Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Egemen'in pozisyonunda benim en çok dikkatimi çeken şey, Egemen yere düşünce bacağını(ne alakaysa) tutup kıvranmaya başladı. Hakeme baktı, kırmızı çıkardığını gördü, bıraktı sızlanmayı. Sen Trabzonspor kaptanısın Egemen. Yakışmaz. Bence yakışmadı da. Bırak onları çirkefsporun çirkefleri yapsın.
    Evet,bu konuyu egemen in dikkate almasini umuyorum.

Su anda fair-play liginde lider olan bir takimin kaptani rakibine kirmizi kart verdirmeye calismamaliydi.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fair Play liginde keşke 1. olmasak, ortasahamız nazik oyunculardan kurulu olduğu için bu ligde lideriz zaten ligin başından beri ortasahamızın adam akıllı bir faul yaptığına şahit olmadım sadece rakip oyunculara eşlik ediyorlar.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fair Play liginde keşke 1. olmasak, ortasahamız nazik oyunculardan kurulu olduğu için bu ligde lideriz zaten ligin başından beri ortasahamızın adam akıllı bir faul yaptığına şahit olmadım sadece rakip oyunculara eşlik ediyorlar.
        Bu ne kadar centilmen ve kurallara uyan bir takım olduğumuzu belli ediyor

Tabi bu karın doyurmuyor o ayrı mevzu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ne kadar centilmen ve kurallara uyan bir takım olduğumuzu belli ediyor

Tabi bu karın doyurmuyor o ayrı mevzu
          Bu karın doyuruyor. Lig sonunda da birinci olursak para ödülü var.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu karın doyuruyor. Lig sonunda da birinci olursak para ödülü var.
            O para kime yeter , Bir Fatih Tekke bonservisi yapıyorsa Amenna

Yorum

• pardon yanlış bir yere yazdım galiba ben hangi forumdayım acaba?

antalyalı futbolcunun egemene yaptığı hareket kırmızı kart değil yani. egemen kendini biraz artistlik attı diye antalyalı futbolcuya kırmızı çıkması yanlıştı demek !!!

o zaman ben birşey yazmıyayım buraya artık.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O para kime yeter , Bir Fatih Tekke bonservisi yapıyorsa Amenna
                geçen sezon Gençlerbirliği fair play ligine son hafta lider girdi fakat Koray Avcı son haftada gördüğü k.k yüzünden G.Antep Gençlerbirliği geçerek para ödülünü alınca İlhan Cavcav Koray'ı resmen klüpten kovdu..Yanlış hatırlamıyorsam 2 Milyon Lira para veriyorlar..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen sezon Gençlerbirliği fair play ligine son hafta lider girdi fakat Koray Avcı son haftada gördüğü k.k yüzünden G.Antep Gençlerbirliği geçerek para ödülünü alınca İlhan Cavcav Koray'ı resmen klüpten kovdu..Yanlış hatırlamıyorsam 2 Milyon Lira para veriyorlar..
                  öyle bir para söz konusu değil.
                  birinci olan antep 500.000 dolar aldı.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    pardon yanlış bir yere yazdım galiba ben hangi forumdayım acaba?

antalyalı futbolcunun egemene yaptığı hareket kırmızı kart değil yani. egemen kendini biraz artistlik attı diye antalyalı futbolcuya kırmızı çıkması yanlıştı demek !!!

o zaman ben birşey yazmıyayım buraya artık.
                    Böyle yanlış anlayıp yazacaksan yazma tabi.
                    Egemen'in hangi hareketini abartılı bulduklarını arkadaşlar söylüyorlar.
                    Bence Antalya'daki maçtan beri husumetleri vardı. Topla alakası olmayan bir tırpan hareketi sözkonusu ve hareket kırmızı kart. Amma Egemen'in kart çıkmadan ve çıktıktan sonra yaptığı hareketler sevdiğimiz Kaptanımıza yakışmıyor diyoruz.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      öyle bir para söz konusu değil.
                      birinci olan antep 500.000 dolar aldı.
                      Ödül bu sezon yükseltildi.

BU arada Trabzonspor kurulmadan önce İdmanocağı ve İdmangücünde oynayan futbolcuların Tiyatro eğitimi alma zorunluluğu vardı.Tiyatroda yeteneğiniz varsa onu tiyatro salonlarında gösterin sahada tiyatroya gerek yok hesabı

Bence şimdide öyle yapmak lazım.Rol yapmak isteyenleri sahneye göndermek lazımFutbol sahası rol yapma yeri değil.
                      En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 24.09.2009, 14:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X