Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umutun pozisyonu penaltı filan değil..
    aynı pozisyon bursa-fener kupa maçındada oldu...
    oda verilmedi....

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi eski kaptanımızdan kasıt Egemen
      Aynısı bizim başımıza gelse biz de aynısını yapardık.Biz derken genelleme yapıyorum.... Doğru mudur? hayır doğru değil ama bu böyle....
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursanın hangi pozisyonu penaltı..???
        - Umutun eline çarpan pozisyon..

- Hakem görmedi görseydi kesinlikle verirdi..

- Hakemdende bahsetmek istiyorum beni yanıltmadı güzel maç yönetti..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

umutun pozisyonu penaltı filan değil..
          aynı pozisyon bursa-fener kupa maçındada oldu...
          oda verilmedi....
          Kafa topuna öyle cikilmaz...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Umutun eline çarpan pozisyon..
            evet dediğin gibi eline çarptı...
            eliyle oynamadı...

Yorum

• demın trt de calısan bırısı geldı ve bana dustu işi ben ne yaptım tabıkıde ısını yapmadım

Yorum

evet dediğin gibi eline çarptı...
                eliyle oynamadı...
                - Kurallar gereği elini açamazsın çarptığını bende biliyorum ama görürse verir..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demın trt de calısan bırısı geldı ve bana dustu işi ben ne yaptım tabıkıde ısını yapmadım
                  - Adamsın

Yorum

• bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Murat Abiiiiii

Yorum

• lütfen dikaat!!!1!!!!!
                        SENVEBEN
                        cumartesi egemene öyle bi karşılama yapalım ki inlesin orası adama küfürler yağdı binlerce onun için marş yapıldı küfrlü marş dillerine geleni söylediler ona o da herşeye rağmen asist yaptı ve gol geldi sizlerden rica ediyorum taraftar guruplarına bu yorumu okutturun okuyun bilmeyene söyleyin onu cumartesi öle bi karşılayalım ki ar etsin utansın bursalılar.utanmazlar reziller
                        16 Şubat 2010 Salı 16:00

Bu yorumu sizler ile paylaşmayı uygun gördüm sevgili arkadaşlar.Bir taraftarın sesi.

Yorum

• bencede egemeni çok iyi desteklemek lazım , futbolcularımız sahipsiz değil ..
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Kurallar gereği elini açamazsın çarptığını bende biliyorum ama görürse verir..
                            pozisyonu hakem gördü, ama penaltı olduğunu düşünmedi, pozisyonu izleyin, el çarptıktan hemen sonra eliyle "oynayın oynayın" işareti yapıyor.

Yorum

• Thanks...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                pozisyonu hakem gördü, ama penaltı olduğunu düşünmedi, pozisyonu izleyin, el çarptıktan hemen sonra eliyle "oynayın oynayın" işareti yapıyor.
                                - Aynı pozisyon onlara olsa penaltı diye biz isyan edicektik zaten kimse o anda anlamadı olayı bursalılar bile itiraz etmedi ama o pozisyon dünyanın her yerinde penaltıdır ..

- Bursa baskılı gibi gözüktü ama pozisyonlara biz girdik..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X