İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Birde anlamadığım içerde oynadığımız maçlarda baskı var diyor futbolcular. Yahu bu zaman ki rahatlık eskiden yoktu ki? 95'li yılları hatırlayın, içerde bir maç kaybedilse, futbolcu sokağa çıkamazdı, o stadda bir tane koltuk kalmazdı, neyin baskısı? Burası Trabzon, İstanbul değil... Yenildiğin zaman barlarda kadınla kızla eğlenemezsin, İstanbul değil burası, yenildiğin zaman çocuğun ölmüş gibi üzüleceksin, bu ruh olacak futbolcuda, ama nerdeeeee, takımda bir tane Trabzonlu adam kalmadı, takım yenilsede adamın umurunda değil ki, adam aldığı paraya bakıyor.
Şu yabancı hocalardan en çok beğendiğim Halilhodziçin bir lafı vardı, "sahada yürüyen oyuncularım, bankaya paralarını almaya koşa koşa gidiyorlar." hala daha bu böyle!... Bu takıma içinde Trabzonspor ve Trabzon sevgisi olan adamlar lazım, eğer böyle adamlar olsaydı, bu takım sahada bu kadar ruhsuz oynamazdı.
Yorum
-
Organize diye birşey yok takımda yaaaa, taç, korner atmaya adam zorla yürüyerek gidiyor. Yok arkadaş yok, nasıl olacak bilmiyorum, bu takımı bu hale getirdiler, yazıklar olsun. Takımda Trabzonlu adam yok!... Hasan Üçüncü'yü bile özledim, Mehmet Yılmaz'ı, Hüseyin Çimşir'i hepsini valla özledim. Tayfun Cora'ya kızıyoruz ama emin olun takım başarısız olduğu zaman en çok üzülen o çocuktur. Onunda şanssızlığı yapamıyor, kaldıramıyor formanın ağırlığını... Valla şu saydığım adamları özledim. Mehmet Yılmaz'ı beğenmezdik, adam Eskişehirde döktürüyor. Sorarım size bizim forvetlerden daha iyi değil mi Mehmet Yılmaz?
Yattara nerede? Ya arkadaş ayağı kırılsaydı daha iyiydi, daha çabuk iyileşirdi. Ne oldu bu adama? Sıkıntısı derdi nedir? Musa'nın ayağı kırılmıştı bundan çabuk iyileşti takımda oynadı, bu adamın sakatlığı nedir böyle? Birisi çıksın birşey söylesin? Zorla oynayacaksa defolsun gitsin, kovun gitsin, anlaşmasını fesh edin, o formadan büyük hiç bir futbolcu olamaz. Allah aşkına valla bıktık ya, maç günlerini sabırsızlıkla beklerdim eskiden, şimdi maç günü gelsin istemiyorum.En son StyLe tarafından düzenlendi; 16.10.2009, 15:15.
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenersek hava takımı 2-3 hafta daha götürür. Yenilirsek zaten alıştık bu sene sorun olmaz
Yorum
-
kafilemiz 17 Ekim Cumartesi günü THY'na ait tarifeli uçakla Trabzondan saat 20:05de İstanbul'a gidecek ve bizlerde her zamanki gibi coşkuyla takımımızı destekleyeceğiz !!
bu fırsat kaçmaz arkadaşlar ... futbolcuları yakından görme, resim çekilip,imza alma fırsatı.... her zaman ayağınıza kadar gelmez !!!
:meşale1::meşale1::meşale1:
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafilemiz 17 Ekim Cumartesi günü THY'na ait tarifeli uçakla Trabzondan saat 20:05de İstanbul'a gidecek ve bizlerde her zamanki gibi coşkuyla takımımızı destekleyeceğiz !!
bu fırsat kaçmaz arkadaşlar ... futbolcuları yakından görme, resim çekilip,imza alma fırsatı.... her zaman ayağınıza kadar gelmez !!!
:meşale1::meşale1::meşale1:
la gülerler adama
Takımda imzasını alacağım tek adam Egemen Korkmaz'dır.
Yorum
-
Yahu ben "anca Trabzonlu gonulden, yurekten oynar" lafina kesinlikle katilmiyorum. Topcu profesyonel olsun aldigi paranin hakkini versin yeter, yapmasi gereken alt tarafi 90 dakika mucadele etmek o mucadelesini versin yenilsek bile "helal olsun cabaladik ama olmadi" dedirtsin umrumda bile olmaz mactan sonra ne yaptigi.. ister otursun uzulsun ister zil takip oynasin beni hic alakadar etmez.. bana ne arkadas o futbolcunun ozel yasantisindan, yeterki hirsizlik veya Trabzonsporu utandiracak harekette bulunmasin yeter..
Sanki gecen sene Sivasin kadrosunda kac tane Sivasli vardi? onemli olan hem yetenekli hem karakterli hemde meslegine saygili futbolcu bulmakta.
Yorum
-
İlk olarak 61Temel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben "anca Trabzonlu gonulden, yurekten oynar" lafina kesinlikle katilmiyorum. Topcu profesyonel olsun aldigi paranin hakkini versin yeter, yapmasi gereken alt tarafi 90 dakika mucadele etmek o mucadelesini versin yenilsek bile "helal olsun cabaladik ama olmadi" dedirtsin umrumda bile olmaz mactan sonra ne yaptigi.. ister otursun uzulsun ister zil takip oynasin beni hic alakadar etmez.. bana ne arkadas o futbolcunun ozel yasantisindan, yeterki hirsizlik veya Trabzonsporu utandiracak harekette bulunmasin yeter..
Sanki gecen sene Sivasin kadrosunda kac tane Sivasli vardi? onemli olan hem yetenekli hem karakterli hemde meslegine saygili futbolcu bulmakta.
Yorum
-
Hayret!
Ali Sami Yen'de TrabzonCell standı açılacak
Takımımızın 18 Ekim Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı müsabaka öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda TrabzonCell Standı açılacak.
Buna göre taraftarlarımıza ayrılan Eski Açık Misafir Tribün'ünde TrabzonCell Standı kurulacak.
Yorum
-
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimden imza alcaz? Umut dan mı Gökhandan mı? Yok yok tjikuzudanla gülerler adama
Takımda imzasını alacağım tek adam Egemen Korkmaz'dır.
neden gülüyorsunuz anlamıyorum
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ali Sami Yen'de TrabzonCell standı açılacak
Takımımızın 18 Ekim Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı müsabaka öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda TrabzonCell Standı açılacak.
Buna göre taraftarlarımıza ayrılan Eski Açık Misafir Tribün'ünde TrabzonCell Standı kurulacak.
Yorum
-
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçı alsınlar 10 tane hat, 5 tanede orjinal forma almazsam namertim, hatlarla formaların resimlerini çekip kendimle beraber buradada yayınlarım.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Rijkaard geri dörtlüyü belirledi
Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi sakatlardan iyi haber geldi. Uzun süredir sakat olan Gökhan Zan'la Sabri'nin tamamen düzeldiği belirtildi. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın savunma dörtlüsünü de Sabri-Servet-Gökhan Zan ve Hakan Balta'dan oluşturacağı öğrenildi.
Trabzonspor karşısında Elano'yu yedek bırakacak olan Hollandalı teknik adamın Baros'un arkasında Arda'yı görevlendireceği orta sahanın ortasındaysa Ayhan'la Mustafa Sarp'ın forma giyeceği belirtildi.
Oyuncularına Trabzonspor'un maç kasetlerini izlettiren teknik direktör Rijkaard'ın yaptığı toplantıda ''Orta sahada oyunun kontrolünü elinde tutumamız ve sahadaki her futbolcunun savunmaya destek olması çok önemli. Trabzonspor istediği gibi futbol oynayamasa da bu maça çok farklı konsantre olacaklarına şüphe yok. Savunmadaki zaaflarını iyi kullanmalıyız. Erken dakikalarda bulacağımız gol oyunu istediğimiz gibi yönlendirmemizi sağlar'' dediği ifade edildi.
Hollandalı teknik adamın takım kaptanı Arda'yla da bir görüşme yaparak ''Yapılan yorumların seni etkilemesine izin verme. Profesyonelliğin gereği budur. Kazandığın sürece iyisin ama kaybettin mi çatlak sesler gelecektir. Bu çok normal. Moralini bozma. Takım kaptanı olarak tüm arkadaşlarını konsantre etmek senin görevlerinden biri'' diye konuştuğu öğrenildi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum