Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 4. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 1 Bursaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LECOSSEEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum Hugo bross hakkında yanLş düşünüyorsun en gec 3-5 haftaya kadar gittimi bana msj at bir zahmet yabancı teknik adam trabzonda başarılı olamaz.
    3-5 haftaya kadar gitmez demiyorum gidebilir fakat bunun sorumlusu kendisi değil yönetimdir..ayrıca eğer giderse gittikten sonra bu takım daha kötü günler geçirecektir...

yabancı başarılı olamaz peki başarılı olacak yerli kim?
    Özkan SÜMER

Yorum

• yazıklar olsun.boyle futbolculara yazıklar olsun.bursa manısa diyarbakır kimmişki trabzona gule oynaya gelıyor.dun ertugrul saglam denen hocanın mac sonunda kacan 2 puana uzuluyorum lafı uzerıne yemın edıyorum gozlerım doldu.bana babamın anlattıgı eskı gunler geldı gozumun onune.babam biz gol atamayan bursa sımdı gelmıs tek kale mac oynuyor dedigi zaman benım ıcım cız edıyor.olan bizlere trabzonspor sevdalısı ınsanlara oluyor.Allah bilir futbolcular dun eve gidip ne yaptılar.ben size soylıyımmı biri laptopunlan digeri playstationuylan digeri sevgilisiyle gule oynuya gecırmıstır zamanı.ama uzulen kım.biz trabzonspor asıkları.yeter dıyorum artık.bıraksınlar gıtsınler.gerekırse biz cıkar oynarız.ama dıyarbakıra manısayada yenılmeyız

Yorum

• Ben de Ünal'ı çok severim de hala ne işe yaradığını ben de çözemedim.

Takımın üstünde 2-3 haftadır karabulutlar geziyor 3 maç üstüste kaybedildi, bir maç kazanıldı ama tur gitti ve çıkış olabilecek maçta 1 puanla yetinildi. Bu gibi süreçlerde fayda vermeyecekse Ünal Karaman ne iş yapar. Transfer yapıyor olsaydık transferlerle ilgileniyor derdik ama bence klübe gidip geyik, dedikodu yapmak gibi bir işi kabul etmesi Ünal için çok büyük bir prestij kaybı olacaktır.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ALLAHA sukurler olsunki.....kombıne almadım.sıkındımda yok. bu takımımı izliycem. sefiller ordusu.ALLHIMA sukurler olsun ofsporum var

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor: 1 – Bursaspor: 1

Toplam Şut: Trabzonspor: 17 - Bursaspor: 14

İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 6

İsabetli Orta: Trabzonspor: 8 - Bursaspor: 5

Faul: Trabzonspor: 13 - Bursaspor: 8

Korner: Trabzonspor: 7 - Bursaspor: 3

Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Bursaspor: 0

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Bursaspor:% 44

Kesinlikle forvet beceriksizliği
            !!!!!
            İnanmıyorum hiç haberim yoktu bu istatistikten...Ciddi ciddi umut ofsaytsız maç mı tamamlamış?? 45 dkkada oynasa bu büyük bi gelişme çok duygulandım. 5 haftada ofsayt sorununu aştık. 5 haftada top istop etmeyi çözse gökhanla umut ondan sonraki 5 haftadada gol kaçırsak Allah'ın izniyle 15 hafta sonra gole çok yaklaşıcaz. HAYDİ ŞİMDİ FORVETLERİMİZE DESTEK ZAMANI!!
            Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Takımı bıraktık Başkanı tartıştık (tartışılması doğruydu) şimdide hoca. Ben bu üçgende en suçu olmayan adam hoca olarak görüyorum. Yorumlar yazılmış çift forvet arkası Alanzinho oynarsa forvet defansın arasında erimez veya verkaç hiç yapamıyoruz. Bunları yazanlar dün akşam maçı ya yatarak izlediler uykuları vardı ya da yorum olsun diye yazıyorlar. Gökhan önündeki topu bile süremedi ezdi son dakikada Golü atamamıştı (Touluse'un Forveti olsa yazmıştı golü). Umut ondanda beter topu istop edeyim derken ayakları dolaşıyor. Göğsümle alayım derken 10 metre gerisine düşüyor bu adamların yanında Alanzinho pas verirken hep kısa düşüyor ve biz bu adamlardan neler bekliyoruz.

Bunlar ne forvet ne de forvetin arkasında oynayacak oyuncu. Dün çıkan kadroda bir iki değişikliğin arkasından iyi bir şeyler çıkar ama hoca rahat bırakılmalı. Barış bence gayet iyidi ve o çıktıktan sonra orda atak yapamadık. Engin evet ayağına hakim çok iyi top sürüyor ama takım oyunu oynamıyor. Bence sağ açıkta yattara geldimi birde iyi bir ortasaha ve sağ bek bulduk mu iyi gideriz.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3-5 haftaya kadar gitmez demiyorum gidebilir fakat bunun sorumlusu kendisi değil yönetimdir..ayrıca eğer giderse gittikten sonra bu takım daha kötü günler geçirecektir...

yabancı başarılı olamaz peki başarılı olacak yerli kim?
                Yönetimin ne sucu var yaf onlarmı oynuyor sadri şenermi oynuyor ? omu ilk onbiri seciyor...adamın bir hatası var oda forvet almadı ama gecen senede böyleydik ve iyidik...

Yorum

• İlk olarak LECOSSEEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetimin ne sucu var yaf onlarmı oynuyor sadri şenermi oynuyor ? omu ilk onbiri seciyor...adamın bir hatası var oda forvet almadı ama gecen senede böyleydik ve iyidik...
                  kötü olmamızın 1 numaralı sebebi bu takımda forvet olmamasıdır.geçen sezon bu yüzden şampiyon olamadık. sorumlu tamamen yönetimdir, hocanın elinde sihirli değnek yok..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kötü olmamızın 1 numaralı sebebi bu takımda forvet olmamasıdır.geçen sezon bu yüzden şampiyon olamadık. sorumlu tamamen yönetimdir, hocanın elinde sihirli değnek yok..
                    Biz geçen sene şampiyonLuğu sadece forvetle Kaçırmadık geçen sene takımlar daha kötüydü en azından gs fb bu sene böyle değil ve biz daha manisayı diyarbakırı yenemiyorsak biran evvel hugo brosstan uzak kalmalıyız sadri şenerin forvet hatası var ama sEN Nuri albayraklı dönemleride bilmen gerek ne düzgün bir kadromuz ne başka bişeymiz vardı...HUGO BROSS Acilen gitmeli yerine Yeni kan değişmeli türk teknik direktörlerden gelmeli.

Yorum

• 1 puan iyi.

Gerçekten iyi...

Yorum

• Acİlen hocayi gÖnderİp İyİ bİr tÜrk hoca bulunursa en azindan İlk dÖrde gİrme Şansimiz olur. Yoksa 2000'dekİ gİbİ lİg dÜŞme tehlİkesİ yaŞar bu dandİk takim

Yorum

• İlk olarak kasarci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acİlen hocayi gÖnderİp İyİ bİr tÜrk hoca bulunursa en azindan İlk dÖrde gİrme Şansimiz olur. Yoksa 2000'dekİ gİbİ lİg dÜŞme tehlİkesİ yaŞar bu dandİk takim
                          Çok doğru Katılıyorum hemde çok acilllll

Yorum

• Bu macin en sevindirici yani Colman ve Ferhatti benim icin...Dunku kadroda Alanzinho olsaydi kesinlikle Bursayi yenerdik diye dusunuyorum...
                            KOTU OYNADIGI MACLARI KAZANAN TAKIM BUYUK TAKIMDIR!!!

Yorum

• önümüzde 30 haftalık işkence var.
                              türkiye kupası da cabası
                              TRABZON

Yorum

• Çok Acil Toparlanmamız Lazım Gidisatımız Hiç İyi değil Ferhat Güzel Oyuncuymuş Cale'den Daha İyi Oynadi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X