Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bizim adimiza bu aksamin tek kazanci jaja dir.

Jaja nin iyi bir transfer oldugunu düsünüyorum,ben begendim.

Su haliyle bile jaja 3 tane alanzinho eder...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onlardan önce Colman direk kırmızı.

Hem sarı kart yiyorsun hemde üstüne alkışlıyorsun.

Şenol Güneş ile ''birçok'' oyuncu havaya girmiş belli ..
      haklısın onu unutmuşum..

herkes bi havaya girmiş belli...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek maç üzerinden konuşmuyorum!

Sırası ile fenerbahçe, liverpool, antalya!!!

Alanzinho sahada olduğu sürece takım oyunu namına hiçbirşey koymadık ortaya!

Art niyet ne arayacaksın??

Alanzinho dan alacağım mı var?

Komiklik yok!
        Art niyet yok diyorsunuz ama yamışsınız Alan ın maçlarını peki Yattaranın maçlarını saydınızmı heh ??? hangi maçta oynadı gol attığı fener maçındamı? yoksa liverpool? kimse yanlış anlamasın burda Alan ı savunmak değil amacım benim tepkim tartıya futbolcuların dengesiz konulması madem Alan bugün girdiği pozisyonları değerlendiremedi bende başka bir boyut getireyim işe yattara hiçbirşey yapmadı yada yapamadı tek bir olumlu birşey yapmadı faul bile yapmadı
        Ağasarlı_61

Yorum

• Sanırım 2 maçtan sonra 102 puanla şampıyon oluruz gibi bir algı oluştu.

Yorum

• Sivas maçında Colman'ı kenara alıp Barış'ı 11 de başlatmalı Şenol Hoca.Aklı başına gelsin biraz Colman'ın.

Yorum

• Çok kötü oynadık.Doğru dürüst organize bir atağımız yoktu.Bu gidişat iyi değil.

Yorum

• Bu takımın Teofilo'suz ileride 3 dakikadan fazla topu tutamadığını da görmüş olduk .

Umut falan hikaye ..He solda oynayacaksa tamam ..

Yorum

• Tamam kötüydük ama hala şampiyonluğun en ciddi adaylarındanız..

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanırım 2 maçtan sonra 102 puanla şampıyon oluruz gibi bir algı oluştu.
                    sorma yenilsek nolcaktı ki,

Yorum

• Bazıları sanki sırf berabere kaldık diye eleştirdiğimizi düşünüyor öyle olanlar vardır belki bilemem ama bu takımın 3 haftadır istenilen düzeyde oynamadığını belli mevkilerin transfer diye bağırdğını görmemek imkansız.
                      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Sol aÇik al baŞkan

Yorum

• Bu arada hoca eleştiriyoruz diye istifa falan istediğimi de kimse düşünmesin...

Ben daha bikaç gün önce yazdım hocanın sayfasına, derhal 5 yıllık anlaşma + çok ağır tazminat maddeleri konsun!

Ama yanlışlarını da anlatacağız...

Kadro hatalı idi, sistemi bozdu...

Yapma hocam böyle şeyler, yapmaaaaa.

Taraftar değilsin sen jaja-alan-yattara-umut dörtlüsünü aynı anda sahaya sürüyorsun...

Yorum

• Antalyaya niye kiziyorsunuz? Böyle Antalya gibi bir takim cok var (süper!!!) ligde.

Futbol basit bir oyun pozisyonlarimizi degerlendirseydik eger bunlari konusmucaktik iste.
                            En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 23:59.
                            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• yorgunluk bahane edilemez neden serkan yorgun değildi neden egemen yorgun değildi bence1 puanın sahibi onlardır.
                              Jaja umut veren birperformans sergiledi takıma tamamen uyum sağladımı çok güçlü birsilahımız olacak
                              Alanzinho son dönemlerdegördüğüm en kötü alanzinhoydu topu ileriye tasıyamadı golluk paslar vermesi gerkirken aldığı golluk pasları kendine yakışmayan bir biçimde harcadı geçen seneki Alanzinhoyu mumla arıyroum
                              İbrahim Yattra geri geldi dediler çok iyi olcak dedıler çokistedik onun tekrar rakip defansın belalısı olarak görmeyi ama umutlarımızı söndurmeye başlıyor
                              Colman bir maç mükemmel oynuyor şapka çıkarttıryor bir maçta ise vasatın ucuna bile dokunamıyor
                              Giray sadece iyi bir yedek olabılır buyk takım futbolcusu değil bana göre Glovacki buyuk eksiklik olarak gözumuze çarpmaya başladı kritik noktada yaptığı hatalar bize pahalıya maal olabilir
                              CALE arkasına adam kaçıryormu evet ofansıf özelliği varmı hayır çalım yıyormu evet hava toplarında hakımıyetı varmı hayır pasörlük yapbılıyromu hayır en yakınındaki adam topu verıp geri çekiliyor tabı verebılrıse sol bek bu takımda en buyk ıhtıyaç sadece Trabzonspor için bir yedek olabilir cale

Engin Baytar, galovacki, Teoflio

enign ile sol kanat problemimiz glo ile defans teo ilegol sorunumuzun çözülmesini umuyoruz. yorgunluk deniyor, ben bunun yanında rakibı kuçuk gormek, motivasyon eksikliği, fizik gücü yüksek olmayan bir takım ve saha içindeki olumsuzlukları ekelemk istyroum. Önumuzdeki maçları Umutla bekliyorum.
                              Hastikoz

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben kararsız gibiydim, kabul ettim.
                                ama colmanın hayalet gibi dolanması beni daha çok düşündürüyor...
                                Evet,colman in hali de icler acisiydi.

Colman iyilestirme talebinin reddinden sonra cok kötü oynuyor,bir an önce toparlanmali...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X