Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27.Hafta | Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TSL 27.Hafta | Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor

Bu ilk başlığım inşallah uğurlu gelirim

Takımımıza deplasmanda basarılar...
    En son Canberk tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 18:14. Sebep: .
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Kayseri cok kötü durumda ama bu bir ölcü degil.

Zor olacak ama kazanmasini bilmeliyiz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Bu maçı mutlaka almalıyız.Sonraki hafta ankaraspor maçından alacagımız 3 puanla birlikte güzel bir seri olur.
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Takimimiza guvenimiz sonsuz
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

hayırlı olsun....
          ......bi tanıdığım var kayserili ama hala gs li mi kayserisporlumu tam çözemedim....ikisinide tutuyorum diyor...kayseri-gs maçlarında kayseriyi tutuyorum diyor....kayseriyi yenersek ona "iki kocana da....." diyeceğim....
          ......gs karşısında oynadığımız futbolun 10 da 8 ini oynarsak kayseriyi çarparız

Yorum

Öncelik kupa maçında arkadaşlar. Kupa maçından sonra açarız başlığı. Şimdilik kilitovski.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

TSL 27. Hafta | Kayserispor - Trabzonspor

Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında Kadir Has Stadı'nda 29 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasının bilet fiyatları belirlendi.
              Son haftalarda istediği sonuçlar alamayan ve taraftar desteğini arkasında hissetmek isteyen Kayserispor, bilet fiyatlarını yine düşük tuttu.
              Karşılaşmanın bilet fiyatları güney ve kuzey tribünler için 2 TL, doğu ve batı tribünler için 5 TL, VIP tribün için ise 20 TL'den satılacak.
              Maç biletleri Ticketturk tarafından yarın saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak.
              En son Serdar Dilekoğlu tarafından düzenlendi; 24.03.2010, 14:08.
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

haftaya başlığı ben açacağım arkadaşş

Yorum

Konu açılmıştı, Antalya maçından sonra aktif hale getirilecekti.

Yorum

ben ozman bjk başlığını açıyım şimdi aktif hale gelir nasılsa

Yorum

Eğer vize görüşmem olmasa kesin giderdim bu maça.Biletleri 2 lira yapmışlar inanılacak gibi değil gerçekten de.

Yorum

biletlere zam gelmis

gecen hafta 1 tl idi simdik 2 tl olmus. pek giden olmaz sanirim. tost ve ayranlarda yok heralde fiyatin icinde

Yorum

Maç keşke pazartesi olmasaydı..gidemiyorum maça bu yüzden,antep maçınıda cuma gününe verdikleri için gidememiştim.maça gelince,kayserispor'un gözle görülür bi form düşüşü var.bundan yararlanmalıyız.Teo bu maçta 11 başlar.

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biletlere zam gelmis

gecen hafta 1 tl idi simdik 2 tl olmus. pek giden olmaz sanirim. tost ve ayranlarda yok heralde fiyatin icinde
                            % 100 zam yapmışlar, vay uyanık pastırmacılar vaaay.
                            Özkan SÜMER

Yorum

Başlığı 27. hafta olarak değiştiri misiniz ey yönetici arkadaşlar.
                              Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X