burak yılmazı da geldiğinden beri ilk kez beğendim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maçın Yıldızı | Trabzonspor - Gençlerbirliği (Serkan Balcı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Serkan Balcı tartışmasız en iyisiydi fakat Selçuk, Jaja, Engin ve Burak'ta çok gayretliydiler.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Bizim sag tarafimiz calismadigi sürece biz mac kazanamayacakmiyiz ?
Aslinda Yattara ortalari ile daha erken gol getirebilirdi (hasta oldu oynaynayamdi biliyorum).
Takim futbolu oynayan bir takim sadece sag tarafa muhtac olamaz.
O yüzden daha cok isimiz var (kadro yeterli yetersiz) gs macini mutlaka kazanmaliyiz."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Sabaha kadar Jaja eğer Jaja girmese kesinlikle sağ ve soldan Engin ile Serkan bu kadar boş alan bulamazdı pozisyonları tekrar tekrar izleyin sürekli rakibin hangi kanatta topu aldıysa o kanat oyuncularını kendi bölgelerinden üstüne çekerek Serkan ile Engin'e boş alan yarattı.
Yorum
-
Mağlup durumdaydık, sahada hiç birşey yapmayan oyuncular ordusu ve onları ateşlendirmekten yoksun bir taraftar karşısında birşey olmalı ve ftbolcular galyena gelmeliyid...
Şenol hocam ENGİN BAYTTAR'ı oyuna al, ortamı gersin, seyircisi hareketlendirsin, maçta tanson yükselsin diye dua ettim yoksa o maçın kazanılması o haliyle mucizelere bağlıydı..
Duydu sesimi hocam ve Engin oyuna girdi, iyi ki de girdi...
Bence maçın adamı bir çok kişi var dır SERKAN- JAJA- SELÇUK - UMUT- COLMAN- BURAK- ENGİN
ama benim oyum ENGİN'EYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
bizim takımımızda skoru her an değiştirebilecek tek bir oyuncu var o da jaja.
artık ilk 11'in değişmez oyuncusu olması dileğimle oyumu yine jaja'ya verdim.
ya ya ya şa şa şa
jaja jaja çok yaşa"Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum