İlk olarak winner tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen inanıyorum bulduğumuz pozisyonların yarısını atalım feneri farklı yeneriz...
iyi oynarız ve yeneriz sms yine en büyük sorun gol atmak olacak başka bişey değil...
Yorum
-
İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maci söke söke alacagiz baska yolu yok.Bir kerede biz mutlu olalim bir büyük mactada ALLAH bizim yüzümüzü güldürsün. Haydi TRABZONSPOR'um saldirrrrrrrrr...
Umarim senol hoca da senin gibi düsünüp takima saldir emri vermez.
Fb nin cok etkili hücum silahlari var,onlara karsi cok dikkatli olmaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Dün gece rüyamda Fenerbahçeyi 3-0 yendiğimizi gördüm ama Türkiye Kupası Finalinde..
Çok coşkulu bir maçtı.. Kupayı kazanıyorduk ve Türkiyede binlerce insan sokağa dökülüyordu.. Acayip heyecanlanmıştım ama uyanınca bi baktım ki rüyaymışGerçek hayatta da görseydik şu kupaları artık..
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraberlik bile bizim için iyi bir skordur.Biz Feber'i en kötü zamanında bile yenemeyen bir takımız.Bir zamanlar ibre biz kötü olsak bile bizden yana olurdu.Ama şimdi herşey bambaşka.
Hazmetmek zordu,bugün degil ama o maci mutlaka kazanmaliydik iste."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sezonun Sonunda böyle bir Maca ben taa Almanyadan kalkip ekstra Trabzona gitmistim. Ilk Macimdi bu benim. Hersey cok güzel baslamisti, ama sonunda Tribünlerden agliyarak ayrilmistim, cünkü son anda Fenerin golü gelmisti. Bunu birdaha unutmam, ama yinede iyiki gitmistim Maca. Ne olursa olsun, hersey Trabzonspor icin deger. Insallah birdaha böyle üzüntülü Günler yasamayiz yarabbim. Gönlüm hep seninlen Trabzonum, insallah aliriz bu Maci, baska birsey dilemem artik. Bize heryer Trabzon!!!#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
ewet arkadaşlar çok önemli bi maç ve ikinci yarıya iddialı devam etmek için kesşnlikle kazanmamız gereken bi maç gökhanla başlayalım diyen arkadaşlar var fakat unutulan şu ki umut gibi pozisyona girebilme yeteneği yok gökhanda ewet yeteneği sınırlı elden gelen bu ama pozisyona girebilem yeteneği üst düzeyde buna bu gözle bakmanızı dilerim bence umut oynamalı agresif mücadeleci ve pozisyona girebiliyor.kazamamız gerken bi maç inşallah kazannır ve umutla ikinci yarıya bakmarız renkdaşlar..
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazanan kadro değişmemeli
gol yemeyen kadro değişmemeli
ancak
bu işi selçukmu yapar colman mı bilemem
alex i durdurmak gerekir adam adama hüseyin iyi yapıyodu o görevi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum