TSL 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Antalyaspor
Daraltma
X
-
-
Fair Play liginde keşke 1. olmasak, ortasahamız nazik oyunculardan kurulu olduğu için bu ligde lideriz zaten ligin başından beri ortasahamızın adam akıllı bir faul yaptığına şahit olmadım sadece rakip oyunculara eşlik ediyorlar.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Bu ne kadar centilmen ve kurallara uyan bir takım olduğumuzu belli ediyor
Tabi bu karın doyurmuyor o ayrı mevzu
Yorum
-
Yorum
-
pardon yanlış bir yere yazdım galiba ben hangi forumdayım acaba?
antalyalı futbolcunun egemene yaptığı hareket kırmızı kart değil yani. egemen kendini biraz artistlik attı diye antalyalı futbolcuya kırmızı çıkması yanlıştı demek !!!
o zaman ben birşey yazmıyayım buraya artık.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
geçen sezon Gençlerbirliği fair play ligine son hafta lider girdi fakat Koray Avcı son haftada gördüğü k.k yüzünden G.Antep Gençlerbirliği geçerek para ödülünü alınca İlhan Cavcav Koray'ı resmen klüpten kovdu..Yanlış hatırlamıyorsam 2 Milyon Lira para veriyorlar..Yorum
-
öyle bir para söz konusu değil.geçen sezon Gençlerbirliği fair play ligine son hafta lider girdi fakat Koray Avcı son haftada gördüğü k.k yüzünden G.Antep Gençlerbirliği geçerek para ödülünü alınca İlhan Cavcav Koray'ı resmen klüpten kovdu..Yanlış hatırlamıyorsam 2 Milyon Lira para veriyorlar..
birinci olan antep 500.000 dolar aldı.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
Böyle yanlış anlayıp yazacaksan yazma tabi.pardon yanlış bir yere yazdım galiba ben hangi forumdayım acaba?
antalyalı futbolcunun egemene yaptığı hareket kırmızı kart değil yani. egemen kendini biraz artistlik attı diye antalyalı futbolcuya kırmızı çıkması yanlıştı demek !!!
o zaman ben birşey yazmıyayım buraya artık.
Egemen'in hangi hareketini abartılı bulduklarını arkadaşlar söylüyorlar.
Bence Antalya'daki maçtan beri husumetleri vardı. Topla alakası olmayan bir tırpan hareketi sözkonusu ve hareket kırmızı kart. Amma Egemen'in kart çıkmadan ve çıktıktan sonra yaptığı hareketler sevdiğimiz Kaptanımıza yakışmıyor diyoruz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Ödül bu sezon yükseltildi.
BU arada Trabzonspor kurulmadan önce İdmanocağı ve İdmangücünde oynayan futbolcuların Tiyatro eğitimi alma zorunluluğu vardı.Tiyatroda yeteneğiniz varsa onu tiyatro salonlarında gösterin sahada tiyatroya gerek yok hesabı
Bence şimdide öyle yapmak lazım.Rol yapmak isteyenleri sahneye göndermek lazım
Futbol sahası rol yapma yeri değil.
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 24.09.2009, 14:41.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum