Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene bizi son maçta sahamızda yenerek 2. olmamızı engellediler. 2005'de masabaşı ve hakem oyunlarıyla bizi yenip şampiyon oldular. 96 yılında yine masa başı oyunlarıyla bizi yenip şampiyon oldular. Pek çok kez hakımızı gasp ettiler. Şampiyon olduğumuz yıllarda da hep fb ile çekiştik. Biz 1. onlar 2. olmuşdu. 96 yılını geçtim. O kadar uzaklara gitmeye gerek yok. Geçen seneye bakalım. Onların bize geçen sene yaptığını biz bu sene onlara yapalım.
    geçen yılki maçta fb nin bir amacı vardı 2.golde şampiyon olmuş gibi volkanın koşuşturması sağa sola gözümün önünde hala sezonu 15 gün erken açmaktan kurtuldular ve gs nin önünde bitirdiler ligi...belkide bu onları şampiyon yapacak...

geçen yıl o maçta o kadar ruhsuz oynadıkki hemde kendi sahamızda şimdi bursalılar ve gs liler gazıyla deplasmanda hiç bir amacımız yokken neden varımızı yoğumuzu ortaya koyalım ki...gidip yenilelim demiyorum ama geçen yıl kendi sahamızda şampiyonlar ligi şansımızı sıfır hırsla oynarak kaybettik ben o maça kızarım ve hala kızgınım bu maça değil...

bursa-bjk
    fb-TS

bu takımlardan sadece bir tanesi için lig bitiş o da biziz...ama bazıları medyada durumu öyle bir hale getiriyor ki en büyük yük altına bizi sokmaya çalışıyorlar...gider topumuzu oynarız kazanırız kaybederiz yada berabere biter bu işi daha fazla başka koşullara çekmemeliyiz...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Gabric'i bu maça almamak.Hadi oğlum sen bu takıma göre değilsin git demekten başka bişey değildir..Yazık oldu adam ligin 3. maçında geldi hemen 11'e koydu bir an ben nerdeyim olayına girdi..

Ama yinede bazı maçları çıkarırsak gayet güzel oyun oynadı..

Şenol hocayı böyle tavırlarından dolayı anlayamıyorum..Bu resmen oyuncunun moralini bozmaktır oyuncunun bu takıma olan bağlılığını yitirmek demektir..Umarım sakat flndır yoksa YAZIK..
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Onura ne yaptilarsa gabrice de aynisini yaptilar helal olsun Sylva kötü oynamayip Tolga sakatlanmasaydi Onur bu ormayi göremesidi simdi gitmis olacakti. Trabzonsporda yetenekli olmak yetmiyor arkanda bir abi olmasi gerekiyor Burak in gibi bir abisi olsaydi Gabricim 11 oynardi. Biz bu kafala daah 20 sampiyon olamayiz.
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ---edit------
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Teofilo kesin yolcu bana göre.

Yorum

• Sayfa 61...en az 1 puan diyorum...

Hayde Trabzon !

(UEFA)

Yorum

• 61. sayfada yerimizi alalım.
                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                -ismail-

Yorum

• ARkadaşlar Takım İStanbul'da Hangi Otelde Konaklayacak Bilen Varsa Basalım Fotoğraf İmza Alalım ?
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bursa mursa beni ilgilendirmez kim şampiyon olursa olsun zerre kadar umurumda değil,biz FENER i yenelim gerisi hiç umrumda değil,geçen sene geldiler bizi yendiler iddiamız olduğu ve onların olmadığı halde şimdi bizim iddiamız yok onların var yarın ola görelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu maç geçsin de aramızda ki "Öteki" Trabzonsporlu'lar artık gitsin istiyorum.
                      Katılıyorum irlandalılar bastı..

Yorum

• Mesajları net olarak yazalım arkadaşlar. Hiç eğilmeden bükülmeden. Şimdi bu maçta Trabzonspor Fenere yatsın diyenler açıkça el kaldırsın.

Yorum

• Sayfaaaaaaaaaa 6111111111

Bursa'dan BORDOooooooooOOOOOOOOOOOOOO

#LiverpooL#
                          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sayfaaaaaaaaaa 6111111111

Bursa'dan BORDOooooooooOOOOOOOOOOOOOO

Maaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gabriç'de yok kadro da ?!
                              Sakat mı?
                              İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gabric'in kadroya alınmamasını anlamış değilim.
                              Sakat değil ise, çok beğendiğim, ileride T.S.un vazgeçilmezi diyebileceğim kişiydi.

Satılırsa ondan iyisini alacaklarını hiç sanmıyorum.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ARkadaşlar Takım İStanbul'da Hangi Otelde Konaklayacak Bilen Varsa Basalım Fotoğraf İmza Alalım ?
                                Evet arkadaşlar ben de kaç gündür soruyorum kimse cevap vermiyor. Hangi otelde konaklayacaklar? Antrenmanları nerede yaparlar ve taraftara açık olur mu? Lütfen birisi cevap versin!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X