Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kupanın Yıldızı | Trabzonspor - Fenerbahçe | Gustavo Colman

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gustavo Colman!

Basın mensupları maçtan sonra maçın adamını Engin olarak seçmiş. Öncelikle tüm takım çok iyiydi, Engin çok çok iyiydi, ama futbolu en iyi bilen taraftar harbiden bizde varmış.

Yorum

• engin boyle oynasin canimizi alsin
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Şenol Güneş yoktu bende Colman'a verdim.
        perdere la trebisonda
        @miractopal

Yorum

• yahu ben oyumu colemana verdim ama simdi gördümki Onurun hic oyu yokmus, tamam hic is düsmedi ama Allah askina biri en az bir oy atsin ya. Ayip olur Vallah

Yorum

• allah trabzonsporumuzu başımızdan eksik etmesin bize yaşattığı mutluluk o kadar büyük ki ne ekonomik sıkıntı nede başka olumsuzluklar.trabzonumuz var ya bu bize yeter
            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• oooooo Gustavo Colman ooooo Gustavo Colman oooo
              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Gustavo Colman
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Sonuçlara hiç bakmadan direk Colmann a verdim oyumu birde baktım en çok oyu almış sahanın her yerindeydi ve ayağına gelen her topu mükemmel kullandı 90+3 de süper bir gol o dakikaya kadar canın çıkasıya kadar koş ve sonra git birde gol at helal olsun aldığı paralar,takımın hepsi iyiydi hepsi süperdi.

Yorum

• Colman ile engin arasında kaldım ama oyunun her alanında olduğu için oyumu Colman'a verdim.

Takımın hepsi çok iyiydi. Hepsine teşekkürler...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Engin'in Trabzonspor ruhu çok hoşuma gider,dün de çok çok iyi oynadı maçın yıldızı olmayı hak etti.Colman da süper di,aslında oyumu Colam'a verecektim ama öz evlatçılık yaptım Engin'e verdim.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bence colman...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• colman engin alan üçüde güzel oynadı ama bence engin en güzeliydi biz enginin hırçın yanını gördük hep demek o hırçınlığı bırakınca ne güzel oynuyormuş birinin bunu engine anlatması lazım...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Umut Bulut..fazla söze gerek yok..döve döve attı da attırdı da..helal olsun..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Colman.. oyuna ağırlığını koyduktan sonra takım hücum anlamında kusursuzdu... engin attığı golde yanında daha müsait arkadaşı vardı.. atamasa o daha çok konusulabilirdi.. bence Colman kusursuz oynadı..
                              Nede Olsa TRABZONSPOR

Yorum

• 1,5 asist 1 gol...
                                yede' da...
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X