daha farklı olurdu. Maç daha erken kopardı.

Ama -elbette- kazandığımız için bunlar geride kaldı.
              - Galiba Enginin Oyundan Alındığı Maçta Gerideydik Herhalde Broos Döneminde , Ama Maçı Hatırlayamadım Ben

- Engin Ve Jaja Diyerek Olayı Bağlayalım
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Evet bizim de Manisa ile dostluğumuz var(!) ve her maç 45'de biz 61'de onlar bağırır(!)...daha nasıl anlatmalıyım...ama şunu istiyorum ankaragücü 2.yarı düşme potasına girsin bakalım Bursa büyük dostluk gereği ne yapacak
                A.gücü Bursa şampiyonluğa koşarken ne yapmıştı ki 5 mi yemişti

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu youmuna katılmıyorm.
                  Çünkü bu tür olaylar çok değişik durum ortaya çıkarır.
                  Bize ikincisi denk geldi. Gerçi Yattarayı o maç sonunda gören yokya!
                  Aynısı çömez Ceyhun içinde olabilir
                  [ille d' 7]

Yorum

• - Gs'ye 4 Atan Takım , Hemde Öne Geçtiği Maçta Nasıl İlk Yarıda 5 Gol Yer Ya , Biri Bunu Bana Anlatsın
                    En son SEDAT tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 00:27.
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

9.hafta; averajıda düşünerek a.gücü maçı sattı, evet.

Yorum

• soz konusu ankaragucu olunca insanlarin aklina ister istemez geliyor boyle seyler. hani hatirlamasak zaladli ankaragucunun gs macini ankaragucu yapmaz boyle sey deriz de, sabika kotu
                        sabikaya ek olarak babasinin biricik ogluna oyuncak yapilmis bir takimin adinin boyle seylerle anilmasi pek mantiksiz gelmiyor.. bu ankaragucu lige bile hile hurdayla cik(aril)mis bir kulup

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Gs'ye 4 Atan Takım , Hemde Öne Geçtiği Maçta Nasıl İlk Yarıda 5 Gol Yer Ya , Biri Bunu Bana Anlatsın
                          Sedat Abi çok doğal. Olur yani. Geçen hafta gs adanademirspor ile de oynasa 4 yerdi zaten. He belki şimdi tekrar oynasalar berabere biter, belki bir daha oynasalar ankaragücü kazanır ama neticede ankaragücü-bursaspor maçını iki takım taraftarlarının arasındaki ilişkiye dayanarak satılıktır demek çok manasız.

Camialar arasında herhangi bir ilişki söz konusu değil çünkü.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Ya yaklasik 1 saatdir telegol programini izliyorum birkere Trabzonsporu veya Bursasporu azina almadilar. Hepde GS FB baska takim yok sanki Türkiyede. Tamam anliyorum bugün Derbi vardi ama her hafta aynisi. Genelde 5-10 dk sonra kanal degistiriyorum bugün piskolojilerini cözmeye calistim acaba cokmu seviniyorlar GS yi konusunca resmen gözleri parliyor. Bikac mail gönderdim bidahada o programi izlemem bukadar olmaz. Mail gönderirken sayfalarina girmek zorunda kaldim orda bi anket gözüme carpti, en cok kimin taraftari var diye. Tabiki bizimkilere oy attim ama sonuclara göz atinca hersey anlasildi GS FB BJK 30% civarindayken TS 1,8% de. Demekki zaten bir avuc Taraftarimiz izliyormus bu palyanco "Spor Programi"ni.

Yorum

• Bu arada Şenol Güneş'in gençlerbirliği maçına manisa maçından sonraki açıklamalarına rağmen çıkardığı kadro tam anlamıyla saçmaydı.

Allah'tan gençlerbirliği golü buldu da devre arasına mağlup girdik.

Yorum

• iyice paronayaklastınız velevki oyle olsun bu bursayı sampıyon yapmaz ne onlarda cıkıp kasımpaşa ve sıvas maclarında sıke var dese ne cevap verırız futbolnu her sonuc makul bız kendı ısımıze bakalım hıc bır takım tek macla sapıyon olmaz olamaz
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X