Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taş gibi Kayseri.

Yaklaşık 5 yıldır da böyleler.

Buna göre biz diziliş isterdim.
    Olmadı.
    Değişiklikler de olmadı.
    Olmadı, olmadı, olmadı.

Geniş bakınca, Kayseri'den 1 puan iyi.

Bizi bozan geçen hafta oldu.
    O nedenle bu hafta bozulduk, yıkıldık.

BJK maçı çok belirleyici maç olacak.

Coşkulu bir takım bekliyorum ben.

Yorum

• İlk olarak Malatya FC tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün bir daha izlerken Görüldüki Burak TrabzonSpor Topçusu değil Burağın yerine Trabzonlu Barış Memiş oynasa ısrar edilse 10 tane Burak eder.
      tam tersini düşünüyorum zira onun yerine giren yattara dan 10 gömlek üstün bir futbol oynadı, koşuyor pas atıyor pozisyona da giriyor bence burak ta ısrar edilmeli, oynadıkça futbolu da daha da güzelleşir.
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş galibiyeti rüzgarı tersine çevirir. Bir rüzgar bekliyoruz sonrasında kazanmaya alışmayı. Bekliyoruz bakalım.
        Aynen öyle ve ben beşiktaşı yeneceğimize neredeyse eminim
        O maçtan sonra şimdi burada felaket tellallığı yapnalrı yakıp yıkanları takımı yerin dibine sokanları merak ediyorum Azıcık utanacaklarmı
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Kayseri maçı ne kadar zevksiz ve sıkıcıysa beşiktaş maçı da bir o kadar zevkli ve heyacanlı olacak. İnşallah bu galibiyetle son haftalardaki kargaşayı aşacağız.
          Benim tahminim 3-1
          Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Hakeme Laf atan Arkadaşlar Görüyorum , Şunu Belirtmek İsterimki Kazanacak Takımın Mazareti Hakem Değildir , İyiysen Kazanırsın , Hakem Bahane...
            Hep hakemdir neden demiyorum elbette ilk önce içimizi düzeltmemiz lazım fakat bazen hakikaten şöyle oluyor: Düşün kollarını arkadan tutuyorlar. Rakibin de önden yumrukları saydırıyor. Birisi de diyor ki eğer yeterince güçlü olsaydın ikisini de döverdin. Evet iyi güzel önce arkadan tutandan kurtulursun sonra rakibi halledersin de Nasreddin Hoca'nın fıkrası gibi diğerinin hiç mi suçu yok?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kayseri maçı normal sonuç aslında alabileceğimiz bir maçtı.ama olmadı bu maça çok üzülmemizin nedeni geçen haftaki manisa maçıdır.
              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• Yenemiyorsan yenilmiceksin bu tür deplasmanlarda..
                Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...

Yorum

• Futbolcuların şampiyonluğa oynamak gibi bir düşüncesinin olduğuna inanmıyorum...

Yine avutalım kendimizi umut veriyoruz iyi futbol oynuyoruz diye elin oğlulları da puanları toplayıversin..

Yorum

• Çok zor bir maç olacağı baştan beliydi; açıkçası Cangele oynamayacak diye çok mutluydum. Netekim iyi de oldu ve gol yemedik. Aslında yarım bir gol yedik...

Kayseri deplasmanlarında yıllardır kazanamıyoruz. O nedenle şampiyonluk hayallerimi bu maçla gömmem.

Bu sene çok kırıcı bir lig olacak. Takımlar birbirlerinden çatır çatır puan alacaklar. Şimdilik tökezlemeyen Bursaspor için de bu durum geçerli.

Ligin ilk yarısı sonunda ilk 8'de olan tüm takımların ligin ikinci yarısında şampiyonluk şansı olacak bence. O nedenle yelkenleri o kadar erken suya indirmemek lazım.

Takım bence yine çok kötü falan da değildi. Eski yaratıcılığından uzaktı sadece. Manisa maçının ikinci yarısındaki tutukluk yoktu mesela.

O Manisa Sivas'ı üçledi.

Lig çok zor bir lig.

Bu yarışı ancak takımının inatla peşinden gidenler şekillendirecek. Beşiktaş bu transfer havasıyla bu işin sonuna kadar içinde olacak; belli.

Abdullah Avcı'nın takımı yine GS'ye teslim oldu. Ama maçlarını doksan dakika izlediğim takımlar içinde ne Bursaspor, ne Galatasaray, ne de Beşiktaş benim gözümü korkutmuyor. Ama her Anadolu takımı korkutuyor. Çatır çatır maçlar oynanıyor.

Bu sene lig çok zor.

Bunu baştan görmek lazım. Beşiktaş bile son derece etkili oynadığı ve onlarca milyon Eurolar döktüğü takımıyla, hala Bobo ile gol buluyor ve Deniz'in kazmalığına duacı.

Böyle bir ligde, iki üç maç kayıp oldu diye kötümser olmak ve yelkenleri indirmek saflık olur.

Hele ki bu kadar iyi bir kadro varken.
                    En son Tunga tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 16:06.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bence de bu maçta son 20 dakika iyiydik ama maçın tamamında genel bir üretkenlik eksikliğimiz vardı... tabi bunda Kayserinin hiç risk almayıp defansını çok sağlam tutması etkili oldu... kilidi açacak bir şutu maç boyunca bekledik durduk ama tek şutu Engin attı onda da süleymanu müthiş çıkardı...
                      yıllardır yanlış transfer politikalarıyla ahlanıp vahlanıyoruz, kayserinin sol beki gibi bir beki çıkarmaktan bile aciziz... Hasan Ali isimli genç arkadaş oldukça parladı bu maçta..

Yorum

• Sezon en kötü futbolu ve alınan 1 puan.

Kısır futbolu sevmiyorum. Hele biz kötü oynuyorsak hiç sevmiyorum. Coşkulu ve tempolu oyunu geçtim, organize oynayamadık. Manisa maçının bahanesi Sivasspor galibiyetindeki rehavet, bu maçın bahanesi Manisa'ya kaybedip demoralize olmamız -bana göre-.

bjkyi yenip tekrar ritmimizi yakalamamız gerekiyor. Bir galibiyetle Metin abinin dediği gibi rüzgarı tersine çevirmeliyiz. bjk maçını mutlaka kazanacağız.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sahaya çıkan, sözde prefosyonel futbolcular kazandıkları para kadar mücadele etmiyorlar.Kayseri maçı 5-6 kişi çırpınıyor gerisi izliyor.Şenol hocam çarp bu topçuları öyle çarp ki giydikleri formanın ne olduğunu anlasınlar...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Mehmet Demirkol'u dinleyen varmı spor servisi programında, napıyorsak kendimiz yapıyoruz felaket tellallığı

Yorum

• Kayseri maçında taraftarımızın Şota'yı tribünlere çağırdığı video var mı?

Yorum

• Yahu yine aynı şeyleri yazacağım bu kaçıncı ben sayısını unuttum ancak bu takım forvetsiz oynuyor hemde 4 yıldır.Bu takım sol-açıksız oynuyor hemde 5-6 yıldır.Bu takımı bu şekilde sahaya çıkaran büyük yöneticileri buradan alkışlıyorum.Helal olsun onlara,yani bu zor olayı nasıl başarıyorlar kutlamak lazım...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X