Ya bu Jaja, Liverpool'a karsi ikinci macta en az bir yarim devre sahada olsaydi acaba durum nasil olurdu? Jaja transferi cok guzel oldu. Antalyaspor fizik gucu ile gaza gelip birseyler yapmaya calisiyor. Biz biraz topumuzu oynayabilsek bu maci aliriz. Ama takim ilk defa rahat pas yapamiyor, uyumlu oynayamiyor. Tek tek futbolculari suclamak yersiz, takim oyun olarak aksiyor. Ama hemen herkes hoca kesilip yok soyle olsa bu oynasa falan fiikirlerini soyluyor. Sonucta bu takimin bir hocasi var ve kesinkes hem hocaligi bizden daha iyi biliyor, hem de takimi bizden daha iyi taniyor. Senol Hoca, ligin baslari oldugu icin bence degisik alternatifler uzerinde durup kendince, istedigi futbolu sahaya yansitacak ideal bir kadro arayisinda. Herseyi cok buyutmenin bir anlami yok. Dun Real Madrid, iflasin esigindeki Mallorca'dan 1 puan aldi ve kotu futbolla ne Mourinho ne de Real Madrid bu kadar elestirilmedi. Sanki herkes engin futbol bilgisini gostermek icin takimin hafif bir sendelemesini bekliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
"Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
-
Elektrikler kesilince hiç gözükmedi kesin bir sorun var bu adamdaİlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen hafta oyuna girişinden oyuncu olmadıgını söyleyen futbol cenahları nerde acaba? (jaja için)
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Alanzinho bir Brezilya'lı olmayıp Ali,Ahmet olsaydı anadolu klüplerinde bile ilk 11 de yer bulamazdı kendine.İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanın plaj topcusu oldugunu bir bka yaramadıgını bas bas bagardım.Şimdi alanı messi ilan edenler nerde merak ediyorum.Bu arada jaja cok yararlı bir futbolcu birkac mac 11de oynarsa gollerini sıralamaya başlar ben ilk yarı begendim insallah dısarı almaz.
Cale'ye diyecek bişey bulamıyorum zaten...
Yorum
-
Tabi uzaktan baktı zaten Umut topa.İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Kıyaslayabilmeniz için bir önrek:
Süper Kupa Finalinde ,3.golun Oluşumunda Teofiloya Pasmı Verilmişdi ..
Forvet dediğin birazda takipçi olacak değilmi ya ..?
Takipçi olduğundan topa koşmuş olmasın ?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Antalyaspor'un Fransız topçusu sarı yemek için varını yoğunu yapıyor sırf Jaja'ya 3 faul yaptı diğerlerini saymıyorum ama Colman 2. hareketinde yedi sarı'yı..
Ayrıca Şifo'yu bu ülke iyi biri bilir ama öyle değil öyle korner olmaz Fener maçında nerdeydi devasal fikirlerin bunun adı taktikte değildir .ötün kalkmasıdır..
Yorum
-
Bu ne acayip bir Umut düşmanlığıdır ki millet kör olmuş anlamak mümkün değil. Alan topu kaleye vuruyor UMUT'a pas atmıyor kalecinin ayağından seken topa Umut yetişmeye çalışıyor ama GOLÜ ATAMAYAN yine UMUT oluyor. Yahu anladık Umuta sallayıp duranlar Allahtan korkmuyorsunuz da kuldan da mı utan mıyorsunuz??Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
helal olsun açık sözlülükm diye buna derim benİlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da boş kaleye atamıyor derim ben
Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum