Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen daha ağır lafları hakeden bi provakatörsün ama söylemiycem.. fenerliler de gs liler de başından beri ligin şuan en iyi takımı ts diyor. kadro kalitesi ayrı şey en iyi takımı olmak ayrı şey. manisa maçında ezildik sanıcak izleyen de. şansızlık ve konsantrasyon kaybı bu sonucu getirdi. senin gibi her olumsuzlukta üşüşen leş kargalarına ihtiyacımız yok. bu maçı da alıcaz. bjk ile de bu ligin en iyi takımı kimmiş onu göreceğimiz maça çıkıcaz. sen yine burda ol.
    sen biraz heyecanlı bir arkadaşsın belli ki. burda kimsenin provakatörlük yaptığı falan yok. burası bir forum. herkes fikrini açıkça söyleyecek ki forum bir anlamını taşısın. ben Trabzonspor başta olmak üzere hemen hemen bütün takımların maçlarını dikkatle izlerim. kafama göre de konuşmam. dikkatli olmamız gereken bir maç diyorum.

kayserispor takım olarak bizden daha kaliteli dedim evet. çünkü bizden daha kollektif oynuyorlar. defans anlayışları bizden iyi çünkü biz de son defansı sadece giray ve egemen yapıyor, şota son defansta en az 5 kişiyi görevlendiriyor. orta saha olarak bizde sadece oyun selçuk ve colman'In üzerine kurulu. bu sebepledir ki orta saha bizde kilitlendiğinde maç kazanamıyoruz ama kayserispor'u izleyin orta sahada topu kullanan en azından 4 kişi var. üstelik topu kanatlara yıkalım orta yapıp gol bulalım taktiğinde değiller. bu sebeple yine bizim orta sahayı kilitleyip maçı kontratakla kazanma yoluna gidecektir. manisaspor'u durdurmadık bu sebeple kayseri'ye karşı dikkalti olmamız gerek.

tekrar söylüyorum takım olarak bizim futbolcularımız da devamlılık yok. bir maç çok iyi oynayan 3 maç kötü oynuyor o sebeple takım kalitemiz bursa, gs ve kayseri'den düşük. kaliteli takım demek pahallı takım demek değildir, istikrarlı maçlar çıkaran ve kötü oynasa da maçı kazanabilen takım demektir. örnek: bursa, örnek; gs, örnek; kayseri... anlayana sivri sinek saz anlamayan ya da anlamak istemeyen cebeciye gidip bir hamam yapsın.

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen daha ağır lafları hakeden bi provakatörsün ama söylemiycem.. fenerliler de gs liler de başından beri ligin şuan en iyi takımı ts diyor. kadro kalitesi ayrı şey en iyi takımı olmak ayrı şey. manisa maçında ezildik sanıcak izleyen de. şansızlık ve konsantrasyon kaybı bu sonucu getirdi. senin gibi her olumsuzlukta üşüşen leş kargalarına ihtiyacımız yok. bu maçı da alıcaz. bjk ile de bu ligin en iyi takımı kimmiş onu göreceğimiz maça çıkıcaz. sen yine burda ol.
      Ben de bu takımı beğenmiyorum hem kadro kalitesi olarak hem de kafa olarak Şampiyonluğa hazır değiliz benim de beğenmediğim Bursaspor 5'te 5 yaptı bu akşam 6'da 6 yapacak..Eleştirmeden Şampiyonluk gelmez,herşeye alkış tutarak başarı yakalayamayız...2008-2009 sezonunda da öle diyordu fblilerde gslilerde..hatta ve hatta 96'da o kadro şampiyonluk göremedi ki o kadro 3 gömlek üstündü...bu kadronun olma şansı %20'yi geçmez...her takımın %100 şampiyonluk olasılığı bakımından düşünürsek...yoksa zaten 5 takımdan biri olacağı için %20 şansı zaten var
      En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 13:57.
      ölümüne trabzon !

Yorum

• tatar ramazan siz kayserinin bütün maçlarını 90 dk izlemişmiydiniz eğer izlemediyseniz yorumlarınız tamamen havada kalır bi anlam ifade etmez

Yorum

• tekrar söylüyorum takım olarak bizim futbolcularımız da devamlılık yok. bir maç çok iyi oynayan 3 maç kötü oynuyor o sebeple takım kalitemiz bursa, gs ve kayseri'den düşük. kaliteli takım demek pahallı takım demek değildir, istikrarlı maçlar çıkaran ve kötü oynasa da maçı kazanabilen takım demektir. örnek: bursa, örnek; gs, örnek; kayseri... anlayana sivri sinek saz anlamayan ya da anlamak istemeyen cebeciye gidip bir hamam yapsın.[/QUOTE]

bu son kısma hiç katılmıyorum. verdiğin örnekte gs özellikle şansıyla 9 puan topladı 3 maçta. nasıl bizden iyi dersin? en kötü maçımız bile bu yıl gs nin en iyi maçını katlardı. kaldı ki bursa maçlarını da izliyorum her takıma karşı defans yapıyorlar. benim takımım yenilsin ama asla onlar gibi oynamasın. şans da istemiyorum ben. bu yıl olduğu gibi liverpol a karşı bile pas yapıp hapsetsin. bize bu yakışır. kayseri orta sahası diyorsun ama biz ceyhunu da ekleyince türkiyenin en iyi orta sahasını sadece 3 kişiyle kuruyoruz. kayserinin her maçını izlemen imkansız ayrıca. büyüklerle 1 kez oynadı. özetlerden yola çıkarak bizden daha iyi demek haksızlık bizim takıma. hala söylüyorum antalya dışında ( ki orda hem yorgunluk hem elektrik kesintileri vs.. vardı) her maçı domine ettik ve etkili olduk.. oyunu kanatlara yayma çabası geniş alanda oynama kaygısı çağdaş futbol mantalitesi değil miydi? en iyi lig ingilizlerinki ve temel özellikleri bu değil mi? göbekten delmeyi biden iyi yapabilen takım yok zaten. kanatları ve özellikle de solu kullanmayı becerebilirsek zaten bizi tutamıycvaklar. bizim en büyük sorunumuz konsantrasyon ve defans.. bu konuda sessiz kalırım. hala bunu çözemedik.

Yorum

• Cangele var mı, yok mu?
            Net bilgi verebilecek olan var mı?
            En son Jester tarafından düzenlendi; 24.09.2010, 14:17.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Sergen Yalçın bizim savunmayı bir türlü beğenmedi arkadaş. 2 3 senedir hep aynı şeyleri söylüyor. Tamam çok iyi değil ama o kadar kötü değil yani. Glowacki'yi de beğenmemiş. Üst düzey bir oyuncu lazım diyor. Bahsettiği adamlar Terry, Puyol falan mı acaba..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• kazanmamız gereken bir mac işi ciddiye alıp bu macı iyi yada kötü oyunla almamız gerek

Yorum

• umarim jaja oynamaz
                  Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                  irkciliga hayir bursa
                  Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• arkadaşlar kayseri maçını, ankarada toplanıp izleyeceğiniz bir mekan var mıdır ? Konu başlıgı aradım fakat bulamadım forumda..Var ise mazur görün, trabzonlu arkadaşlarımla izlemek istiyorum o maçı ankarada ..Belki memleketin ''gave'' ortamını yakalarım dediydim

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen biraz heyecanlı bir arkadaşsın belli ki. burda kimsenin provakatörlük yaptığı falan yok. burası bir forum. herkes fikrini açıkça söyleyecek ki forum bir anlamını taşısın. ben Trabzonspor başta olmak üzere hemen hemen bütün takımların maçlarını dikkatle izlerim. kafama göre de konuşmam. dikkatli olmamız gereken bir maç diyorum.

kayserispor takım olarak bizden daha kaliteli dedim evet. çünkü bizden daha kollektif oynuyorlar. defans anlayışları bizden iyi çünkü biz de son defansı sadece giray ve egemen yapıyor, şota son defansta en az 5 kişiyi görevlendiriyor. orta saha olarak bizde sadece oyun selçuk ve colman'In üzerine kurulu. bu sebepledir ki orta saha bizde kilitlendiğinde maç kazanamıyoruz ama kayserispor'u izleyin orta sahada topu kullanan en azından 4 kişi var. üstelik topu kanatlara yıkalım orta yapıp gol bulalım taktiğinde değiller. bu sebeple yine bizim orta sahayı kilitleyip maçı kontratakla kazanma yoluna gidecektir. manisaspor'u durdurmadık bu sebeple kayseri'ye karşı dikkalti olmamız gerek.

tekrar söylüyorum takım olarak bizim futbolcularımız da devamlılık yok.bir maç çok iyi oynayan 3 maç kötü oynuyor o sebeple takım kalitemiz bursa, gs ve kayseri'den düşük. kaliteli takım demek pahallı takım demek değildir, istikrarlı maçlar çıkaran ve kötü oynasa da maçı kazanabilen takım demektir. örnek: bursa, örnek; gs, örnek; kayseri... anlayana sivri sinek saz anlamayan ya da anlamak istemeyen cebeciye gidip bir hamam yapsın.
                      1- Kayseri bizden neye göre kaliteli eğer kollektiflikten bahsedecekseniz elenmemize rağmen biz Liverpool'dan daha iyi oynadık sizin mantığınıza göre biz de Liverpool'dan daha kaliteliyiz.

2- Bu bahettiğiniz 4 kişinin adlarını yazarsanız seviniriz.

3- Diyorsunuz ki takım kalitemiz bursa, kayseri ve gsden düşük bu takımlar iyi futbol oynayarak mı maç kazanıyorlar ?

Ve son olarak şunu diyorum siz maçları hangi gözle izliyorsunuz amacınız ne..?
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ben açıkcası çok rahatım bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ciddi oynarsak kazanmamamız için bir neden yok. orta sahayı 5 lediğimizde kalemize dahi gelemeyecekler. yeterki manisa maçındaki gibi laubali oynamayalım.

3-0 lık bir skor bekliyorum.
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Uzun süreden sonra ilk defa bir maçı heyecansız, isteksiz bekliyorum.

İnşallah her şey iyi gider de maçı kazanırız.
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Üç ihtimalli dedigim maçlardan birisi
                              kayseri:0-1:Trabzonspor
                              kayseri:0-2:Trabzonspor
                              kayseri:0-3:Trabzonspor

Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Zalayeta var mı yok mu?
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma