Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27.Hafta | Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat tosun un umut tan daha beceriksiz olduguna inanmiyorum.

Bu takimda colman kadro disi kaldi,alan yedek kaldi ama umut 75 den önce oyundan cikarilmadi.

Cok kostugu icindir herhalde,bize ne puanlar kazandirdiysa...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Teşekkürler Trabzonspor'um bu geceki oyunun için. zaman içinde gol sorununu da çözdüğümüzde o özlediğimiz Trabzonspor sahada olacak inşaallah. 25 yıldır bekliyorum ama biliyorum " o gün" bir gün gelecek. hakemlerin de rakiplerin de gücü yetmeyecek önümüzü kesmeye ve biz hem ligin hem gönüllerin şampiyonu olucaz.doğru düzgün futbol oynamadan,konumuna hasbelkader geldiğini unutup haddini bilmeden,şampiyonluğa oynayanlara (!) inat...
      Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
      96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• O Semih midir nedir Ömer'e salladığı küfürü okumadık sanmasın. Yazık, çok yazık.

Bu arada bizim Ömer'e ne oluyor ? Bıraksan arkadaşını boğazlayacak.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut Bulut'un oynadığı takımda ben Cale-Burak-selçuk yada herhangi birisine laf edersem çarpılırım.Ahiret günü o adamlara cevap veremem.........

Umut'u seviyorum ama maçları 10 kişi oynamamızdan bıktım..
          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Takımın en çok koşan oyuncusu Selçuk olmuş.. Yaklaşık 10500 metre ile..

İkinci sırada Colman var.. 10150 metre civarı koşmuş..

Gabriç çıkmasa idi, takımın en çok koşanı olabilirdi..Çünkü ilk yarı en çok mesafeyi o kat etmişti..

Egemen 3,. Umut 4., Ömer 5.sırada..

Yorum

• bence takım müthiş oynadı bu sahada deplasmanda üstelik paslaşmaları her takım yapamaz kayseri ilk yarı kalemize gelemedi bile ama ne yazıkkı son dakıka şansızlığına kurban gittik olur böyle mağlubiyetler ilk defa yenilmiyoruz sonda olmayacak ayrıca umut bu takımda olmamalı diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bırakın Umut'un yakasını..varsa ondan iyi bir adam bu ligde yazın adını..ilk yarıda kafaya çıkıyor çocuk,kimseye dokunmadan vuruyor kafayı hakem faul veriyor..
                Bu kadar şerefsizliğe karşı ne yapsın Umut daha..oynatmıyorlar çocuğu..
                Bırakın eleştirmeyi destek olun..

Aydın,bir kornerde sarılmış Umut'a bırakmıyor..hakem nerde?
                var mı böyle bir şerefsizlik..hakemin gözünün önünde üstelik,adamın sarı kartı da var..hakem nerde?
                Bu ülkede futbolun içine o kadar çok "siyaset" girmeye başladı ki,galip gelmeyelim diye her şey yapıldı bu akşam..
                yapma arkadasım umut u savunma adam 5 de 1 le bıle oynayamıyo gecen sene sampıyonlugu kaybettık bu ve bunun gıbı olan adam yuzunden bırakın allah askına golcu dedıgın atar makakula sahada yoktu tak tek pozısyon bıtırdı ısı nolur bırakalım su umut sevdasını

Yorum

• Yattara bu takıma eski formunda dönmeli.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün elimizdeki en iyi forvetin Umut olması, onun bizi iyi yerlere taşıyacağını göstermez.
                    anlamada sıkıntı çektiğini görüyorum ki çoğu taraftarımız öyle. ben sana umut seneyede bizde kalsın mı diyorum ? hayır.

hadi şimdi bir forvet alalım mı diyorum ? hayır. neden hayır diyorum çünkü lig ortasında oyuncu alınamıyo biliyosundur.

ben sana umut bizi şampiyon yapar mı diyorum ? hayır.

ama ben sana ne diyorum ŞU AN ŞU AN ŞU AN elimizde orda oynatacağımız en iyi topçu o. nabayım daha yok kenarda torres mi oturuyoda ben görmüyorum. yada en azından bir bobo mu oturuyor. yokk. anladın inşallah..

İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sende isiyin gitti umuta sarıldın milleti fıtık etmek için...umut oynuycagına hasan ahmet sarı oynasın.....elimizdeki en iyi forvet kim dersen benim perşembe akşamı gördügüm teofillo derim sana ufuk adam top aldı driplink yapdı pas attı...birde şu adam 11 çıksın...yada murat oynasın sen nerden biliyon en iyi adam umut oldugunuki muratı yada teoyu izlettilermi bize
                    mümütüm sana gelince üste yazdıklarım senin içinde geçerili sana 50 kere anlattım bunu anlamamkta ısrar ediyosun tamam umutu sevmiyosun adam ağzınla kuş tuttsa sevmicen bunu biliyorum o yğzden bişe deme. benim elimde iyi bir forvet olsun otursun kenarda çokta tın. en azından derim ki bu adam seni sahadan siliyoda ilk 11 oynuyor.

hüseyin konusuna gelince hala arkasındayım. ne zamandan beri yoksun BMN de kurulan kadrolara bak o bölgede hep soru işareti var. o bölgeye ceyhunu aldılar. hüseyinden tek artısı şutu. onuda 10 maçta bir çekiyo. var mı başka artısı yok. sezeri aldılar. ne artısı var artısı bile yok. sağa sola tek pas yapıyo. bunu hüseyinde yapıyodu milletin demediği kalmadı ona. orda aynı bugün ki gibi colman selçuk oynadı. ne oldu colman geride kaldı gene yemedi.

konuşmak istemiyoru iş işten geçti ama hüseyinin bu takımda görevini kimse idrak edemedi. ha bir ben mi ettim yok ben de kendi fikrimi söylüyorum. ama bursa da da aynı işi yapıyor. hüseyinin oynadığı bir takımın bekleri vazır vazır atağa kalkabilir ki kalkıyoda. hüseyin top bizde olduğu zaman 2 li defansı 3 lüyo. beklerin yerinden fırlıyo. noluyo ? oyuna kendisi olarak 1 oyuncu gireceğine 2 beki yolluyo atağa 2 oyuncu katıyor. bu kadar net. bursanın bu sene beklerinin yaptığı ortalar ortada. az çok spor programlarını takip ediyosan görürsün.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut'u savunuyorum çünkü elimizde daha iyisi yok. (Gutierrez olabilir.)

Umut'u savunuyorum çünkü her puan kaybundan sonra aynı oyuncuya yüklenilmesine dayanamıyorum.

Umut'u savunuyorum çünkü ligde son 3 yılın en çok gol atan forveti.

Umut'u savunuyorum çünkü Trabzonluymuş gibi oynuyor.

Umut'u savunuyorum çünkü bunca hakarete rağmen ''Trabzonspor'a kalpten imza attım.'' diyebilecek bir oyuncu.

Yeterli mi ? İstiyorsan devam edebilirim ?
                      Seninle tartışmaya gerek koçum yolun açık olsun.Futbol'u maaşallah çok biliyorsun.Umut Bulut ile mutlu başarılı saç yolmamalar.........
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayseri tribününde bir yazı vardı.

Adam olan tek takım tutar. veya buna benzer bir yazı...
                        Tam hatırlayan var mı?
                        adam olan tek takım tutar oda nufüs cüzdanında yazar

ama ben karşıyım biz büyük kulübüz türkiyenin ve dünyanın dört bir tarafında trabzonlu olmayan trabzonsporlu var

bence kayseriye göre bir pankart
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Teofilo ' nun önüne top atmamız gerektiği kanaatindeyim , adamı kaleye sırtı dönük oynatıyoruz. Attığı şut çok iyi yere gitti , bileklerine çok hakim demekki , son vuruşları kuvvetlidir çok büyük ihtimalle. Savunmanın arkasına sarktırdığmız vakit Teo gol atacaktır diye düşünüyorum.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o pozisyon penaltıydı bence.
                            adam arkaan itip ayaklarına vurdu.adam ne yapsın.
                            ayrıca selçuk konusunda farklı düşünüyorum.bence kesinlikle takımda kalmalı.hatta dahada ilerisi kaptan olmalı
                            Gitmemeli ama üst düzey bir oyuncu değil...
                            İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            isa sen hangi maçı izledin alan colman ve selçuk çok iyi idi

selçuk daha ne yapsın önümüzdeki senenin kadrosuna ilk bu ismi yazarım ben

kanatlarımız yoktu bu maçta
                            Kanat yoktu ama olsaydı ne değişirdi o bölgede Umut! dışında gol vuruşu yapabilecek herhangi bir oyuncumuz yok.Ben bugün her ne kadar bugüne kadar çok eleştirsemde takımın Alanzinho ve Colman'a ayak uyduramadığını gördüm.Onlar oyundan düştükten sonra takım dağıldı.
                            Yerliler yeterli değil Umut-Burak-Selçuk-Ceyhun...

Bence takımın Engin'e ihtiyacı var hemde fazlasıyla...

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi bir fikir söyleyeceğim ama herkes kızacak.
                              Evet bugün Alanzinho, Colman müthişti ama gol bölgelerini yeterince besleyemediler. Sorun onlarda değil bence. İyi bir hücum planımızın olmaması. Yani oraya gidince ne yapacağımızı bilemiyorum. Veya heyecanlanıyoruz.
                              Benim de kastettiğim bu.

Bunun en önemli nedeni kanatlarımız işlemiyor.

2. Harika paslarıyla tanıdığımız Colman, bugün yeteri kadar etkili olamadı.

3. Alanzinho çok iyiydi fakat bazı pozisyonlarda bencillik yapıyor.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut'u savunuyorum çünkü elimizde daha iyisi yok. (Gutierrez olabilir.)

Umut'u savunuyorum çünkü her puan kaybundan sonra aynı oyuncuya yüklenilmesine dayanamıyorum.

Umut'u savunuyorum çünkü ligde son 3 yılın en çok gol atan forveti.

Umut'u savunuyorum çünkü Trabzonluymuş gibi oynuyor.

Umut'u savunuyorum çünkü bunca hakarete rağmen ''Trabzonspor'a kalpten imza attım.'' diyebilecek bir oyuncu.

Yeterli mi ? İstiyorsan devam edebilirim ?
                                Katılıyorum. Eleştirilicek birisi varsa takıma ihtiyaç olan tipte bir forvet alamayan yönetimlerdir. Umut'u yok etmek gibi ister gibi eleştirenler zarar vermekten başka birşey yapmıyor.
                                Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X