tolganın o kalede güven vermeden duruşundan ziyade onurun kötü performansını tercih ederim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin'i oynatmak riskdir bence sakatlıkdan yenı çıktı daha 1 dk bile görev almadı.ama 2.yarıda oyuna alınabilir.
burak yerine yattara benım düşüncem.
colman kulubeyi haketdı
colmanın yerinede jaja
Yattara herzaman benım ıcın Saglam yedektır,Hız,ve direnç anlamında Burakı Depasmanlarda tercıh ederım...Engının durumumdan haberım yok ıyı bır saglıklı engın oynar.Colman varsa Ortasahamız var demektır.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
evet ne kadrolar gördük zamanında 77,82 puanlarla şampiyon olamadık..bu kadroyla şampiyonluk hiç sanmıyorum..her maç 3 puan olmaz demişsiniz,doğru ancak bunu ligin sonuncusuna karşı mı kullanacaktık..daha derbi maçları var,anadolu'nun kuvvetli takımlarıyla oynamadık ve 2.yarı tüm derbileri deplasmanda oynuyoruz...daha 2 ay önce ben bu takım çatırdayacak dediğimde herkes gülmüştü bana...Takımda Selçuktan ve Serkan'dan başka düzgün oynayan adam yok...İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kadrolar gördük
bu kadroyu destekleyelim...ölümüne trabzon !
Yorum
-
bence ferhatın yerine cale donmeliİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------Onur-----------------
Serkan---Glowacki---Egemen---Ferhat
-----------Selçuk---Colman----------
Yattara-------------------------Engin
---------------Jaja------------------
---------------Teofilo G.-------------
Glowacki ve Engin'in biran önce oynaması lazım.Takımda sol kanat eksikliği gözle görülür şekilde belli.Umut'un orda oynaması takımı geriye götürüyor.Son maçlarda da takım savunmasına da yararı yok.Glowacki'nin dönmesi defanstada ki açıkların bir kısmını önleyecektir.
Yattara'nın dinlendirilmesi de seçenekler arasında olabilir.O zaman da sağbekte Barış oynar.İleride de Serkan oynar.Böyle olursa da Yattara'nın eksikliğini pek çekiceğimizi düşünmüyorum.
Yorum
-
beyler karamsar yorumlarınızı kendinize saklayınn.. bir mac kaybetmekle şampiyonluga havlu atılmaz.. her sene aynı şeyi yapıyoruzz..gecen sene de lig başında diyarbakıra manisaya yenildik felaket tellalları hemen sezonu kapattılar.. bu isler boyle olmaz.. bakın gecen sene fb ve gs ilk 10 hafta müthiş puan topladı. kamuoyu iki takım diger takımlara puan farkı atarak şampiyon olur kanısına büründü ama. sonucu hepimiz biliyoruz. bunun için sabırlı olmalıyızİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ne kadrolar gördük zamanında 77,82 puanlarla şampiyon olamadık..bu kadroyla şampiyonluk hiç sanmıyorum..her maç 3 puan olmaz demişsiniz,doğru ancak bunu ligin sonuncusuna karşı mı kullanacaktık..daha derbi maçları var,anadolu'nun kuvvetli takımlarıyla oynamadık ve 2.yarı tüm derbileri deplasmanda oynuyoruz...daha 2 ay önce ben bu takım çatırdayacak dediğimde herkes gülmüştü bana...Takımda Selçuktan ve Serkan'dan başka düzgün oynayan adam yok...Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
----------------onur----------------
--serkan-----glo------egemen-----cale
-----------------ceyhun
----------selçuk----------colman
----yattara--------------------jaja
-------------------teo
glowacki inşallah oynar..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
maalesef her sene aynı şeyler... sezona fırtına gibi girş sonrası??? yok..İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler karamsar yorumlarınızı kendinize saklayınn.. bir mac kaybetmekle şampiyonluga havlu atılmaz.. her sene aynı şeyi yapıyoruzz..
bu sende değişmeyecek bu durum.. bu felaket tellallığı değil bir çıkarım. 15 yıldır Trabzonsporu yakından takip ediyorum. her sene aynı şey..
Yorum
-
biz de zaten 26 senedir şampiyon olamıyoruz..tabi bi de senden öncesi varİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef her sene aynı şeyler... sezona fırtına gibi girş sonrası??? yok..
bu sende değişmeyecek bu durum.. bu felaket tellallığı değil bir çıkarım. 15 yıldır Trabzonsporu yakından takip ediyorum. her sene aynı şey..Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
yenme imkanımız yok gibimi...abi sen kafadan maçı bitirmişsin...olurmu öyle şey...bu ligin en iyi top oynayan takımıdır trabzonspor...tamam her ne kadar kayseri fenere pozisyon vermesede çok iyi kalesini kapasada hani fenerde iyi takım olabilmiş değil hala...ceyhun-colman-selçuk üçlüsüyle bu maçı alırız...İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisa maçında bir mağlubiyetten daha fazlasını aldık...
kayseriyi yenme ihtimalimiz yok gibi. hele de 4 forvetle çıkarsak fark yeriz açık konuşuyorum..
0-0 beraberlik iyidir'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Sonrası??İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef her sene aynı şeyler... sezona fırtına gibi girş sonrası??? yok..
bu sende değişmeyecek bu durum.. bu felaket tellallığı değil bir çıkarım. 15 yıldır Trabzonsporu yakından takip ediyorum. her sene aynı şey..
Daha sonrasını görmedik!
Son maça kadar destek olmaktan aciz misiniz?
Şampiyonluktan kopulur, o zaman destek kesilir!(başka şeyler konuşulur, karalar bağlanır anlamında destek kesmek)
Eleştirilere eyvallah da, "hep aynı şey" deyip, kendiniz tekrara bağlıyorsunuz.
Her sene aynı taraftar tipi, ilk mağlubiyette cenaze töreni düzenliyor!!!En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 14:32.
Yorum
-
haklısın abi bende aynı şeyi söylüyorum.. ayrıca sitenın a.ılışındaki yazı da çok acayip. karanlığı güneş aydınlatacak diyor. 1 maglubiyetle karanlıga girdiysek vay geldi halimize..3 gün önce zafer şarkıları söle 3 gün sonra bi maglubiyetle ( ki bence maglup olmamıza ragmen fena futbol oynamadık ) takımı karanlıga boguyoruz. durun bakalım daha ligin 5. haftasıİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonrası??
Daha sonrasını görmedik!
Şampiyonluktan kopulur, o zaman destek kesilir!(başka şeyler konuşulur, karalar bağlanır anlamında destek kesmek)
Her sene aynı taraftar tipi, ilk mağlubiyette cenaze töreni düzenliyor!!!Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Destek veriyoruz her sene ama değişen bişey olmuyor ( buna benzer bir mesajı geçen yıl da manisa maçından sonra yazmıştım..)İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonrası??
Daha sonrasını görmedik!
Her sene aynı taraftar tipi, ilk mağlubiyette cenaze töreni düzenliyor!!!
peki şimdi soruyorum. ben takımıma güvenemeycekmiyim?.
manisayı yenemeyen bir takım şampiyon olsa ne yazar.Taraftar üzerine düşeni yapıyor. bundan bence kimsenin şüphesi olmasın ama Trabzonsporu 10 yıldan fazla bir süredir takip edenler bence artık her sene aynı şeyleri izlediğinden bu kadar karamsardır..
Yoksa tabiiki bir mağlubiyetten bişe olmaz ama diyorum ki : Rüya bitti ve ben bu filmi izlemiştim hem de çok kez..
Çok şükür ki bu takımı şampiyon olsun diye tutmuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin'i oynatmak riskdir bence sakatlıkdan yenı çıktı daha 1 dk bile görev almadı.ama 2.yarıda oyuna alınabilir.
burak yerine yattara benım düşüncem.
colman kulubeyi haketdı
colmanın yerinede jaja
nasıl haketti? toptan diğerleri gibi saklanmayarak mı? en çok pres yapıp en çok top kapan oyuncumuz olarak mı? her maç en çok km koşan oyuncumu zolarak mı? son dakikada bile bitirici ara pas atarak mı? bu adam daha ne yapsın ya? bir maçta sadece bu adamı izle. diğerleri topu kaptırınca bile peşine gitmezken o yakın uzak her adama basmaya çalışıyor. bizim yüksek tempomuzu ona borçluyduk. o ve selçuk hala aynı ama diğerleri ayak uyduramıyor. risk alıp göz önünde olana değil saklananlara fatura edilmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum