Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İçlerinde patladı

(UEFA)

Yorum

• Şunların nasıl höt olduğunu düşünsenize ççç
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağlayın Ezikleerrrr Ağlayıııınnnn....

3.resimdekinin hyay sıfatına

Yorum

• eşiktaşlı dövmeye Ankaraya kadar gidip, birileri ile sahte kardeş oldun Bursaspor. Yıllardır iç içe yaşadığın karadeniz insanına elinden gelen her zorluğu yaptın, maçlarda olaylar çıkardın, her platformda ağzından köpükler çıkararak saldırdın.

Eeee, ne olacak şimdi,

Kardeşin, evet evet senin kardeşin, Fenere 3-0 maç verdi, hemde ligde kaldığı sezon 1-1 lik maçın diyetini ödeyerek.

O kadar salladığın Trabzonspor seni şampion yaptı.

Ne olacak Bursaspor ???

Yorum

• ZTK ve şampiyonluk yarınlara kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııı
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sercan yıldırım: trabzon'dan hangi kaptan gitse şampiyonluk yaşıyor. fatih tekke zenit'te, gökdeniz r.kazan'da, hüseyin bizde. seneye de song'u alalım.
              ciddi misin ? ama Hüseyin'i hiç sevmiyorum artik, bursa'da oynadigi topu gorunce deli oluyrum, hele hirsi, bizde 10 sene boyunca o hirsi gostermedi, kimse aksini iddia bile edemez, hep isteksiz korkarak oynardi, bursa'da çalim atmalar falan .... bize karsi oynadigindaki hirs, fener'e karsi oyle oynamazdi beeee
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne has oldu Fener'e....
                Öyle bedavaya şampiyonluk yok, önce adam olcan, top oynucan sonra...

Ancak gelebildik eve, 00:30'da saldılar bizi stadtan.
                Şerefsizler tuvaletlerin bile suyunu kestiler bizi orda 3 saat bekletirken...

Bu arada Beşiktaş Bursa'ya yattı diyorlar, Allah onların da cezasını versin, o ayrı....

Neticede güzel bir maç izledik... Fener iyi saldırdı biz de iyi direndik.
                Üzerimize düşeni yaptık biz....
                Baldızının durumu nedir...? Sanırım aynı tribünde oturacak üye sendin.

Yorum

Şunların nasıl höt olduğunu düşünsenize ççç
                  - Ahahahahaha ççç süpermiş bu
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ne kadar buyuk ne kadar kompleksiz bir camia oldugumuzu, kurulus var olus misyonumuza yakisir bir mucadele gosteren takimimla bir kez daha gurur duydum.. camur atmaya calisanlara kapak olsun..

bugun Turkiye Trabzonsporun ne olduguna sahit olurken, bjknin de ne mal oldugunu gordu..

tebrikler bursaspor.. sampiyonluk hayirli olsun

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eşiktaşlı dövmeye Ankaraya kadar gidip, birileri ile sahte kardeş oldun Bursaspor. Yıllardır iç içe yaşadığın karadeniz insanına elinden gelen her zorluğu yaptın, maçlarda olaylar çıkardın, her platformda ağzından köpükler çıkararak saldırdın.

Eeee, ne olacak şimdi,

Kardeşin, evet evet senin kardeşin, Fenere 3-0 maç verdi, hemde ligde kaldığı sezon 1-1 lik maçın diyetini ödeyerek.

O kadar salladığın Trabzonspor seni şampion yaptı.

Ne olacak Bursaspor ???
                      Düşündüğümü yazmışsın............
                      Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                      K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Hakanbostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "fenerbahçelileri tebrik ediyorum, gerçekten de bursa'nın şampiyonluğunu kendi şampiyonluğu gibi kutladılar.. işte fairplay bu!"

zamanında gazete doğru demiş: "eşekler adam olur bu fener adam olmaz!"

pohahahahaha olm yeter lan dicem de hepsi ayri bi olay ya, tutamiyorum

Trabzonspor maçının sonunda kısa sürelik şampiyonluk kutlaması
                        yaşayan Fenerbahçe'de, Bursaspor'un şampiyonluğunun açıklanması sonrası
                        Emre Belözoğlu saha içinde bayıldı. NTVSPOR ahahahahahahaha =))))))))))))))))))))))

Trabzonspora bok atan, şike dönecek diyen, hala daha büyüklüğünü tartışan, 4 büyük yerine 3 büyük sözünü kullanan danalar... Noldi ? Rengin Soolldii ? =)))

eğil salkım söğüt eğil...

Kazdım Türkiye Kupası Yok, Daha çok kazdım şampiyonluk kupasıda yok, Bu trabzonspor hep bizi kandırıyor yine taş koymuşlar. DD

Face yorumları
                        ahahhaaha geberdim ya gülmekten.

babam diyoki bana 96'nın acısı işte şimdi çıktı. ama arada fark var dedi. onlar o zaman bin türlü katekulle ile şampiyonluğu aldılar, biz ONURumuzla mücadele ederek onları şampiyonluktan ettik.

Yorum

Akılları sıra timsah yürüyüşü yapıp Bursa'yla dalga geçmiş mallar
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

haha burçak çok güldüm ya.. ama tahminim bu lavuklar o halde donup kalmışlardır orda
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç kimse dostumuz değil...Kimse de düşmanımız değil...Hak edene saygı duyuyoruz...Duyarız....Bu gün saygıyı hak etmeyen kim derseniz Beşiktaş derim....Olcay abinin deyişi ile not düşelim
                              Erdal Abi Dernekte Seni Aradı Gözlerim Yoktun Ama Maç Sonu Dinlemek İsterdim O Keyifle Anlatacaklarını
                              Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Daha çok madara olursunuzz... Yanınıza o anonslarıda yapan dallamayıda alsaydınız... muhahahazuhahahahahah
                                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

Yükleniyor...
                                X