Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Çakar, Mutlu Çelik, Cem Papila. Şimdi de aBİToğlu BİTeceğine inanıyor musunuz ?
    Evet
    Hayır

0 Oy Kullanıldı

ana sayfamızda ki ankete katılmayı unutmayın.......
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geç bir yorum olacak ama siteye giremedim.
      Maç için önce Tayfun'u ve Colman'ın 2.yarıdaki oyunun tebrik ediyorum.
      Sylva 4, 2.golde çok bariz hata yaptı. Ani gelişsede pozisyon topu içeri çelmemeliydi.
      Cale 5, ilk yarı çok kötüydü bunda ardanın sağa yaklaşması sabrinin bindirmeli birde keitanın etksi çok.Ama 2.yarı fena değildi.
      Egemen 4 Maça konsantre olamadı 2 kişi bir Baros'u tutamadılar.
      Giray 3 Sayısız hata yaptı tanıyamadım.
      Tayfun 8 Trabzonspor olarak sahanın en iyilerindendi. Son dk golü atmış olsa süper olacaktı.
      Ceyhun 6 Çok top kaptı elinden geleni yaptı.
      Colman 7 Hayatının en kötü ilk yarısının ardından 2.yarı çok çok başarılıydı.
      Engin 5 Sadece çabaladı.
      Serkan 7 Beğendiklerimin arasına Serkanı da katıyorum çok mücadele etti penaltısı verilmedi.Golü atsaydın hakemi de yenecektik.
      Gabriç 4 Çok acele ediyorsun ortalarda bazen de çok geç kalıyorsun çok çekingendin.
      Umut 4 Ah Umut ah Baros 2 kişinin arkasından gelip golü attı sen 1 e bir kaldın sağdan gelen ortaya yinede vuramadın.
      Barış ? İlk topla dışarı çıktın. Diğerini iyi götürdün.Yorum yapmaya gerek yok.
      Alanzinho ? 4-2 iken girmemeliydin 11 de başlayıp Gs nin yoğun atakları varken kontra da kullanılmalıydın. Gs kapanmışken etkili olman imkansızdı.
      Gökhan ? Maça Umutun yerine başlamalıydın bize ilk yarı dribling yapabilen bir adam lazımdı kontratak için. Girdin ve asistini yaptın.

Bross: Engin'i nasıl 11 e aldın anlam vermedim. Selçuk'u 2.yarı koymalıydın ayrıca Maça Gökhan ve Alanzinho ikili ile ilerde başlasak çok daha etkindik ilk yarı.
      Tayfuna nasil 8 verdin anlamadim.

Yedigimiz 4 golün ikisinde tayfunun hatasi vardi,macin genelinde de kötüydü.

Ama gol atti ve son dakikada bir tane de kacirdi dersen bilemem,neticede umut bu macta 1 pozisyona bile girememistir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• macin yildizi COLMAN

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          süperler gerçeketen

Yorum

• Macin tekrarini izledim.

Gs nin attigi 2. gol öncesinde ardaya faul yapilmamis,bu serbest vurusun devaminda golü yemisiz.

Hakem özellikle 2-2 den sonra tüm takdir haklarini gs den yana kullandi ve bizi resmen dogradi.

Hakemin fb ile puan farkinin acilmamasi icin özellikle ayarlandigina kanaat getirdim.

Abitoglu sadece bir kukla idi ve görevini eksiksiz bir sekilde yerine getirdi.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tayfuna nasil 8 verdin anlamadim.

Yedigimiz 4 golün ikisinde tayfunun hatasi vardi,macin genelinde de kötüydü.

Ama gol atti ve son dakikada bir tane de kacirdi dersen bilemem,neticede umut bu macta 1 pozisyona bile girememistir.
              1.Gol Tayfun'un tek başına suçu değil.Ayrıca kafayla dokunmasa topa giray topu uzaklaştıracak tayfun.Giray dokununca top hepten arkaya açılıyor.Dikkatli izleyin pozisyonları.
              2.Golle tayfun'un bağlantısı yok.Karambole gol Tayfunla alakasız.
              3.Golde tayfun ne yapacak top arkaya açılıyor gayet iyi takip ediyor ve etkili vurdurtmuyor asıl suç girayın net hatası ardayı seyrediyor.
              4.Gol stopperler barosu kaçırıyor ön tarafa Tayfun sağ bek stopper değil. Diğer stopperimiz nerde ve hadi öteki stoper yok barosu tutan giray neden barosu değil topu seyrediyor ve arkasından gelip golü atmasına izin veriyor.

ilk golde yarım hatası var onun dışındada çok çok başarılıydı. Bu kadar düşman olunmaz bir oyuncuya. Ne yapsın bu çocuk bende hep eleştririm ama Gs maçında oldukça iyiydi 0 pas hatasıyla oynadı yahu. Golünü atmış pas hatasız oynamış. Gollerde bariz hatası yok. Ne yapacak daha.
              Bunlardan başka 2 gol daha mı yedik tayfunun hata yaptığı.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.10.2009, 17:25.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tessekür ederim Reha Renktas Cok güzel
                #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• yine kendi hatalarımızdan dolayı yenildik...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yine kendi hatalarımızdan dolayı yenildik...
                    Bununda etkisi var ancak Gs bizden daha az hata yapmadı. Onların kurtarıcısı bir hakem vardı ortada!
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Takım olmayı beceremiyoruz.Organizasyon yok bir şey yok topu alan çalıma gidiyor marifetmiş gibi.Yardımlaşma eksik.Savunmamız amatörce hatalar yapıyor.Yazıktır...

Bu arada tribün son zamanların en kötü maçlarından birini çıkardı bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

(UEFA)

Yorum

• Valla bazi yorumlara katilmiyorum ben ..fatih tekke konusu cok büyüdü bence...Fatih tekke avrupa da cok basarli vede daha da basarli olabilir niye trabzonspora gelsin? Iki bir trabzonlu futbolcu bizim adimizi avrupada yaziyor niye engelemeye calisiyoruz =?3.adam 35 yasina gidiyor ne kadar trabzonspor da basarli olabilir ?Hani trabzonsporu genc futbolculardan olurcaktir ?Gökdeniz karadeniz bile cok basarli avrupada .Yani onlar mutlu hayattindan.Simdi biz ise fatih tekke gibi baska gene ayni düzede ve kaliteli futbolcu bulmamiz lazim trabzonspor ne efsane futbolcular verdi avrupa ya ve türkiye de ki diger takimlara ve takimmiz herzaman ayakta ve olurcakta
                        umarim beni yanlis anlamazsiniz arkadaslar.....
                        TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.Gol Tayfun'un tek başına suçu değil.Ayrıca kafayla dokunmasa topa giray topu uzaklaştıracak tayfun.Giray dokununca top hepten arkaya açılıyor.Dikkatli izleyin pozisyonları.
                          2.Golle tayfun'un bağlantısı yok.Karambole gol Tayfunla alakasız.
                          3.Golde tayfun ne yapacak top arkaya açılıyor gayet iyi takip ediyor ve etkili vurdurtmuyor asıl suç girayın net hatası ardayı seyrediyor.
                          4.Gol stopperler barosu kaçırıyor ön tarafa Tayfun sağ bek stopper değil. Diğer stopperimiz nerde ve hadi öteki stoper yok barosu tutan giray neden barosu değil topu seyrediyor ve arkasından gelip golü atmasına izin veriyor.

ilk golde yarım hatası var onun dışındada çok çok başarılıydı. Bu kadar düşman olunmaz bir oyuncuya. Ne yapsın bu çocuk bende hep eleştririm ama Gs maçında oldukça iyiydi 0 pas hatasıyla oynadı yahu. Golünü atmış pas hatasız oynamış. Gollerde bariz hatası yok. Ne yapacak daha.
                          Bunlardan başka 2 gol daha mı yedik tayfunun hata yaptığı.

Iyi bir analiz...Tayfun'a haksizlik edenler bir kere daha düsünsünler..Tamam kötü oynadigi zaman tepkimizi dile getirecegiz ama bu kadar ileriye gitmeye gerek yok...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir '' Teknik Direktör ''ümüz olsaydı bu maçı kazanabilirdik ..
                            Ahmet Ozen bu maci kazanirdi
                            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Hoca olsaydınız oyuna nasıl müdahale ederdiniz anlatırmısınız ?

MErakımdan soruyorum, isterseniz önce 11 ler ile başlayalım sonra teknik ve taktik olayına girelim !!!

Yorum

• 21:40 da trt 3 de maç var. bilginize.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X