bursa bedava mac kazndı ne guzel yazmıssın abı..
sen de oyna kazan abı napalım oynadıkta vermedıler mı bıze???
senın yonetıcılerın adılık yapıp takımını satarken bak o kadar agır konusyorum hatta serefsızılık yaparken adamlar eskı baskanlarını federasyona sokuyorlar..senın yonetıcılırın takımı sırtından vurmaktan adılık yapmaktan baska bısı yapmıyor..kusura bakmayın ama bursa bu sene sampıyon olacak yıne..benden demesı...
Biz eski başkanımızı federasyona soksak şu ankinden daha iyi durumda olacağımızı sanmıyorum..
Trabzonsporumuzun fiziksel olarak düşüş yaşadığı, yıprandığı şu dönemde Şenol hocanın sahaya daha mücadeleci bir kadro yapısıyla çıkmasını arzu ediyorum. Biraz rotasyon takımın toparlanması adına iyi olacaktır. Bana göre ilk onbirin şu şekilde olması mücadele gücümüzü yükseltecektir.
_______________ Onur ________________
Serkan ____ Giray ____ Egemen _____ Cale
Burak ___ Selçuk ___ Ceyhun ___ Umut (Engin)
_____________ Colman _________________
______________ Teo ___________________
"İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek; Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Beyler ne önemi var Selçuk oynamış,Engin oynamamış.Gemi batıyor biz kamaram su alıyor diye veryansın ediyoruz.Beyler gemi batıyor herkes kendine gelsin.
bordomavinet gerektiği kadar ilgi göstermiyor sanki bu konuya.
Hentbol takimimiz 25.09.2010 cumartesİ gÜnÜ bursa ekİbİ nİlÜfer spor kulÜbÜyle nİlÜfer spor salonunda saat 13:00 de karŞilaŞacaklardir.bursa dakİ arkadaŞlara duyurulur.
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR;LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE....MEVLANA...
ya valla dısardan bıze kımsenın bırsey yapmasına gerek yok surda bı maglubıyet aldık dustugumuz duruma bakarmısın kımı gemı batıyor dıyor kımı taraftar dagıldı dıyor,sapasaglam adamı hasta dıye dıye oldururuz ya bız...hala bence lıgın en ıyı top oynayan takımı bızız 2 hafta once herkesten ıyıydık 1 hafta sonra gemı batıyormu olduk komık olmayın allah askına...tabıkıde puanlar kaybedıcez ama yangına korukle gıtmenın ne alemı var haftaya cıkıp kayserıye 3 atarsak kı kımsede atamayız dıyemez bu potansıyel fazlasıyla var,nıye bu olumsuz hava ark lar negatıf dusunerek takımada bu havayı vermeyelım futbolcularda bu forumlara bakıyordur bence,baktıklarında olumsuz bı kıtle gormemelıler bence...
Size katılmıyorum.Colmanın ruhsuz oldugu doğru.Bence Trabzonspor oyuncusumu değil ama idare eder yinede.Saman alevi gibi parlıyor aradasırada.Pas atıyor penaltı bulursa gol atıyor sonrada biz futbolu çok iyi bilen Trabzonsporlular colman müthiş adam diye kendimizi kandırıyoruz.
sen futbolun f sinden anlamıyorsun. ruhsuz adam dediğin her maç en çok topla koşan en çok koşan ve en çok pres yapan adam. ve ara pasları da cabası. risk alan kendini paralayan değil sahada saklanan adam istiyorsun..
sen futbolun f sinden anlamıyorsun. ruhsuz adam dediğin her maç en çok topla koşan en çok koşan ve en çok pres yapan adam. ve ara pasları da cabası. risk alan kendini paralayan değil sahada saklanan adam istiyorsun..
Aynen. Colman tartışmasız bu takımın en iyi oyuncusudur bence.
Colman'ı da kötüledik ya daha ne olsun.Ne kadar kolay karalıyoruz ya..Bir bakın bir bakın Allah aşkına mesela gsye..2 pas yapıyorlar 3.de nanay...Genel olarak da bakarsanız durum bu bireysele de indirgediğinizde de durum bu.Bu kadar kolay harcamayın oyuncularımıızı.
Yorum