Jaja nin ilerde Türk milli takiminda oynamasina ne dersiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Bir de hep gol atması gerekiyorİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bu performansini,hirsini devam ettirirse taraftarin sahiplenmemesi icin bir neden göremiyorum.
Yorum
-
Brezilya Milli takımında oynamak varken neden Türk Milli takımında oynasın?İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja nin ilerde Türk milli takiminda oynamasina ne dersiniz?
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja nin ilerde Türk milli takiminda oynamasina ne dersiniz?
Bundan önce daha konusulacak cok sey var....
Milli Takimi Hiddink düsünsün....
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Jaja'nın ilk 11 oynaması yorumlarına itiraz edemem....Vaktiyle Ceyhun 11 oynamalı demiş biri olarak...Ama diğer taraftan bence "ilk 11" kavramını eskiden olduğu gibi çok önemsiyoruz....Galiba sahaya çıkan 11 kadar kenardan müdahale de önemli oldu....
Mesela bu gün Jaja girdikten sonraki 11 i deplasmanda Fener'le hattaa Bursa ile oynarken yazarmıyız? İlave olarak "iyi bir takımın" 11 i bilindik mi olmalı?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Şimdiden bir Jaja özelliklerinde futbolcu ile daha görüşmelere başlanmalı . İçeride mi dışarıda mı , rakip 4-6-1 iken mi - 442 ikenmi oynatılacağı tartışılan hücum elemanlarını içeride dışarıda her rakibe karşı -takım arkadaşlarının oyununu bozmadan- oynatabilecek oyuncularla değişmeli .
Piyasada bolca mevcut . Jaja'nın Sadri Şener'den başlayarak transferde söz sahibi tüm yöneticilerin ufkunu açmasını temenni ediyorum .
Yorum
-
Ne top oynadık arkadaş.Teşekkürler Trabzonspor ve tebrikler...
Yorum
-
Buragin en samimi arkadaslarindan Selcuk bizde...bu ikili cok iyi anlasiyor! Selcukla artik imza atilmali hatta cok gec bile kalindi...Xavi´miz artik kendini kanitlamali...İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu da önemli. Daha önceki açıklamarında da Trabzon'a çok alıştığını ve burada uzun yıllar kalmak istediğini söylemişti. Haket ve kal Burak'cım
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
bence takımın transfer politikası bundan sonra şu olmalı:kesinlikle yabancı alınmamalıdır. süper lig ve bank asya takip edilerek çok iyi oyuncular alınabilir.
sebepler:
1-ucuz olur, yani tutmazsa bile zararı az olur.
2-uyum sorunu olmaz.
3-gitti gelmedi olmaz.
4-şimdiye kadar aldğımız bu tarz oyuncular hep yararlı oldu.örnek:engin, selçuk, egemen,serkan vb.
5-takip edilmeleri kolay ve ucuz.takip komitesi açısından.
örneğin ibrahim akın gözümüzün önünde en az burak kadar topçu.mesela antalyada mükemmel bir şutla golü atan kerem. yekta, şahin, ordusporun sağ beki abdullah, rizede mehmet al...
şu anda tkip edip alabileceğim
Yorum
-
Bu görüşe belirli ölçülerle katılıyorum . ideal bir sayı olacaksa bu ideal 18 olmalı .İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın ilk 11 oynaması yorumlarına itiraz edemem....Vaktiyle Ceyhun 11 oynamalı demiş biri olarak...Ama diğer taraftan bence "ilk 11" kavramını eskiden olduğu gibi çok önemsiyoruz....Galiba sahaya çıkan 11 kadar kenardan müdahale de önemli oldu....
Mesela bu gün Jaja girdikten sonraki 11 i deplasmanda Fener'le hattaa Bursa ile oynarken yazarmıyız? İlave olarak "iyi bir takımın" 11 i bilindik mi olmalı?
Ancak bu 18'in içerisinde sezon maratonunda ihtiyaç duyulabilen ön stoper , forvet arkası oyun kurucu pivot santrafor gibi tek yönlü katkıyı arttıran oyuncu modelleri takımın ana iskeletinden bağımsız olmalı . Destekleyici bir unsur olarak takımın eksiklerini kapamalı .
Yorum
-
Bu takımla gurur duyuyorum. Herkesi tebrik ederim. Bugünkü maçımızda geriye düşüp öne geçmemiz beni özellikle sevindirdi. Maçı çevirebileceğimizi gösterdik. Çünkü uzun lig maratonunda böyle durumlara düşmek mümkün.
Trabzon şehrinin böyle bir futbol takımına sahip olması büyük bir lütuf. Çünkü bunun dünyada başka bir örneği yok. Ama şu sıralar bu şehir bu takımı hakediyor mu tartışılır. Bu takımın arkasında yeterli taraftar desteği yok maalesef.
Almanya da küme düşmeye oynayan takımın stadı dolup taşıyor. İnsanlar maça gelip futbol izliyor eğleniyor, takımı yenilse de alkışlıyor. İngilterede de böyle. Bizim takımımız şampiyonluğa oynuyor fakat ben taraftarımız da aynı coşkuyu göremiyorum.
Derbi maçlara gösterilen ilgi neden diğer maçlara gösterilmiyor anlamak mümkün değil. Bizi stadyuma iten Trabzonspor sevgisi mi Fenerbahçe nefreti mi ? Trabzonspor sevgisi ise en zayıf takımla da oynarken aynı coşkuyu duymamız gerekir. Gidip keyifle maçımızı izlememiz desteklememiz gerekir.
Taraftarın takıma sahip çıktığını göstermesi lazım. Takımı itmesi lazım. Şampiyonluğu istediğini, beklediğini göstermesi lazım. Homurtu değil desteklemesi lazım. Takım durduğu zaman onu harekete geçirecek olan ateşleyecek olan taraftardır. Maalesef ben taraftarımızda ve sehirde beklediğim coşkuyu göremiyorum.
İnşallah ben göremiyorumdur.
Yorum
-
Abi, bizim taraftarın kabullenmesi biraz uzun sürüyor...
Serkan içinde İstanbul Atığı-artığı deniyordu. Hatırlıyorumda.
Burak, özellikle onu takas ettiğimiz Gökhan ile kıyaslandığında bile yeterli cevabı veriyor gibi.
İlk 4 dakikaydı sanırım, 2-3 kez depar attı.
Maç sonu bile diriydi.
Burak havalı oyuncu.
Burak geçen senede, bu sene de gayet iyi gidiyor.
Burak bu gece Hiddink'in notları arasına girdi bence.(Ya da o notlarda vardı bir çentik daha atıldı)İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ı taraftarın kabullenmesi gerek. Attığı golden sonraki sevinci Burak'ın takımı ne kadar sahiplendiğini açıkça gösteriyor.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum