Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 2. Hafta | Trabzonspor 1-2 Diyarbakırspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• :d:d:d
    İlk olarak harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün dükkana bir abi geldi, iyi güldürdü beni

konu tabii'ki trabzonspor, diyor ki üzülmedim yenildigimize...

Hükümet'den sonra ilk olarak biz adim attik güney dogu acilimina

.
    8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• bu işin taraftarla falan alakası yok..tek sorun orta sahada yaratıcı bi adamımızın olmamasından kaynaklanıyo ve tabiki forvetlerimizin müthiş goller kaçırmalarından..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 6 Şampiyonluğun bütün iç saha maçlarını bu stadda mı oynadık ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kapalı savunmalara karşı iyi olmadığımızın tek nedeni Avni Aker stadını gösteriliyor neredeyse. Deplasmanda oynayınca haliyle rakipler daha açık oynuyor. İçerideki maçlarda rakip kapanınca tıkanıyoruz. Taraftarın bir alakası yok bununla bence. Tamam, taraftar bazen gerekli desteği vermeyebilir veya bir hatada yuhalayabilir. Ama önemli bir şeyi kaçırmamak lazım. Kapalı savunmalara karşı oynayamıyoruz ve buna uygun forvetimiz 4 senedir yok. Seyirci, Avni Aker, stad,çekirdek... Bırakalım bunları forvetimiz yok ya. Hangi programı açarsam, " Trabzonspor seyircisine büyük iş düşüyor, bu maçı almalılar..." falan diyorlar. Bu ne yahu? Taraftar ne yapsın? Umut'un müsait pozisyondaki topa 2 saniye önceden vurmasından sonra gidip topa kafayı mı çaksın?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu işin taraftarla falan alakası yok..tek sorun orta sahada yaratıcı bi adamımızın olmamasından kaynaklanıyo ve tabiki forvetlerimizin müthiş goller kaçırmalarından..
            bir sey sormak istiyorum kardesim izninle,sence umut diyarbakir macinda %100 luk pozisyona girdimi,sayet girdiyse hangisi yada hangileri,lutfen gercekten merak ediyorum eger yanitlarsan cok memnun olurum.

Yorum

• Forvetlerimiz daha doğrusu forvetimiz Sivas ve D.Bakır maçında müthiş goller kaçırmadı. Kendi sahamızda D.Bakır karşısında Ceyhun ve Tjikuzu'lu ortasaha düzeni yanlıştı. Ceyhun direk 11'de başlamamalı hele ki A.Aker'de 6-7 kişi defans yapan rakiplere karşı.

Yorum

• artık bu konuyu kapatsak da önümüzdeki maçlara odaklansak diyorum
                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peşpeşe alınan iç saha mağlubiyetleri üzerinde düşünürken bugüne kadar aklıma gelmeyen bir şey buldum dün...

Seyirci baskısı var hem de çok ama ben daha mantıklı bir açıklama bulmaya uğraştım, neden iç sahada istisnasız her maç kötü oynuyoruz ve çok puan kaybediyoruz, deplasmanda daha karakterli ve derli toplu bir oyunumuz var ve rahat puan topluyoruz.

Olay tamamen rakiplerin kapanmasıyla alakalı aslında sanırım. İç sahada en güçlüsü dahil her takım bize kapanıyor. Ve sanırım burada benim tezim devreye giriyor. Bir süredir dikkatimi çeken olay Avni Aker'in uzunluk ve genişlik ölçülerinin bir çok staddan daha ufak olduğunu düşünüyorum. Elimde net rakamlar yok, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim, ki o zaman görüşüm daha mantıklı hale gelir. Eğer stad ölçüleri dar ise muhtemelen Avni Aker'de alan daraltmak isteyen rakiplere ciddi bir avantaj oluyor, kapanan rakip için ciddi avantaj oluyor. Oysa deplasmana gittiğimizde stadın ölçüsü çok da önemli olmuyor, rakipler iç sahada olmanın verdiği etkiyle biraz daha açık oynuyorlar ve biz de daha rahat kendi oyunumuzu sahaya yansıtıyoruz.

Açıkçası bu ölçü meselesini çok merak ediyorum. Daha geniş ve uzun bir stad ölçüsü rakibine sağdan soldan gelmek isteyen bir evsahibi için ciddi bir avantajdır...

Çok mantıklı bi tespit gibi geldi bana.Benimde dikkatimi çeken bişi var.Skorlara aldanmayıp oynanan futbola bakarsak Şükrü Saraçoğlu'nun yeni halinden sonra orada oynadığımız futbol hep iyi olmuştur bence.Stadın boyutuylamı,çimlerlemi,atmosferlemi neyle alakası var bilmiyorum ama öyle bi tespitim var.

Yorum

• Maç bitti gitti..
                    Oyuncularımız kendilerini Perşembe akşamı affetirecekler...
                    Ben inanıyorum (:
                    Hamiş

Yorum

• Hayırlı bir mağlubiyet olur İnşallah.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• NE DÜŞÜNÜRSENİZ DÜŞÜNÜN maç bitti.Önümüzdeki maçlara bakıp bu maçtan ders çıkarsınlar. yarın fransızlara 3 atarız demedi demeyin

Yorum

• arkadaşım gerçekten güzel yazmışsın sana katılıyorum ceyhun kesinlikle yanlış seçimdi yapamadı görevini selçuk olmalıydı sahada bizim diyarbakır maçındaki tek problemimiz umutun arkasında adam olmayışıydı ceyhun bu görevi yerine getiremedi sivas maçında selçuk vardı ve golünü atmıştı

Yorum

• uzun yıllar sonra memlekete gittim ve avni akere maça gitme hevesim fındık olayına takıldı,iyikide gitmemmişim ,içime doğdu gidenlere Ts puan kaybeder dedim..ama bırakın puan kaybetmesinden çok ,arkadaşlarımın o atmosferden memmun kalmamasıydı,ne de olsa adamlar olimpiyat seyircisi,orda mac seyredenler bilir,lütfen bağırmak isteyenler bir tarafta ,oturmak isteyenlerde bi tarafta otursın işin şeyi çıktı artık
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Şu biçimsiz konuyu kapatabilir miyiz?
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Evet arkadaşlar, artık bu konuyu konuşmanın mânası yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X