İlk olarak ultrats tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek veriyoruz her sene ama değişen bişey olmuyor ( buna benzer bir mesajı geçen yıl da manisa maçından sonra yazmıştım..)
peki şimdi soruyorum. ben takımıma güvenemeycekmiyim?.
manisayı yenemeyen bir takım şampiyon olsa ne yazar.Taraftar üzerine düşeni yapıyor. bundan bence kimsenin şüphesi olmasın ama Trabzonsporu 10 yıldan fazla bir süredir takip edenler bence artık her sene aynı şeyleri izlediğinden bu kadar karamsardır..
Yoksa tabiiki bir mağlubiyetten bişe olmaz ama diyorum ki : Rüya bitti ve ben bu filmi izlemiştim hem de çok kez..
Çok şükür ki bu takımı şampiyon olsun diye tutmuyorum.
Biten hangi rüya yahu??
Gidin karamsarlığınızı lağım çukurlarına kusun!!!
"tabii ki bir mağlubiyetten birşey olmaz" arada 3 kelime var, ardından gelen cümle, "rüya bitti"...
Gidin tezatlığınızı da o lağım çukuruna gömün.
Yazının tamamını bırak, birbirini takip eden 2-3 kelime bile tamamen tezat ifadelerle dolu.
"takıma destek veriyoruz". "Ben bu mesajı geçen sene de yazmıştım."
Yuh demekten kendimi alamıyorum artık.
Hem her sene benzer maçlardan sonra karamsarlık pompalayıp, hem de destek verdiğinizi iddia edecek kadar çelişkiler yumağısınız.
Umarım tez zamanda türünüz dinazorlardan daha beter bir sonla tükenir!
Yorum
-
aynen katılıyorum.. ve sunu iddia ediyorum gustavo colman son yıllarda yaptıgımız en isabetli yabncı transferi olduİlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl haketti? toptan diğerleri gibi saklanmayarak mı? en çok pres yapıp en çok top kapan oyuncumuz olarak mı? her maç en çok km koşan oyuncumu zolarak mı? son dakikada bile bitirici ara pas atarak mı? bu adam daha ne yapsın ya? bir maçta sadece bu adamı izle. diğerleri topu kaptırınca bile peşine gitmezken o yakın uzak her adama basmaya çalışıyor. bizim yüksek tempomuzu ona borçluyduk. o ve selçuk hala aynı ama diğerleri ayak uyduramıyor. risk alıp göz önünde olana değil saklananlara fatura edilmeli.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın abi bende aynı şeyi söylüyorum.. ayrıca sitenın a.ılışındaki yazı da çok acayip. karanlığı güneş aydınlatacak diyor. 1 maglubiyetle karanlıga girdiysek vay geldi halimize..3 gün önce zafer şarkıları söle 3 gün sonra bi maglubiyetle ( ki bence maglup olmamıza ragmen fena futbol oynamadık ) takımı karanlıga boguyoruz. durun bakalım daha ligin 5. haftası
daha sık gir buraya dostum ve yazmaya devam et
burda umutlu konuşanlar azınlıktayız. ben bu hafta tüm maçları izledim ligin başından beri antalya maçı hariç en iyi topu biz oynuyoruz. spor yazarlarımızı anlamıyorum. biz futboldan hiç anlamıyoruz sanırım. herşey skora endeksli. bu hatayı herkes dile getirir.. ama herkes de düşer. ben sonuna kadar güveniyorum. ve zevk alıyorum maçlarımızı izlerken. bjklilerin, gslilerin filan aldığını da görüyorum biliyorum
Yorum
-
her şekilde yenmemiz gerekti.İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiiyi diyorsun da manisayı yenemeyen takım nasıl sampiyon olur mnatığı çok ilginç...o kücümsedigin manisa gör bak ligi nasıl bitirecek
çünkü daha bursa, kayseri, bjk, gs, antep ile oynamadık. puan kaybı hakkımızı bu maçlarda kullanırdık ...bu maçlarda puan kaybedip artı manisa gibi takımlara kaybedersen şampiyon olman imkansız
Yorum
-
İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin başından beri antalya maçı hariç en iyi topu biz oynuyoruz. spor yazarlarımızı anlamıyorum. biz futboldan hiç anlamıyoruz sanırım. herşey skora endeksli.
keşke ligin en kötü futbolunu oynasak bi şut atsak şansa gol olsa kazansak maçlarımızı ve kötü futbolla şampiyon olsak. önemli olan alınan skordur iyi futbola maalesef puan vermiyorlar. müthiş oynayıp gönüllerin şamp. olmaktansa iğreç bir futbolla lig şampiyonluğunu tercih ederim. Taraftarın buna ihtiyacı var..
Yorum
-
manisaya niye kaybettikin hesabını yapmaya gerek yok bence yeni t.d alan takımların 100de90nı o haftaki maçlarını kazanıyorlar...ayrıca kayseri bjk gs antep bursa yenemeyeceğimiz takımlar değil..bursaya zaten yenilmiyoruz,kayseriyi yeneriz ciddiye alırsak..gsnin hali ortada...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Mayısta 5. olduğumuzda uyanana(uyanabilirseniz) kadar tatlı rüyalar..İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiten hangi rüya yahu??
Gidin karamsarlığınızı lağım çukurlarına kusun!!!
"tabii ki bir mağlubiyetten birşey olmaz" arada 3 kelime var, ardından gelen cümle, "rüya bitti"...
Gidin tezatlığınızı da o lağım çukuruna gömün.
Yazının tamamını bırak, birbirini takip eden 2-3 kelime bile tamamen tezat ifadelerle dolu.
"takıma destek veriyoruz". "Ben bu mesajı geçen sene de yazmıştım."
Yuh demekten kendimi alamıyorum artık.
Hem her sene benzer maçlardan sonra karamsarlık pompalayıp, hem de destek verdiğinizi iddia edecek kadar çelişkiler yumağısınız.
Umarım tez zamanda türünüz dinazorlardan daha beter bir sonla tükenir!
Takıma desteğe devam edeceğim. Ama KESİNLİKLE şampiyon olamayacağız..
Destek vermekle şampiyon olacağız demek çook farklı şeyler bu arada
Yorum
-
ya iyi de futbolda hele ki trabzonsporumuzda puan kaybı hakkı diye bisey yok olamazda zaten..manisa maçına da galibiyet parolasıyla çıktık amaİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher şekilde yenmemiz gerekti.
çünkü daha bursa, kayseri, bjk, gs, antep ile oynamadık. puan kaybı hakkımızı bu maçlarda kullanırdık ...bu maçlarda puan kaybedip artı manisa gibi takımlara kaybedersen şampiyon olman imkansız
olmadı .o saydıgın takımların maçlarına da aynı motivasyonla çıkacagız..ve alnımzın akıyla da cıkacagız merak etme kardeş.eksiklerimiz yok mu tabiki var ama onları da taktiksel anlamda giderecegimize inanıyorumTürk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
inşallah.. ne diyeyim teşekkürlerİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya iyi de futbolda hele ki trabzonsporumuzda puan kaybı hakkı diye bisey yok olamazda zaten..manisa maçına da galibiyet parolasıyla çıktık ama
olmadı .o saydıgın takımların maçlarına da aynı motivasyonla çıkacagız..ve alnımzın akıyla da cıkacagız merak etme kardeş.eksiklerimiz yok mu tabiki var ama onları da taktiksel anlamda giderecegimize inanıyorum
Yorum
-
ama şunu düşün onlar puan alıyor kötü oynuyor biz umut veriyoruz herşeyden önce.. ve maçları keyfle izliyoruz. dünkü gs maçını izleyen hangi taraftar umutludur. umrunda diil kimsenin o 3 puan. korkuyorlar takımlarından ve geleceğinden. bizse o ışığı daha ligin başında olimpiyatta gördük. hiçbirinin oynamadığı zor maçlarda test ettik. 3 istanbul takımı hangi zor maçı oynadı? ilk defa bu hafta. biz 4 önemli sınav verdik ve hepsinde harikalar yarattık. nasıl tesadüfi diyebilirz ki.. sadece önyargıyla hareket edenler bardağın boş yanını görüyor..İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke ligin en kötü futbolunu oynasak bi şut atsak şansa gol olsa kazansak maçlarımızı ve kötü futbolla şampiyon olsak. önemli olan alınan skordur iyi futbola maalesef puan vermiyorlar. müthiş oynayıp gönüllerin şamp. olmaktansa iğreç bir futbolla lig şampiyonluğunu tercih ederim. Taraftarın buna ihtiyacı var..
Yorum
-
yani pes diyorum artık.mayısta 5 . olacagımızı iddia ediyorsun. ya allah askına onümüze koydugun 4 takımdan kotü futbol mu oynuyoruz.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayısta 5. olduğumuzda uyanana(uyanabilirseniz) kadar tatlı rüyalar..
Takıma desteğe devam edeceğim. Ama KESİNLİKLE şampiyon olamayacağız..
Destek vermekle şampiyon olacağız demek çook farklı şeyler bu aradaTürk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
5. likten geçen seneyi kastetmiştim..3 vaya 2 gibi de düşünebilirsiniz ama 1 olmaz...İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani pes diyorum artık.mayısta 5 . olacagımızı iddia ediyorsun. ya allah askına onümüze koydugun 4 takımdan kotü futbol mu oynuyoruz.
iyi futbol da bence yeterli değil. iyi futbola değil galibiyete puan veriyorlar. keşke cuma günü sadece 1 şutumuz olsaydı da 1-0 yenseydik..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum