eve yeni geldim maçı izliyemedim oynayan 14 oyuncumuzun kimin iyi kimin kötü oldugunu söyleyebilirmi maçı iyi analiz eden biri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Üstelik bu tip bir oyunda en az suçu olan Téo tipindeki bir santrafordur.İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTıpkı ona ekstradan yüklenmeye gerek olmadığı gibi
Neyse futbol dersi verecek halim yok alim değilim hoca değilim.Her şeyi de bilecek halim yok.Ama en azından bunu bildiğimi düşünüyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Sesiniz soluğunuz kesilince masal olur tabi !İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMasal anlatmaya devam et.
Önceki mesajımdaki dediğim gibi; Teofilo'yu takımdan ayrı bir kefeye koymak için bir neden yok.
Gel hadi geçen hafta Teo'ya yazdıklarımıza bakalım !
Geçen Hafta Teo'yu eleştirenlerin başında geliyordum. Hem kendini hem takımı hem Yattarayı yaktı. Geçen hafta da takım çok kötüydü ama o golü kaçırmamalıydı. Oyun olarak iyi olmasına rağmen golcülüğü yapamadı.
Bugun takım geçen haftadan daha iyi değildi sadece bir kaç oyuncunun mücadele ve çabası zaten bizden çok zayıf Kayseri yi rakip alana kıstırmaya yetti.
Umut ne yapabildi 2.yarı hiç. Neden o kadar top falan da çalmaya çalıştı. Normalde pozisyona girer kaçırırdı giremedi. Neden 1 orta bile gelmedi. Topu hücüm elemanlarına ulaştıramazsan adam kendine orta yapıp gol mü atacak. Teonun sağ taç çizgine yakın yaklaşıp köşeye doğru topu taşımak için pas istediğini gördüm. Yani bizzat takıma kanat lazım dedirtti o poziyon !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Estağfurullah özür dilemene gerek yok ancak bugün ki maçın günahı Teo'da değil hatta bence sahanın iyilerindendi.Neyse artık...İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki öyle olsun.
Özür dilerim o zaman.
Yorum
-
takımın genelinde ruhsuzluk hakim, istek yok bişi bekliyorlar gibi
yani o olsa tamam oynayacaklar
dertleri ne anlamadım
büyük kulüpte oynuyorsunuz arkanızda binlerce insan sizi seviyor destekliyor
hiç mi sıkılmıyorlar, biz ne yapıyoruz diye dönüp sormuyorlar kendilerine.
etraflarında bunu yapma diye uyaran insanlar yok mu
mesela burak topla giderken kesin düşer diyorum belli yanii tamam rakipte onu bazen fena düşürüyor ama o kolayı seçip kendini yere attığı da oluyor.
egemen neden her kornere o geliyor tamam kafada vuruyor ama dışarı ya olursa diye hep çıkıp gelecek mi ?
o vurmasa vuracak kimsemiz yok mu onu anlamıyorum dert değil her topa egemen vursun!!!
birileri takımı sarsıp kendilerine getirlmeli.
biz şampiyonluk istiyrouz bu sese kulak tıkamasınlar.
dertleri neyse istedikleri olmuyorsa çekip gitsinler biz bu takımı birileri var diye sevmedik TRABZONSPOR dışında hiçbişi önemli değil.
Yorum
-
Onur:vasatİlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeve yeni geldim maçı izliyemedim oynayan 14 oyuncumuzun kimin iyi kimin kötü oldugunu söyleyebilirmi maçı iyi analiz eden biri
serkan:vasat
Egemen:vasat
giray:kötü
cale:Kötü
selcuk:iyi
Colman:vasat
alanzinho:cok kötü
Burak:Iyi
Teofilo:vasat
Engin;iyi"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Colman'ın Bjk maçında yapacağı bir patlama, onun kasten oynamadığının bir kanıtı olabilir. Dünya çapında yıldızlarla oynayacak olması, onu resmen takımı boykot eden kimliğine 1 maçlık ara verdirtebilir !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
bu kadar kötüydü durum haİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur:vasat
serkan:vasat
Egemen:vasat
giray:kötü
cale:Kötü
selcuk:iyi
Colman:vasat
alanzinho:cok kötü
Burak:Iyi
Teofilo:vasat
Engin;iyiSadece Trabzonspor !
Yorum
-
havalanmayacaksın....
--keşke sivası 1-0 yenseydik.
--şampiyonluk 34 maçtan sonra belli ollur ilk iki hafta 6 puan ist.ve yerel medya ya kanarak şampiyonluk havasına girdiler sonuç ortada liderle puan farkı 7 altıncı hafta sonunda.....
--colmanın dokunulmazlığımı var?iki düşüncem var colman hakkında birincisi ortasahada yanlız kalıyor ikincisi ücretinden dolayı oynuyormuş gibi görünüyor....
--şenol hocam bursa final maçında orta sahamız nasıldı aynı şekilde niçin oynatmıyorsun.bence selçukla colman olmuyor koy yanlarına ceyhunu sevgili hocam....
--sol bekte ve sol açıkta benim görmediğim bir şeylermi var biz ne çekiyorsak bu sol taraftan çekiyoruz calanin geldiği günden bugüne kadar ne oynadı bir defa ileri çıkıp öldücü bir orta yaptığına şahit oldunuzmu sevgili arkadaşlar...
--engin bzim takımda var olması gereken bir oyuncu...
--yattara yı çok tutuyorum ama be kardeşim iyi oynadığın bir maçtan sonra
ikincisini üçüncüsnü niçin getiremiyorsun.
--takımın ayakları yere basacak bunuda şenol hoca ve ünal hoca yapa
cak,bu dizilişle sonuş alamayız önümüzdeki maç bjk,ceyhun bu takımda direk oynamalı colmanı cuyhunla selçukla nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ediyorum,eğer colman niye böyle oynarsa colmanı kadroya almayacaksın cezalandıracaksın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum