Allah yardımcımız olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Orhan Aydın
Yardım gelir abi mutlakaİlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemümkünse banada özelden birileri bir yol gösterebilirmi
Yorum
-
Çok güldüm bunaİlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtesli bir Sohbet icin , Özele bekliyorum...
Hamiş
Yorum
-
banada yol gösterseler çok iyi olacak...bu arada yattara yok kadroda burak varİlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemümkünse banada özelden birileri bir yol gösterebilirmi
!
Yorum
-
:d:d:d:d:d:dİlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatesli bir sohbet icin , Özele bekliyorum...
Yorum
-
Cam var mı?İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtesli bir Sohbet icin , Özele bekliyorum...
Yorum
-
KAYSERİSPOR-TRABZONSPOR
SAAT: 15.30
YAYIN: Lig TV
STAT: Kadir Has
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Erdem Bayık, Asım Yusuf Öz, Suat Arslanboğa
KAYSERİSPOR:Souleymanou, Önder Turacı, Aleksander, Serdar, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim Teber, Triosi, Furkan, Zaleyeta
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
TRABZONSPOR:Onur, Serkan, Egemen, Giray, Cale, Burak, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho, Teofilo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCam var mı?

Önce güvenmem lazim.
--------
Gülen cok, yardim eden yok...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
ceyhun ceyhun ceyhun...
tamam pasları bazen delirtiyor bazı pozisyonlarda ağır kalıyor ama şu ligde böyle bir oyuncun varsa oynatacaksın antalya ve manisa maçlarından ders almadık mı... selçuk colman a çok yük biniyor arkalarında ceyhun oldu mu bu üçlü ile oyunu kontrol altına alabiliyoruz...
neyse sonuçta sahada 11 bordo mavili var hepsi elinden geleni yaparlar ve umarım bize nefes aldıracak şu 3p 90dk sonunda ciddi, disiplinli bir futbolla alırlar .."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum