Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daum istifa etti haberleri dolaşıyor . Aziz Yıldırım tansiyon haplarını tomar tomar yutuyormuş .

Papazın çayırı hala yanıyor mu ? Şu kadiköyün balicilerinden nedir çektiğimiz ...
    + Emre Bölezoğlu bayılmış
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• alıntı...

Yorum

• Hiç kimse dostumuz değil...Kimse de düşmanımız değil...Hak edene saygı duyuyoruz...Duyarız....Bu gün saygıyı hak etmeyen kim derseniz Beşiktaş derim....Olcay abinin deyişi ile not düşelim
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          boş lafa yer yok...
          boş lafa yer yok derken ne kastediyorsun?

Yorum

• 10 günde 2 darbe vurduk fb.ye bunun altından kalkamaz bunlar,beter olun beter.

Yorum

• sercan yıldırım: trabzon'dan hangi kaptan gitse şampiyonluk yaşıyor. fatih tekke zenit'te, gökdeniz r.kazan'da, hüseyin bizde. seneye de song'u alalım.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alıntı...
                Güzel olmuş (:
                Hamiş

Yorum

• Duyduğuma göre hala fenerin şampiyonlugunu kutlayan taraftarlar varmış..

Yanlış Anons

(UEFA)

Yorum

• Takımınızla oyuncularınızla en başta kalecinizle gurur duyun...

Takımınız gerçekten tarihi değiştirdi..Umarım bursa size layık olduğunu saygıyı gösterir.Sadece bu günlerde değil gelecek sezonlarda unutmaz sizin onnlara yaptığınızı...Tebrikler Bursaspor..

Bizim başlatıp yapamadığımızı sizler 6 defa yaptınız sizlerle gurur duyyoruz..Simdide bursayla gurur duyduk..Ama umarım bursanın sadece bu günlerde deil ileriki zamanlarda da bu alçak gönüllülüğü devam edip size olan saygısı değişmez...

Eskişehirden Karadeniz Fırtınasına Selamlar
                    EsKiŞeHiR

Yorum

• hic bursasporlu oyuncularin bize tesekür etdigi vieodlar yokmu

Yorum

• Eğer ki o anons yapılmasaydı (bursa maçının 2-2 olduğu hakkındaki anons) fenerli taraftar bizim futbolcularımızı sahada linç mi edeceklerdi? Ben düşünemiyorum. Eğer staddan çevik kuvvetle çıkıyorsak demekki sahadan da sağ salim çıkamaycaktık doğru mu? Bunlar mı centilmen taraftar. Ne diyordu maçtyan önce Şenol Güneş alkışlanmak istiyoruz diyordu. Sağ salim çıktığımıza şükredelim. Yazıklar olsun bu zihniyetteki insanlara!

Yorum

• Pek huyum değildir ancak kusuruma bakmayın .

Söylediğim gibi , fener için derin acılarla dolu uzun yıllar başlıyor .

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zaten sadece sonuç iyi hissettiriyor.. oyun tam bir rezaletti, şenol hoca maçtan sonra açıklama yapabilseydi ne derdi merak ediyorum.. colman'ın topla ortasahayı geçtikten sonra durup beklemesi, aynı şekilde engin, alanzinho ve diğerlerinin..

bütün bunları da düşünerek şunu söyleyebilirim; beraberliğin bize getirdiği prestijin hesabı yapılamaz.. aksi durumlarda Erdal abinin değindiği bu 'Dik duruş' ve 'Saygınlık kazanmak' durumları tam tersine dönerdi. Bursanın kaybettiği kupadan çok daha fazlasını kaybederdik o sahada...
                            yaaaa o zaman fenerbahçe'de biz kupa'yi verdi oyle mi ??? yenilsek kabahat yenilmesek kabahat, kayseri de bize satmak istedi ama biz atamadik diye onlar son dkda atti mi yani ??? bizim için onemsiz bir karsilasma idi bugun, yani hedef olarak, ikinci yari savunmadaki mudahalelerimiz muhtesemdi, daha ne yapalim, biraz açilip golu dusunsek aniden uzerimize gelirler golu atarlar su anda da verdik fener'e muhabbetlerini konusuyor olurduk....... niye kimse besiktas'in serefsizliginden bahsetmiyor ??? biz Baris'i oynatsak anamiza soverlerdi ama besiktas aylardir oynamayan nobre'yi oynatinca kimse bir sey demiyor ???? biz bu kadar "antipatik" miyiz de hiç sevilmiyoruz yaahuuu, yeter daaaaa, yonetim Senol hoca hepiniiizz, duyun beniii, sampiyon olun bu farz oldu artik, mecbur oldu, susturun herkesi yineeeeeee
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bolu Dağı Tünelinde telefonlarına ulaşılamayan bir grup Fenerbahçeli taraftarların halen daha Şampiyonluk kutlamalarına devam ettikleri öğrenildi..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi Fenerli bir arkadaşım aradı...Çok zeki bir çocuktur yarın arayacağımı bildiği için önce davranmış....

Yahu Erdal dedi uyuyamıyorum sen 96 dan tecrübelisindir ne yapmam lazım?
                                Bilmiyorum ki Mehmet Ali dedim çok uzun zaman oldu unuttum
                                Offf süper cevap
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X