çok kötü oynuyoruz topu ileriye taşıyacak futbolcumuz yok.alen ve yattara gibi.forvet dersen o kelimeyi uzun zamandır unuttuk.
TSL 4. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 1 Bursaspor
Daraltma
X
-
Yorum
-
Abi bu orta saha ne ya adam 2 adimda kalenin onune indi.. Az dikkatli pas yapin..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Yorum
-
Bursaspor Ali Tandoğan'la sağ taraftan arka direğe doğru korner atışını kullandı... İyi yükselen Hüseyin topa dokunamadı ve Trabzonspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı...
haydi Hüseyin !Yorum
-
-
Yorum
-
orta saha defansa yakın oynuyo
bu yuzden forvet orta saha arasında epey boşluk oluşuyoBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
yedik bedavaAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
-
-
-
Daha kac dakka oldu arkadaslar ya, yapmayin.
Gecen kahvede mac izliyorum, diyarbakir maci masada hem okey oynayan hemde maci yan gözle izleyen
taraftarimiz macin 5. dakikasinda dönüp bakyior maca ve diyor.. Ula halen gol atamadik mi yaa, bunlarin ben...
Böyle taraftar ile kimse basari beklemesin..TrabzonsporYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum