İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Rezil oldugumuzu dile getiren arkadaslar yaniliyor. Mamafih, cok mahkum oynadigimiz dogru. Ileride Umut ve Burak gibi adamlarla boyle bir macta bundan daha da fazlasini beklememek lazim bence. Ote yandan mactan once "Macin nasil gecmesini istersin?" diye sorsalar asagi yukari maci ozetlerdim herhalde: Fener'in 30 kusur sutuna karsilik bizim 1-2 sutumuz, Onur'un, defans oyuncularimizin cansiparane oyunlari, binbir beceriksizlikle kacirdiklari onca pozisyon, bizim belki de tek ciddi atagimizda topu bilmeyen Burak'in yine bilmeden attigi harika bir gol., vs. Herhalde bundan daha cok aci veremezdik Fener'e. Hani soyle cikip da 3 fark atip ezsek Fener'i orada bu kadar aci veremezdik sanirim adamlara. Boylesi cok daha iyi oldu. Hele bir de sondaki anons komedisi kaymakli ekmek kadayifi oldu, mukemmmmel oldu.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezil oldugumuzu dile getiren arkadaslar yaniliyor. Mamafih, cok mahkum oynadigimiz dogru. Ileride Umut ve Burak gibi adamlarla boyle bir macta bundan daha da fazlasini beklememek lazim bence. Ote yandan mactan once "Macin nasil gecmesini istersin?" diye sorsalar asagi yukari maci ozetlerdim herhalde: Fener'in 30 kusur sutuna karsilik bizim 1-2 sutumuz, Onur'un, defans oyuncularimizin cansiparane oyunlari, binbir beceriksizlikle kacirdiklari onca pozisyon, bizim belki de tek ciddi atagimizda topu bilmeyen Burak'in yine bilmeden attigi harika bir gol., vs. Herhalde bundan daha cok aci veremezdik Fener'e. Hani soyle cikip da 3 fark atip ezsek Fener'i orada bu kadar aci veremezdik sanirim adamlara. Boylesi cok daha iyi oldu. Hele bir de sondaki anons komedisi kaymakli ekmek kadayifi oldu, mukemmmmel oldu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzyıllar boyunca unutulmayacak bir maç yaçççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Aklima geldikce yaziyorum: Anons komedisi bizim oyuncularimiz, ekibimiz icin iyi oldu aslinda. O aklini askiya almis, elini kolunu sallaya sallaya sahaya giren guruh sampiyonlugu kacirdigini bilseydi belki bizim ekibimize de saldirirlardi. Oyle bir durumda bizimkileri kim, nasil korurdu merak ediyorum. Komedi bir yana, tam bir guvenlik rezaleti idi. Bu durum yeni degil; neredeyse her onemli macta o stadda felaketin esiginden donuluyor. Ozne Fenerbahce olunca ilgili merciler yuzunu ote tarafa donuyor da, bu bomba bir gun patlayinca bas sorumlusu onlar olacak.
Yorum
-
Turkiye'nin gelmis gecmis en guzel penalti yaptiran, Fenerbahce'nin centilmen(!) eski oyuncusu, usta kalem, spor basinin duayeni, her seyi Selcuk Yula uzuntuden olacak, iceriden 3 topun ciktigini yaziyor macla ilgili. Top iceriden cikinca gol sayilmasi gerekmez mi sayin Yula? Her seyi gectim, Fenerbahce'nin 3 golu sayilmadi yani simdi bu macta, oyle mi?
Boyle adamlarin boyle yazilarini okuyunca keyfim bir kat daha artiyor.
Yorum
-
İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu herif işine geldiği gibi konuşmuş. Bir yerleri iyice yandı sanırım
Ezildiğimizi düşünen arkadaşların rövanş olarak gördüğümüz 96 daki maçın özetini izlemelerini tavsiye ederim. O maçta fenerin kaç pozisyonu var bizim kaç tane var bir bakın bakalım. Rüştünün çıkardığı topların sayısı yok.
Sonuç ne elimizden aldılar şampiyonluğu. 14 yıldır intikam peşinde koşuyoruz kulübümüz 10 yıl geriye gitti.
Demekki ders çıkarmışız bazı şeylerden bazı maçlar varki bazı şeylerin kazanılması için defansta yapmak gerekli kontratak düşünerek saldırmakta.
Tebrik ederim şenoş hocam. Allah yolunu açık etsin. Selçuk yula gibi adamların lafıyla takımımıza köstek olmayalım.2. tane şık var zaten ya oorası
yada oorası
ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 15 dakika hakemle gelen baskı..ikinci yarı şuursuz baskı..ikinci yarı fenerin gol olacak bir topu yok..sadece Christianın şutu var..diğerleri ıvır zıvır..
Bence biz daha akıllı oynadık..topla oynama yarı yarıya zaten..İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal oyunumuzu oynasaydık fark yer rezil olurduk. Bazıları bunu istiyordu sanırım. Kaplanlar gibi oynadık kaplanlar. Kandırmayın kendinizi. Takımın defans ve kalecisini takımdan saymayan mantığı anlayamıyorum bir türlü.
Şenol Güneş takımının 96'da yaptığı hatayı tekrarlamasını engelledi bu sefer. Takım istediği skoru yakalayınca boşu boşuna saldırmadı, sonuçta istediği neticeyi de aldı. 1 puan, puan alamamaktan iyidir her zaman...
1-1'den sonra takım hücum yapıp gol yeseydi, bir çoğumuz Şenol güneş'i geçmişten ders almamakla suçlayacaktı, kimbilir... Tecrübe başka şey...
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş takımının 96'da yaptığı hatayı tekrarlamasını engelledi bu sefer. Takım istediği skoru yakalayınca boşu boşuna saldırmadı, sonuçta istediği neticeyi de aldı. 1 puan, puan alamamaktan iyidir her zaman...
1-1'den sonra takım hücum yapıp gol yeseydi, bir çoğumuz Şenol güneş'i geçmişten ders almamakla suçlayacaktı, kimbilir... Tecrübe başka şey...
- Birde o üzüntüyü fenerlilerede yaşattı , iyi kapak yaptı..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
ATV ana haber bülteni de amma komikmiş adamlarla iyice kafa bulmuşlar
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...25014520858190Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
ilginçtir, maçtan sonra bir çok ulusal köşe yazarını okudum; adamlar tsl ' nin şikesiz olduğunu fenerin ve aziz yıldırımın şike yapmayacağını bu maçla göstermiş olduklarından bahsediyorlar. şu türden cümlelerle " hani aziz yıldırım maç bağlardı, fener şikeyle şampiyon olabilirdi, fener maç satın alarak galip gelebilirdi, federasyon feneri şampiyon yapmaya çalışıyordu v.s."
onlara sormak istiyorum, trabzonun son maçtaki mücadelesi, fenerimi aklamıştır federasyonumu aklamıştır mhk yimi aklamıştır yoksa kendi saf ve temizliğinimi ispatlamıştır. sormak gerek bu sivri kalemlilerebizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
Yorum