Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birazdan maçta çektiğim bi kaç foto ekliyecem...
    DRAGO GABRIC

Yorum

• 61. Dakikada coşkunun tam ortasındaydım Gurbetçi Gençlerin orada. Gerçekten muhteşem oldu.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• biraz geç oldu ama maçla ilgili şunları yazmak isterim;

1- batı(numaralı) tarafı olimpiyat stadında hiç görmediğim kadar doluydu. bunun nedeni TRabzondan kombine kartları toplayıp bilet gişesinin önünde 20 liraya satan büyük taraftarlarımızdı! kulübe gidecek para o arkadaşların cebine girdi.
        2- TRabzonspor haberlerini çok sıkı takip eden biri olmama rağmen statta sanatçıların olacağını stada girince öğrenmiş oldum.
        3- taraftar kötüydü
        4- bundan sonraki maçlarımızda 50 yaş üstü abilerimiz, amcalarımız için bölüm ayrılsın ayağa kalkmanın yasak olduğu!
        5- kupa neden geldi? maçtan sonra bi tur atılamazmıydı gerçi kendi futbolcusunu ıslıklayan taraftar bunu da haketmiyor!
        En son Keleşoğlu tarafından düzenlendi; 12.05.2010, 02:05.
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bahadır Abi, kimse çaktırmıyor ama ofsayttı
          Facebook'ta ki gol videolarından,topun Colman'ın ayağından çıktığı anı dondurarak pozisyonu incelemeye çalıştım;var yok gibi..olabilir de olmayabilir de..sanki çizgideler gibi..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            konu ile alakasız ama maça giden abilerim kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim.

maraton açık tribün neresi oluyor olimpiyat stadında fotoğraf koyabilirlermi?

Fotoğraf koyamam ama doğu tribününe gireceksin kardeşim...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• maçın tekrarı bugün saat 19.00 da Trt3 te
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kalktık bursadan maça gittik am ne maç maç hoş başladı hemen herkes hadi oturun demeye başladı yazık tribünü terkedip 5 arkadaş kimsenin olmadığı bölüme oturup izledik maalesef şunu belirteyim ki bizim şampiyon olmamız için süper topçu falan hikaye önce taraftar TARFATAR olmalı çok kötü bir maç oldu benim adıma
                İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tam bir taraftar rezaleti vardı 61. dakka hariç yazık
                İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o kadar oturan vardıkı gurbetci genclerın yanında ıdım arkadan yaslılar oturun oturun arkadas ya.ahmet abi ile maca gıderken avni akerın cekırdekcı tayfasından bahsederken olımpıyatda onu yasadım kardesım oturacaksanız gıdın tvden ızleyın neden heyecana karsı gelıyorsunuz kendımı denızlıspor taraftrı gibi hissettim gerci birazda hastalıgımdan dolayı coskuya ortak olamadım mac sonrası gozumu acilde aldım
                İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biraz geç oldu ama maçla ilgili şunları yazmak isterim;

1- batı(numaralı) tarafı olimpiyat stadında hiç görmediğim kadar doluydu. bunun nedeni TRabzondan kombine kartları toplayıp bilet gişesinin önünde 20 liraya satan büyük taraftarlarımızdı! kulübe gidecek para o arkadaşların cebine girdi.
                2- TRabzonspor haberlerini çok sıkı takip eden biri olmama rağmen statta sanatçıların olacağını stada girince öğrenmiş oldum.
                3- taraftar kötüydü
                4- bundan sonraki maçlarımızda 50 yaş üstü abilerimiz, amcalarımız için bölüm ayrılsın ayağa kalkmanın yasak olduğu!
                5- kupa neden geldi? maçtan sonra bi tur atılamazmıydı gerçi kendi futbolcusunu ıslıklayan taraftar bunu da haketmiyor!
                Aynen katılıyorum taraftar önce taraftar olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X