Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlıkla ilgili değil ama paylaşmak istedim.Süper Ligde 16 Trabzon doğumlu futbolcu varmış.Listeye göre İstanbul ve İzmir'den sonra 3.sıradayız.Bizimn Engin Baytar'ı da öyle biliyordum ama Almanya doğumluymuş.

İşte liste :

Savaş Yılmaz, Yaser Hacımustafaoğlu (Kayserispor), Barış Memiş, Tayfun Cora (Trabzonspor), Mehmet Yılmaz (Eskişehirspor), Ergin Keleş (Manisaspor), Osman Kurtuldu (Diyarbakırspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği), Muhammet Demir (Bursaspor), Çağlar Birinci (Denizlispor), Sedat Bayrak, Abdulrahman Dereli, İbrahim Şahin (Sivasspor), Ümit Tütüncü (Gaziantepspor), Ufuk Bayraktar, Emre Aydın (Ankaragücü)
    Sivasspor'da bile daha fazla Trabzon doğumlu var.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben inanıyorum bulduğumuz pozisyonların yarısını atalım feneri farklı yeneriz...
      iyi oynarız ve yeneriz sms yine en büyük sorun gol atmak olacak başka bişey değil...
      ben 4 te birine razıyım

Yorum

• Çook önemli maç almamız lazım. Hem de avni aker'de. İstekli olursa takım alırız ...
        Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
        ENGİN BAYTAR

Yorum

• Bu maci söke söke alacagiz baska yolu yok.Bir kerede biz mutlu olalim bir büyük mactada ALLAH bizim yüzümüzü güldürsün. Haydi TRABZONSPOR'um saldirrrrrrrrr...

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maci söke söke alacagiz baska yolu yok.Bir kerede biz mutlu olalim bir büyük mactada ALLAH bizim yüzümüzü güldürsün. Haydi TRABZONSPOR'um saldirrrrrrrrr...
            Beraberligin bile bizim icin iyi bir skor oldugu bir maca cikacagiz.

Umarim senol hoca da senin gibi düsünüp takima saldir emri vermez.

Fb nin cok etkili hücum silahlari var,onlara karsi cok dikkatli olmaliyiz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Dün gece rüyamda Fenerbahçeyi 3-0 yendiğimizi gördüm ama Türkiye Kupası Finalinde..
              Çok coşkulu bir maçtı.. Kupayı kazanıyorduk ve Türkiyede binlerce insan sokağa dökülüyordu.. Acayip heyecanlanmıştım ama uyanınca bi baktım ki rüyaymış Gerçek hayatta da görseydik şu kupaları artık..

Yorum

• Beraberlik bile bizim için iyi bir skordur.Biz Feber'i en kötü zamanında bile yenemeyen bir takımız.Bir zamanlar ibre biz kötü olsak bile bizden yana olurdu.Ama şimdi herşey bambaşka.

Yorum

• Geçen haftaki kadroyu bozmaz. Şöyle olur.
                  ----------------onur-----------------
                  ömer----song---------egemen----cale
                  Serkan----selçuk----colman---gabriç
                  -------------alanzinho--------------
                  ---------------umut----------------

Şeklinde maça başlarız.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beraberlik bile bizim için iyi bir skordur.Biz Feber'i en kötü zamanında bile yenemeyen bir takımız.Bir zamanlar ibre biz kötü olsak bile bizden yana olurdu.Ama şimdi herşey bambaşka.
                    Gecen sezonki yenilgiyi halen unutamiyorum.Teknik direktörü gidecegi belli olan fb,bizi yendi ve gitti.

Hazmetmek zordu,bugün degil ama o maci mutlaka kazanmaliydik iste.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sezonun Sonunda böyle bir Maca ben taa Almanyadan kalkip ekstra Trabzona gitmistim. Ilk Macimdi bu benim. Hersey cok güzel baslamisti, ama sonunda Tribünlerden agliyarak ayrilmistim, cünkü son anda Fenerin golü gelmisti. Bunu birdaha unutmam, ama yinede iyiki gitmistim Maca. Ne olursa olsun, hersey Trabzonspor icin deger. Insallah birdaha böyle üzüntülü Günler yasamayiz yarabbim. Gönlüm hep seninlen Trabzonum, insallah aliriz bu Maci, baska birsey dilemem artik. Bize heryer Trabzon!!!
                      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• ewet arkadaşlar çok önemli bi maç ve ikinci yarıya iddialı devam etmek için kesşnlikle kazanmamız gereken bi maç gökhanla başlayalım diyen arkadaşlar var fakat unutulan şu ki umut gibi pozisyona girebilme yeteneği yok gökhanda ewet yeteneği sınırlı elden gelen bu ama pozisyona girebilem yeteneği üst düzeyde buna bu gözle bakmanızı dilerim bence umut oynamalı agresif mücadeleci ve pozisyona girebiliyor.kazamamız gerken bi maç inşallah kazannır ve umutla ikinci yarıya bakmarız renkdaşlar..

Yorum

• kazanan kadro değişmemeli
                          gol yemeyen kadro değişmemeli
                          ancak
                          bu işi selçukmu yapar colman mı bilemem
                          alex i durdurmak gerekir adam adama hüseyin iyi yapıyodu o görevi

Yorum

• Fenerbahçe'nin 8 deplasman maçında gol atamadığı tek deplasman var yanılmıyorsam.
                            O da Beşiktaş derbisi.

Bizde yeriz bir tane, ama yediğimizden daha fazla da atarız.
                            Önde pres, ayağa pas eşittir galibiyet.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kazanan kadro değişmemeli
                              gol yemeyen kadro değişmemeli
                              ancak
                              bu işi selçukmu yapar colman mı bilemem
                              alex i durdurmak gerekir adam adama hüseyin iyi yapıyodu o görevi
                              Hüseyinin iki asist yaptığı maçları da hatırlıyoruz Alex'e

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X