Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 7. Hafta | Gençlerbirliği 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olaya iyi yönünden bakalım hiç gol kaçırmadık girdiğimiz pozisyonları gol yaptık 2-0 dan sonra başka net pozisyonumuz yoktu hatırlayan varsa yazabilir.

aslında maça bakınca berabere bitirdiğimiz için sevinmeliyiz ama 2-0 dan beraberlik olduğu için üzülüyoruz. 2. yarı topa değmedik desek yeridir ileriye uzun top atılıyor top 10 saniye bile rakip sahada kalmıyor hemen dönüyor.

hakem konusunda ben mi takıntılıyım acaba? hüsyin göçek umut bulutu atmak istiyordu sanki umuta yapılan faulleri vermedi itiraz etmesini bekledi sanki. cezasahası üzeribde ilhanın kolundan tutup çekmesine nasıl faul vermez anlamak mümkün değil. tozoya ilk yaptığı faulde sarı kart gösterebilirdi ve ikinci hareketinde kırmızı görebilirdi.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• hafta içi TRT 3 den verilecek olan maçın tarihi belli oldumu acaba ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hafta içi TRT 3 den verilecek olan maçın tarihi belli oldumu acaba ?
        TRT 3 ÇARŞAMBA AKŞAMI

21:40 Süper Lig Futbol Karşılaşması "Gençlerbirliği - Trabzonspor"

bilgilerinize.

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim seyirci trabzonlu hocalardanda futbolculardanda nefret eder,sampiyon olacaksak trabzonlu hoca ve futbolcularla olacağız.

evet ama tolga tayfun vs.. 1-bu tür trabzonlu futbolcularla hiçbir yere varamassın... 2- fb ve gs eskiye göre çok büyüdüler.. onlara kafa tutabilmen için kaliteli yabancılara ihtiyazcın var ama bizim 5 yabancımız kulübede oturuyor... 3- trabzonlu futbolcuyla şampiyon oluruz mantığı değişmeli.. egemen yada serkan trabzonlumu? gençlerbirliği maçındaki en önemli eksiğimiz serkan diilmiydi? 4- 3 senedir barışla uğraşıo bu takım adam edebilmek için... daha ne yapsın bu kulüp? barış öle barış böle... barış adam olsaydı şimdi ardayı bile geçmişti belkide.. 5- sonuç olarak bize trabzonlu diil bize adam gibi profesyonel futbolcu ve yap boz oynar gibi takımla oynamayan bi teknik direktör lazım...

Yorum

• Orta saha da Ceyhun-Selçuk-Colman 3lüsü yanlıştı.Böyle bir 3lü gördüğümde ortasaha rakibin dedim zaten.Çünkü bu 3 futbolcu da rakibi bozamıyor sadece set oluyorlar ve rahat pas yapmalarına izin veriyorlar.O bölgede neden Serkan oynamadı bir soru işareti , hala hoca birşeyler denemeye çalışıyor.

Görülen o ki ortasahaya bir tane arı gibi çalışan futbolcu şart, Serkan baya iyiydi ortasahaya bu tarz bir futbolcu alınmalı Murat Ceylan veya bir başkası ... İnşallah hoca ve başkanda görmüştür.

Biz Hüseyini gönderdik yerini boş bıraktık.
            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• hala futbolcular Trabzonlu olmalıymış diyenler var inanamıyorum Güzel fantezi 11 Trabzonlu hoca trabzonlu taraftar Trabzon lu hadi hakemde Trabzonlu olsun bitsin bu iş

Yorum

• Benim bildiğim 61 o topu oradan çakar sezon boyunca da başka bi halt etmez dedim. Yanılmamak hiç bu kadar koymamıştı.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ters sinerji oluşturduk herhalde

61'i görünce ben dahil herkesin aklına "ulan bu şimdi bize golü atar" diye bir düşünce gelmiş.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ters sinerji oluşturduk herhalde

61'i görünce ben dahil herkesin aklına "ulan bu şimdi bize golü atar" diye bir düşünce gelmiş.
                    the screat a göre çekim gücü varya o başımıza gelio
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• bu maçta tek bir düşüncem var oyuna alanzinho ile değilde barış ile veya cale geriye ferhat ileriye şeklinde başlayıp 60 dan sonra selçuk yattara değişikliği ile maçı koparılmasını sağlasaydı. Teknik anlamda hiç bir sözüm olmayacaktı ama diyelim ki teknik direktör düşnemedi sahay çıkan 11 futbolcu 2 - 0 öne geçtik bir gol daha atalım işi bitirelim deseydi daha sert bir mücadele verseydi skor böle olurmuydu acaba.

bu arada topun başına 61 geçince herkesin aklına gelen benimde gelmiş olması murphy kanunlarıyla belirlenmiştir. " ben demiştim kuralı"

bundan sonra 61 görünce kaleci oğuzhanı düşünmek istiyorum nedenide sırt numarsının tersi olan 16 dan Egemen 3 gol yemiş olmasıydı yani tersine çevirmek lazım

Yinede 74 puanın şampiyonluğa yeteceğini düşünüyorum ama 10 puanı ilk 7 maçta kaybetmek çok kötü oldu ?
                      Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X