Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU -
Kendine Trabzonspor 'lu süsü vermiş fenerli olabilirhttp://www.maraton.com.tr/galeri.php?galeri_id=319&p=12
resimdeki bordo şapkalı abiye dikkat... gol olmuş yine çekirdek yine çekirdek
Golü hazmedemiyo gibi bi hali var
Yorum
-
Yorum
-
kazanmak güzeldi fazla iyi oynamasakta olsun şimdi sıra liverpoolda
avrupada bu sefer şans bizim yanımızda olsada uzun yıllar sonra avrupada ilerleyelim...
taraftar değişmemiş eski halinde duruyor 61. dk. da bile kağıt parçaları atılıyor ama oturdukları yerden
maçta davul sesine benzer bi ses vardı sanırım orkestra olayıydı sesi kötü çıkıyorYorum
-
Dün akşam türübündeki görsellik güzeldi italyan vari bir döviz bolluğu gerçekten muhteşemdi ama taraftarın sessiz maç seyredişi yahu anlamadığım Paok -fb maçında şu yunanlıların stdadı inletişi biz bunu neden başaramıyoruz bu yunanların enerjisi bizden çokmu?bize maratonda yırtınan katkı yapan taraftar lazım evet maratonda çünkü sahaya direk etki yapan bölüm maratondur.Yorum
-
önçelikle takımımızı tebrik ediyorum.yanlız dünkü maçta bazı eksikliklerimizi görmemiz lazım.örneğin şenol hoca ne kadar benim takımım yeterli derse bile caleye alternatif bir oyuncu şart.colman olayını ve gabriç olayını çözmesi lazım.colman iyileştirme istetikten sonra ve kabul olmayınca adeta takımı sabote ediyor.gabriç olayınada kiralıkmı verecekler oynatacaklarmı bir kere karar vermeleri lazım.birde glovacki sakatlandı tamam giray onun yerine oynar.inşallah şu mustafa yumluyu satmamışlardı.bu sefer egemen ve giraydan biri yada 2 si sakatlanır yada ceza alırlarsa oynayacak adam kalmayacak.yinede büyüksün trabzonum akşam 2.yarıda o golleri atsaydık.tarihinde görmemiş farkı atacaktı fenerbahçeye.yinede avruba maçları var fazla farklı yenip morallerini fazla bozmamak gerekir.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...Yorum
-
Macın yarısında Rıdvan DİLMEN 2. yarı fenerbahce tek kale oynucak diyodu. Pozisyonları izledi mi acaba
ŞAMPİYON TRABZON
Yorum
-
-
Yorum
-
Neden kİmse bİlİcanin kale İÇİne İgİrİp onurum konsantrasyonunu bozmaya ÇaliŞtiĞini ve sarikartlik olduĞunu yazmiyo İlla trabzon o pozİİsyonda gol mu yemelİydİ bÖyle bİr Şey olur mu bence acİlen bu adama haddİ federasyon tarafindan bİldİrİlmelİYorum
-
Rıdvan, sanırım Umut girmezse feybe tek kale oynar demiş. Umut girince hevesi kursağında kalmıştır.
Bu pozisyonda, inşallah bu siğur bilica orada kendini unutur da feybe gol atsa bile ofsayt olur diyordum içimden.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...Yorum
-
İSKİ işçiliğinden sonra şimdi de sapıklığa başladı.Ona haddini Avrupa'daki maçlarda otoriter bir hakem bildirir.Bizim hakemlerimiz gibi eyyamcı,yalaka taifesi değil.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum