Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu maçta Engin dönüyor.Alan ile ikisi yine ilk 11 de başlarlar.Bizde kafayı yeriz.Gabriç sakatlıktan yeni çıkmış olsada takımdaki en iyi kanat oyuncusu.Engin yada Alanzinho kanat oynayacağina Barış Memiş oynasın daha iyi.Hocam tamam bir bildiğin var ama artık şu Alanzinho ve Engin ikilisinden en azından birini kes şu maçta.

Benim kadrom şu şekilde olurdu;

Onur
    Ömer
    Giray
    Egemen
    Cale
    Serkan
    Selçuk
    Colman
    Gabriç
    Burak
    Umut
    Dallas Mavericks
    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

berabere biter öyle gözüküyor...........
      .....................................

Yorum

Yeneriz inşallah...
        .

Yorum

Güzel bi maç olacak . Kazanmamız dileğiyle ...

Yorum

bu futbolla yenmemiz çok zor
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

İnşallah bu maçta bizim olur.

Yorum

Gaziantep'in abartılacak bi durumu yok. Zor maç olacak tamam ama her maç zor. Gol yollarında biraz daha becerikli olursak, bu maçı alırız.

Tahmini skorum 0-2
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kazanmamız halinde bizim için çok önemli 3 puan olur ilerisi için,inşallah da kazanırız ama hiç umudum yok en iyi beraberlik gibi geliyor.
                  En iyi beraberlikmi ??

Kadrolarındaki oyuncular bizimkilrden dahamı iyiler

Yoksa İngiltere liginden bi takımlamı karşılaşıoruz.
                  FIRTINA

Yorum

Antep deplasmanlari bizim icin her zaman zor gecmistir,bu sefer de cok zor olacak.

Bu mac 3 ihtimalli bence,yenilmemiz bile imkanlar dahilinde.

Bu tamamen oyuncularimizin günlük performansina bagli olacak,sansimizda yanimizda olursa kazanabiliriz.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Julio Sezar ' ı tutabilirsek rahat kazanırız diye düşünüyorum , dünki futbol pek ümit vermese de Gençlerbirliği ligin en güçlü ekiplerinden , haftaya Fenerbahçe maçında da göreceğiz Gençlerbirliğinin neler yapacağını ..
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

antepte hiç bişey yok, sadece julio cesara dikkat etmek gerek. bence kazanırız ama bu antep bizi nedense antepte hep yeniyor hem de kritik dönemlerde. İnş. bunu da kırarız bu sefer. Zira bu maç bu sene ligdeki hedeflerimizi belirlemede çok önemli bir kıstas oluşturacaktır. Umutsuz çıkarsak sahaya 1-0 önde başlarız.

benim 11im

Onur
                        Ömer Giray Egemen Ferhat
                        Ceyhun Selçuk(Colman)
                        Burak(Serkan) Engin Gabric
                        Teofilo(Umut)
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

İddaa oynarsam 1-0 oynarım duygusallığa gerek yok bence...

Yorum

Antep çok istikrarsız ne olacağı belli olmaz ama yenilmeyiz diyorum.

Yorum

antep son yıllarda bize çok ters gelen bir takım.. hızlı ve tek top oynayarak bizi çok şaşırtabilirler. her sonuç çıkabilir bu maçtan.

Yorum

Evet antep bize ters geliyor ama bu maçı alacağımızı düşnüüyorum..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X