O kadar moralim bozuk ki spor haberi gördüğüm yerde kanalı değişiyorum neredeyse tv izlemiyeceğim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Rövanş Maçı: Toulouse 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın sağ-sol bekleri çökmüş, ön libero verimsiz, orta sahada pas trafiği durmuş..Yani komple takım stop etmiş, ama kabahat forvetlerin. Ön yargı padişahları.Gökhanın o pozisyona girişi de vuruşu da doğru vuruş. Bi de ilkokul çocuğu diye dalga geçilmiyor mu!!Tam futbolu çok iyi bilen!! Trabzon taraftaı gibi bir konuşma işte.Sen her doğruyu yapsan da top kaleye girmeyebilir.Ama önyargılı ise karşındaki, bütün topları kaleye soksanda, doğru yaptığını kafasına sokamazsın.
Ayrıca elbette biliriz(!) Diyarbakır maçını kaybetmemizin tek sorumlusu Umut'tur mesala.
Yorum
-
sezon başından beri kaç resmi maç oynadık forvetler kaç gol attı
golcü almazsak olacağı belliydi
hatta ben bu filmi daha önce izlemiştim
atay aktuğ iyi takım oluşturup iyi bir trabzonspor oluşturmuşken
şamp ligine de kalmıştı trabzonspor bir forvet alınmadı açık ve net forvet ihtiyacı vardı mehmet yılmaz beklentileri karşılamıyordu
forvet alınmadı fatih tekke sakatlandı yattara da ilk maçta kırmızı görünce famagutsa ya elendik
sonra ne oldu ? .. ne mi oldu atay aktup o koltukta daha fazla oturamadı ( çok beğendiğim bir şahıstır o ayrı )
yine aynı senaryo ve galiba sadri başkan da uzun süre oturamayacak o koltukta
illa fatih tekke olmak zorunda değil forvet şart gökhan sakattı umut kart görse oyuncu yok forvette
ilk maçta ikinci forvet olsa belki de maç dönecek forvetsiz lig de de işimiz zor
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gökhanın sorunu ne anlamadım...
Deplasmanda 0-1 yenmemiz gerçekten çok iyidi ama birazdaha gol yollarında basitçe hata yapmasalardı şu an gruplarda olabilirdik.
Bundan sonra bence biraz daha iyiye gideceğimize inaıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum