Sizce nasıl kadro bence biraz ofansif olmuş?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 10. Hafta Maçı | Trabzonspor 2-1 Kayserispor
Daraltma
X
-
______________________________Sylva_____________________________-
_____Tayfun________Song________________Egemen________Cale_______
____________________________Ceyhun______________________________
_____________________Engin_____________Colman____________________
_________Yattara________________________________Gabric____________
____________________________Gökhan______________________________
Böyle olsa gerek"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu onur dan helallik almak lazım..valla
Yorum
-
Slyva'ya verdiğimiz şansı Onur'a verseydik Onur şu an hangi noktada olurdu inanın çok merak ediyorum.
Engin ve Yattara olacağına Engin'in yerine Umut olsaydı daha iyi olurdu gibi geliyor.
Birde Selçuk mevzusu var ki ona hiç girmek istemiyorum.Neden oynatılmaz inanılır gibi değil.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Sağolasın Broos Hocam.. Hevesimi yine kursağımda bıraktın.. Tam sevindik Onur oynayacak diye ama senin gibi gençlere önem veren (!) bir Hoca'dan böyle bir şeyi beklememiz biraz abes kaçar..
Gençlere önem veriyor masalıyla seni bize yutturdular ya helal olsun..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro için tek sevincim Gokhanın tek forvet oynaması...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlyva'ya verdiğimiz şansı Onur'a verseydik Onur şu an hangi noktada olurdu inanın çok merak ediyorum.
Engin ve Yattara olacağına Engin'in yerine Umut olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor.
Birde Selçuk mevzusu var ki ona hiç girmek istemiyorum.Neden oynatılmaz inanılır gibi değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum