Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlar şampiyonluk kutluyor valla

darısı başımıza işllah

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamlar şampiyonluk kutluyor valla

darısı başımıza işllah :d

Amİn cİhanim.......
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Hiç kimse yaptığını yaşamadan can vermezmiş.Fenerbahçe yıllar önce yaptıklarının hesabını şimdi ödüyor ve daha çok ödeyecek.Belki biz de onurlu duruşumuzla şampiyon oluruz bir daha.

Yorum

• aziz yıldırım soyunma odasında elleri titremiş kalp krizi geçirmiş dogrumu arkadaşlar feneri ateşe attık

Yorum

• İyi ki varsın Fenerbahçe.
            Gerek taraftarlarının maç sonu hal ve hareketleri gerekse futbolcularıyla -özellikle Guiza- beni bu kadar eğlendiren başka bir takım yok valla.İki gündür yerlerdeyim.İnsanın böyle rakibi olsun başka ne ister ki?

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi ki varsın Fenerbahçe.
              Gerek taraftarlarının maç sonu hal ve hareketleri gerekse futbolcularıyla -özellikle Guiza- beni bu kadar eğlendiren başka bir takım yok valla.İki gündür yerlerdeyim.

Baya bir Rezil ettiler kendilerini valla....
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bursaspor şampiyon olunca forumda yeni yeni isimler görmeye başladım. Daha önce üye olmuşlar ama pek görmüyorduk.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• - Rezil adamlar zerre acımıyorum şu eziklere..

- Allaha şükürki kimsenin canı yanmadı....

- Çok kötü tokat attık çok kötü hemde...

- Beter ol fener beter..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• geriye dönüp düşünüyorum da 96 da yaşadıklarımızı şimdi kendileri daha da kötü olarak yaşıyorlar..

96 bizi geriye götürmüştü ve fenerde de büyük hasarlar bırakacaktır

Yorum

• çöküş ve dram

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursaspor şampiyon olunca forumda yeni yeni isimler görmeye başladım. Daha önce üye olmuşlar ama pek görmüyorduk.
                        Mesela......
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çöküş ve dram
                            vahh vahh ne kadar üzüldüm

Yorum

• Maci seyretmedim; gerek ugurum oldugu icin, gerekse sagligimi dusundugumden. Macla ilgili goruntuleri daha yeni seyretmeye basladim. Cok mahkum oynamisiz, nasil olduysa sans bu kez bize gulmus; cok sukur. Onur'un ve defansin da hakkini yememek lazim. Topu bilmeyen Burak'in belki de tek ciddi atagimizda bilir bilmez golu atmasi ayri bir aci olmustur Fener'liler icin. Fenerbahce camiasi icin mumkun olan en aci bicimde bitmis mac; ne mutlu ne mutlu, ne guzel ne guzel. Mukemmel olmus, muhtesem olmus. Son olarak Umut ve Burak'in bu takimda kesinlikle yeri yok. Umarim goruyorsundur bunu Senol Gunes.

Yorum

• arkadaşlar fenerbahçe ezeli rakibimiz eriyor biz kimle şampiyonluga oynucaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X