Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçın Yıldızı | Trabzonspor - Fenerbahçe (İbrahima Yattara)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes gol atan veya attıran diye bakmış ama bu maçın asıl kahramanı Serkan Balcı'dan başkası değildi.
    Bir düşünsenize Liverpool gibi çok yüksek tempoda oynadığımız ve herkesin 2 kişilik koştuğu maçtan sonra Fenerbahçe maçında 70. dakikadan sonra herkes döküldü resmen, bazılarının yürümeye hali kalmamıştı...
    İşte o anda sahneye Serkan Balcı girdi... Allah nazardan saklasın o nasıl bitmez tükenmez enerji öyle o dakikalarda sanki oyuna yeni girmiş gibi dipdiri sahadaydı...
    Bu adama aldığı para sonuna kadar helal olsun...

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes gol atan veya attıran diye bakmış ama bu maçın asıl kahramanı Serkan Balcı'dan başkası değildi.
      Bir düşünsenize Liverpool gibi çok yüksek tempoda oynadığımız ve herkesin 2 kişilik koştuğu maçtan sonra Fenerbahçe maçında 70. dakikadan sonra herkes döküldü resmen, bazılarının yürümeye hali kalmamıştı...
      İşte o anda sahneye Serkan Balcı girdi... Allah nazardan saklasın o nasıl bitmez tükenmez enerji öyle o dakikalarda sanki oyuna yeni girmiş gibi dipdiri sahadaydı...
      Bu adama aldığı para sonuna kadar helal olsun...

evet aurelioyu fenere kaptırdığımızda çok üzülmüştüm serkanda bize gelirken istanbuldan gelen ne kadar fedakarca oynarki diyordum..

aurelio feneri sattı gitti

serkan gerçek trabzonlu gibi oynuyor

adamsın..
      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Her ne kadar maçın yıldızı Yattara görünsede ben Serkan'dan yana oyumu kullandım. Çünkü hakikaten gerekli özveriyi gösteriyor ve inanılmaz bindirmeleri aynı anda geri dönüşleri mükemmel. Zaman zaman sol beke zaman zaman orta sahaya yardımı ve zaman zaman kademe anlayışı mükemmeldi.
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Yattara dedim ama, Serkan, Selçuk, Ceyhun, Egemen de olabilirdi..
          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İbrahima Yattara

Yorum

• oooleeeyyyy ibrahim yattara oleyyyy ibrahim yattara...
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ibrahima yattaraaaaaaaaaaaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X