Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence burada artık hiç oyunu oyuncuları konuşup sinirlenmenin manası yok.. Oyuncular kafasında ligi bitirmiş. O kadar laubali oynuyolar ki.. Burada kimin istediği kadro sahaya çıksa sonuç değişmezdi hepsi aynı çünkü. Kendini paralayan sadece taraftar.

Üst sıralarda olurlar strese bağlarlar.. Alt sıralarda oldular ligden koptular.. Hep bi bahane var hangi durumda futbol oynayacak bu takım??
    Aynen öyle,yillarimiz bahane ile geciyor.

Bursaspor keceli ile hüseyin ile sampiyonluga kosuyor biz ise bu sezon sampiyonluk zaten zordu diyoruz.

Tabiiki zor olur,derbi kazanamazsan son 5 macta 4 defa berabere kalirsan,zor bir deplasmandan 3 puan ile dönemezsen..
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben geleccek senenin iskelet kadrosunu oluşturdum kafamda...

Serkan ve Onur...

Gerisi mi?

Allah büyük...
      Serkan mı..geçti o rüzgar da..adını bile duymadım bu akşam..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Çok çetrefilli bir durum.

Ama çok öfkeliyim.

Yazmamam lazım...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım iyi bir yönetim ekibi ve tecrübeli , geniş ilişkiler ağına sahip transfer yetkilileri ile gelecek yıl şampiyonluğa oynar .

Paraya gerek yok . Akıl gerek .
          Aynen. Futboldan Futbolcudan iyi anlayan Yönetiliclere ihtiyac var, kurnaz ve akilli Yöneticilere....!!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• gs dağıtıcak bizi...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Serkan en azından koşuyor basıyor çabalıyor..
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yahu Cafer1978,abi sendemi bu muhaliflik,bu eleştiri bombardımanı nerden geliyor?
                Yani bu enerjiyi nereden bulabiliyorsun?
                Her daim eleştirmek için pusuda bekliyormuşsun gibi bir hava seziyorum...
                FAtih Tekke'yi Şenol Hoca'mı istemedi?
                Şenol Hoca Fatih'in alınması için mücadele etmedimi zannetiyorsun?
                Tekke'nin alınmamasının sebebi açıktır...
                Sırf eleştiri olsun diye Şenol Hoca'ya yerli yersiz eleştiri yapmayalım...
                Kusura bakmayın,Yedirmeyeceğiz Hoca'yı..
                İstesenizde böyle istemeseniz de!
                Saygılar Abim...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yapma Allah askina, Adam bir sag kanat'da bir sol bekte bir orta sahanin ortasinda...

Adamin kafasi döndü yahu...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yahu Şenol Hoca'ya ne suç buluyorsunuz sahadakilerin futbolculuktan haberi mi var? Vallahi acıyorum gençlere, gidin başka takımı tutun gençler, yazık etmeyin kendinize.

Ne dünya arkadaş. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında. Ne oluyor da bu kadar aciz olabiliyorlar? Ne nerde duracaklarını bilirler, ne nereye koşacaklarını, ne pozisyon almayı, ne mücadele etmeyi, ne önündekine pas atabilmeyi!!!!!... Otorite nerede? Yöneticiler ne işe yarıyor? Yoksa futbolcular paralarını mı alamıyorlar da böyle ipe un seriyorlar? Nedir bu dingonun çiftliği meselesi? Yahu ben bu sahadakini seyretmek için değil para vermek, para alsam yetmez. Böyle rezalet var mı ya bu kadar kolay mı herşey :hırr
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:12.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs dağıtıcak bizi...
                      Hangi Futbol ile...??

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        böyle bir mantık yok! senin başkanın her fırsatta en fazla 3 transfer diyor.
                        yav ustam başkanımızı bırak sen ne kadar tutarlı olduğu ortada en fazla 3 der 6 tane yapar ben futboldan futbolcudan anlamam der gider topçu izler transfer yapar

şuan teknik ekibin koymuş olduğu bir hedef bunu yönetime ve futbolculara iletmiştir.

ben kendi kafamdan konuşmuyorum şenol güneşin yaptığı demeçlere dikkat edelim.

bunu haftalardır söylüyorum önümüzdeki senenin kadrosunu yapıyolar elimizde ne kalır seneye onun peşindeler.

önümüzde 5 takım var biraz realist düşünelim
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Hoca sürekli bu seneden şampiyonluk beklemeyin dedikçe neden bizim taraftarımız hala daha şampiyonluk düşünüyor. Şuna 6-7 puan farkla lider olsak yinede şampiyonluğu veririz.
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başka maçı izlediniz sanırım , adamı heryerde oynatıyor tabikide sol kanatta ondan roberto carlosluk yapmasını bekleyemezsin .
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bırakın şu sezeri savunmayı ya. adam maç boyunca resmen yontulmamış odun gibiydi...bu maç eleştirelim.. diğer maçlarda görürüz
                              bide açıklama yapıyor beni fener istedi diye...Ya arkadaşım neden gitmedin keşke gitseydin neyse belki gökhan ünal gibi bunu da alırlar da hiç olmazsa para kazanırız....

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Galatasaray'ın bu hafta Ankaragücü karşısında puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Diyelim ki Galatasaray bu hafta berabere kaldı, haftaya da biz Galatasaray'ı yendik. Puan farkı olur 5.

Görürüm o zaman buraları. Şampiyonluk nidaları atılmaya başlar yeniden..

kendi adıma konuşacak olursam bu takımla ilgili 34. haftaya kadar hiç bir şey için havaya girmem çünkü o zaman insana pis dokunuyor böyle sonuçlar artık maçları zevkine izliyecem kupa hariç
                                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X