Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Avrupa Ligi Play Off Rövanş Maçı: Toulouse 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kadar moralim bozuk ki spor haberi gördüğüm yerde kanalı değişiyorum neredeyse tv izlemiyeceğim
    En son torul tarafından düzenlendi; 28.08.2009, 22:49.
    Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• bu gökhanın sorunu ne anlamadım...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ruh kalmamış daha ne olsun ey gidi eski futbolcular ...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımın sağ-sol bekleri çökmüş, ön libero verimsiz, orta sahada pas trafiği durmuş..Yani komple takım stop etmiş, ama kabahat forvetlerin. Ön yargı padişahları.Gökhanın o pozisyona girişi de vuruşu da doğru vuruş. Bi de ilkokul çocuğu diye dalga geçilmiyor mu!!Tam futbolu çok iyi bilen!! Trabzon taraftaı gibi bir konuşma işte.Sen her doğruyu yapsan da top kaleye girmeyebilir.Ama önyargılı ise karşındaki, bütün topları kaleye soksanda, doğru yaptığını kafasına sokamazsın.
          Gökhan'ın vuruşu bence de doğru.

Ayrıca elbette biliriz(!) Diyarbakır maçını kaybetmemizin tek sorumlusu Umut'tur mesala.

Yorum

• sezon başından beri kaç resmi maç oynadık forvetler kaç gol attı
            golcü almazsak olacağı belliydi

hatta ben bu filmi daha önce izlemiştim
            atay aktuğ iyi takım oluşturup iyi bir trabzonspor oluşturmuşken
            şamp ligine de kalmıştı trabzonspor bir forvet alınmadı açık ve net forvet ihtiyacı vardı mehmet yılmaz beklentileri karşılamıyordu
            forvet alınmadı fatih tekke sakatlandı yattara da ilk maçta kırmızı görünce famagutsa ya elendik
            sonra ne oldu ? .. ne mi oldu atay aktup o koltukta daha fazla oturamadı ( çok beğendiğim bir şahıstır o ayrı )

yine aynı senaryo ve galiba sadri başkan da uzun süre oturamayacak o koltukta

illa fatih tekke olmak zorunda değil forvet şart gökhan sakattı umut kart görse oyuncu yok forvette
            ilk maçta ikinci forvet olsa belki de maç dönecek forvetsiz lig de de işimiz zor

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu gökhanın sorunu ne anlamadım...
              ben takıma geldi geleli anlamış değilim. Kayesrideki gibi oynamıyor ve oynayacağıda benzemiyor.

Deplasmanda 0-1 yenmemiz gerçekten çok iyidi ama birazdaha gol yollarında basitçe hata yapmasalardı şu an gruplarda olabilirdik.

Bundan sonra bence biraz daha iyiye gideceğimize inaıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X