Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Trabzonspor 1 - 3 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arasıra duraksayıp şöyle bir geriye bakmak lazım.

Bu muhasebeyi hepimizin yapması lazım.

Bilhassa Cafer1978 ...

Yorum

• Hayırlı mağlubiyet denilen şey bu olsa gerek.. Artık Şenol Hoca her maç öncesi şu maçı oyuncuların gözüne sokacaktır..

Yorum

• puan kaybı olarak içimi en çok acıtan maç budur..farklı kazanacağımız bir maçı kaybettikk...biliyorum keşke demenin manası yok ama bu maçtan 3 puan almış olsaydık şimdi daha rahat olurduk liderlik koltugunda..

Yorum

• Bu maç bizim için ders oldu...
          Bana göre çok da iyi oldu!
          Ayaklarımızın yere basmasını sağlayan maç...
          Hamiş

Yorum

• Bence tam yerinde bir Yenilgiydi.

Tüm Sezon Yenilgisiz duracak degiliz. Tam Rehavete kapildigimizda gelen bir Yenilgi Oyuncularinda Aklini Basina getirdi. Ve bundan sonra kolay kolay rehavete kapilip Maci Hafife almak gibi bir sey mümkün degi.

Ve Bakiyorsunuz Manisa Deplasmanda BJK ve GS yide yeniyor yani cokta kötü bir Takim degil ve bizi yenmekle BENCE bize cok büyük bir iyilik yaptilar
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu maç bizi şampiyon yapacaktır...

Yorum

• iyi ki yenildik bu maçta. çok hayırlı oldu

Yorum

• İlk başta çok üzülmüştüm bu maçı kaybettiğimize ama şimdi hiç üzülmüyorum. Çok hayırlı bir yenilgiydi.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• evet manisa maçını unutmaya çalışıyoruz ama bi türlü unutamadaık neden? çünkü fuzulipuan kaybı..
                    mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• 2 saat önce Trt'de bu maçın özeti vardı!!
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• 1-0 ken Teo o karşı karşıya golü atsaydı iş bitmişti.Ah ulan Teo

Yorum

• .................
                          En son İsa tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 18:39.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X